Τελειώνεις γρήγορα; Βάλε τέλος στον εφιάλτη σου!

0
14578

Πρόωρη εκσπερμάτιση… Αποτελεί το Νο.1 ανδρικό πρόβλημα στο σεξ που ταλαιπωρεί πάρα πολλούς άνδρες. Δεν χρειάζεται πανικός, αφού τρόποι αντιμετώπισης υπάρχουν.

Ένας στους τρεις διεθνώς υποφέρει από πρόωρη εκσπερμάτιση. Στατιστικά ένας άνδρας δεν αντέχει πολύ και εκσπερματώνει έπειτα από 50 κινήσεις κατά μέσο όρο μέσα – έξω. Είναι ο φόβος και ο τρόμος του άνδρα, μην τυχόν και του συμβεί αλλά δεν είναι αφύσικο ούτε μη αντιμετωπίσιμο.  Υπάρχουν τεχνικές που μπορούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά οπότε cool!

Ποιοι είναι αυτοί οι τρόποι όμως…

Πάμε όλοι σε μια παραλία! Τα οφέλη της θάλασσας στην υγεία του άντρα!

Πολλά προκαταρκτικά!

Όταν επιμηκύνεις τον χρόνο των προκαταρκτικών κι ερεθίζεις όλες τις πηγές ερεθισμού της μπορείς να την φέρεις εύκολα σε σημείο που να μην κρατιέται, ενώ σε σένα η επίδραση θα είναι πολύ μικρότερη. Έτσι θα μπορέσετε να συγχρονιστείτε ευκολότερα στον οργασμό σας, αφού θα θέλει πολύ λιγότερες διεισδύσεις για να τελειώσει μαζί σου. 

Σημασία στις αναπνοές!

Οι κοντές, γρήγορες αναπνοές επιταχύνουν τον ερεθισμό σου. Αντίθετα οι βαθιές ελεγχόμενες αναπνοές σε ηρεμούν. Προσπάθησε να τις ελέγξεις. Έτσι θα τραβήξεις τη συγκέντρωσή σου αλλού. 

Συγκεντρώσου σε πράγματα που θα επιβραδύνουν τον οργασμό σου!

Δεν είπαμε να… πέσει τελείως, απλά να καθυστερήσεις το τελείωμα. Σκέψου  τα μεταγραφικά της ομάδας σου. Την χάλια πορεία στην Ευρώπη… Τις δουλειές που έχεις αφήσει να σε περιμένουν.  Οτιδήποτε μπορεί να διακόψει τη σύνδεση πέους – εγκεφάλου, προσωρινά θα επιβραδύνει τον οργασμό σου, που είναι και το ζητούμενο.

Σφίξιμο των κοκκυγικών μυών!

Είναι οι μύες που ελέγχουν την ούρησή σου. Όταν τους σφίγγεις η ούρηση σταματά – αυτοί είναι. Βρίσκονται στην περιοχή γύρω από το περίνεο, το πέος δηλαδή και τον πρωκτό. Αν τους σφίγγεις την ώρα που νιώθεις το σπέρμα σου έτοιμο να εκτοξευθεί, τότε μπορείς να επιβραδύνεις την κρίσιμη στιγμή. 

Βαθιά και μη…

Τι εννοούμε… Είναι μια τεχνική διείσδυσης που αρέσει τρελά στις γυναίκες. Με ένα σμπάρο δηλαδή… καταλαβαίνεις! Το πέος σου μπαίνει το πολύ 5 εκατοστά στον κόλπο της (έτσι κι αλλιώς τα πρώτα πέντε εκατοστά του κόλπου είναι τα πιο ευαίσθητα) κι εναλλάσσεται με διεισδύσεις όσο γίνεται πιο βαθιά και πολύ μικρές παύσεις. Η εναλλαγή αυτή έχει δυο αποτελέσματα: Θα σε παρακαλάει να μπεις όσο πιο βαθιά μπορείς, ενώ παράλληλα εσύ συγκρατείσαι περισσότερο. 

Τοπική αναισθησία!

Αν τίποτα από τα παραπάνω δεν σε διευκολύνει, υπάρχει και η ιατροφαρμακευτική οδός. Υποτίθεται πως έχεις ήδη συμβουλευτεί κάποιον ειδικό πριν το κάνεις. Υπάρχουν κάποιες κρέμες τοπικής αναισθησίας του πέους που έχουν την ικανότητα να ρίχνουν τον ερεθισμό των ευαίσθητων νεύρων του.

Πίεση με το χέρι σου!

Πιέζοντας αρκετά δυνατά με το χέρι το πέος σου λίγο πιο κάτω από το «κεφάλι» του, για 10 έως 20 δευτερόλεπτα, ενώ παράλληλα κάνεις pause για 30 δευτερόλεπτα, μπορείς να σταματήσεις προσωρινά την εκσπερμάτισή σου. Πάρε εσύ τον έλεγχο και συνέχισε το ξεκίνα – σταμάτα μέχρι όσο νομίζεις. 

ΣΕΞ! Οι 5 επιπτώσεις από την έλλειψη του στους άντρες!