“Φούσκωσε” τους μύες σου τώρα! Οι τροφές που θα σε μεταμορφώσουν!

0
1052

Προπονήσε αδιάκοπα στο γυμναστήριο,”φορτώνεις” συνεχώς περισσότερα κιλά και ακόμα να δεις τους μύες σε χέρια,πόδια και στήθος να αναπτύσσονται. Μάλλον δεν κάνεις κάτι σωστά με την διατροφή σου. Οπότε διάβασε παρακάτω και θα μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι!

Σίγουρα θα έχεις ακούσει όσους ασχολούνται χρόνια με τη γυμναστική να σου λένε ότι όσο και να προπονήσε αν δεν καταναλώνεις μερικά πολύ συγκεκριμένα είδη φαγητών τότε δεν θα καταφέρεις τίποτα. Αυτοί έχουν απόλυτο δίκιο και εμείς σου παραθέτουμε ποιες είναι οι τροφές αυτές!

Δες 6-pack τώρα: 9+1 τροφές που καίνε το λίπος!

Αυγά

Πολύ απλά η νούμερο ένα λύση για αύξηση μυικού όγκου αφού μιλάμε για μια μικρή… χειροβομβίδα πρωτεΐνης. Προφανώς δεν είναι για να τα τρως με τις 12άδες αλλά ούτε να παρακάμψεις τελείως τον κρόκο, η κατανάλωση του οποίου ενισχύει τη σύσπαση των μυών. Προφανώς και η έμφαση δίνεται στα ασπράδια που περιέχουν τα περισσότερα θρεπτικά στοιχεία σε αναλογία με λίγες θερμίδες. Ο απόλυτος συνδυασμός.

Αμύγδαλα

Δυο λέξεις: Βιταμίνη Ε: Απορροφάται εκπληκτικά από τον οργανισμό, είναι δυνατό αντιοξειδώτικό και είναι το στοιχείο που βοηθάει να αποτραπεί η ζημιά στους μύες μετά από βαριά άσκηση. Και αυτό ευνοεί την ταχύτητα με την οποία αρχίζουν και δυναμώνουν. Με δυο χούφτες την ημέρα είσαι μια χαρά, χωρίς να πάρεις ιδιαίτερες θερμίδες.

Σολωμός

Γεμάτος με υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη και λιπαρά Ω3. Πέραν από τη μείωση της χοληστερίνης τα συγκεκριμένα λίπη μειώνουν την ανάγκη που έχουν οι μύες από πρωτείνη, και τους κάνει να… “πεινάνε” για λιγότερη! Κάτι εξαιρετικά σημαντικό μιας και οι μύες χρειάζονται να αποθηκεύουν πρωτεΐνη με γρηγορότερο ρυθμό από την πέψη.

Πόσο συχνά πρέπει να τρως για να χάσεις βάρος;!

Γιαούρτι

Σημαντικό για την υγεία των μυών και την ανάπτυξή τους. Στη γυμναστική λειτουργεί κατάλληλα με έναν μικρό συνδυασμό υδατανθράκων που εκτοξεύει τη θρεπτική του αξία, ακόμα καλύτερα αν αυτοί προέρχονται από φρούτα.

Ελαιόλαδο

Αγαπημένο μιας και προλαβαίνει τη ζημιά στους μύες μιας και χαμηλώνει τα επίπεδα των αρνητικών πρωτεινών που συνδέονται με απώλεια μυικού όγκου και αδυναμία. Πολύ απλά, σε κάνει πιο δυνατό κατά την άρση βαρών και φροντίζει στο να αποδίδουν καλύτερα οι ασκήσεις σου. Περιέχει και βιταμίνη Ε για ανεβασμένα αποτελέσματα.

Νερό

Απλά πράγματα: Οι μύες σου είναι 80% νερό και μάλιστα είναι πολύ ευαίσθητοι όσον αφορά το νερό που δέχονται. Πρέπει να διατηρείται αυτό το ποσοστό ώστε να κρατάνε τη δύναμή τους και να μην επηρεάζουν αρνητικά την άσκηση. Η καλύτερη καύση πρωτεΐνης γίνεται από μύες που έχουν σωστή ποσότητα νερού μέσα τους. Συμπερασματικά; Πιες νερό. Και άλλο. 

Μπάρες δημητριακών για ενέργεια!