Πώς θα την πείσεις να φτιάξετε το τέλειο sex tape και για τους δυο σας!

0
1342

Όχι, δεν είναι όλα τα sex tapes σαν αυτό της Kim Kardashian. Δηλαδή… καταστροφικά. Το καλό και το σωστό sex tape είναι κάτι που γίνεται συναινετικά (προφανώς) και εν δυνάμει μπορεί να ανεβάσει τη σεξουαλική σχέση με τη σύντροφό σου σε… άλλα επίπεδα.

Ορίστε μερικά tips για να την πείσεις πως θα γουστάρει όσο και εσύ!

1. Μη ντρέπεσαι, μίλας της.

Μια ερώτηση είναι, δεν βλάπτει κανένα. Δεν είναι ανάγκη να το θεωρήσεις κάτι στραβό, απλά ρώτα την αν… θέλει. “Η ευθύτητα σε αυτές τις περιπτώσεις εκτιμάται”, συμβουλεύει η σεξολόγος Yvonne K. Fullbright. Και μπορούμε να τη ρωτήσουμε οποιαδήποτε στιγμή; “Όχι“, απαντάει η “Fullbright”. “Προσπάθησε να φέρεις το θέμα όταν συμβαίνει κάτι σχετικό. Για παράδειγμα αν κοιτάει κάποιο αντρικό περιοδικό σου, ή αν βλέπετε μια ερωτική σκηνή σε κάποια ταινία, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να τη ρωτήσεις”. Τα πράγματα είναι απλά, πες της πόσο sexy θα ήταν και η ίδια σε κάτι ανάλογο και “τσίμπα” την αντίδρασή της. Εννοείται πως στη συνέχεια πρέπει να ξεκαθαρίσετε για το πως θα είναι οι φωτογραφίες ή το βίντεο που θα τραβήξετε, πως θα το χρησιμοποιείτε κλπ. “Αυτό θα σας κάνει να είστε άνετοι, άρα να περάσετε… καλύτερα!”, συμπληρώνει η Fullbright.

Γρήγορο και απολαυστικό στοματικό σεξ! Αυτά είναι τα 2 είδη που δεν ήξερες ότι υπάρχουν!

2. Βάλτην στο… κλίμα!

Ακόμα και αστέρια του Hollywood αισθάνονται άβολα ή έχουν τρακ μπροστά στην κάμερα. Φαντάσου πως μπορεί να αισθάνεται η κοπέλα σου, ακόμα και αφού έχει πει το πολυπόθητο “ναι”. “Η ιδέα δεν αρκεί, πρέπει να τη σαγηνεύσεις και να την… ανάψεις” προτείνει η σκηνοθέτης adult ταινιών και pornstar, Dana Vespoli. “Όσο ανάβει, τόσο πιο άνετη θα είναι με τον φακό”. Για να την κάνεις να αισθανθεί άνετα, θα πρέπει να της αφιερώσεις όλη σου την προσοχή. Πες της πόσο sexy είναι, πόσο σε ανάβει αυτό που κάνει και θα ζεστάνεις περισσότερο την ιδέα μέσα της. Α, και άμα παραπονεθεί για κάτι πάνω της, αγνόησέ το, ή απλά κάνε ένα χαριτωμένο αστειάκι με αυτό. Ξέρεις τι εννοούμε.

3. Δημιούργησε την τέλεια φαντασίωσή της!

Μη βασίζεσαι απλά στη γοητεία που θα της ασκήσεις στο θέμα. Πρέπει να την κάνεις να καταλάβει πως το όλο σκηνικό είναι (γιατί είναι) ύλη για τις καλύτερες φαντασιώσεις. “Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στο να κάνεις μια sex tape και στο ας παίξουμε τους porn stars”, λέει η σεξολόγος Fullbright. “Το ένα είναι για σένα, το άλλο αφορά την προσοχή σου στον χαρακτήρα και τη φαντασίωση της κοπέλας σου, στα θέλω της και σε όσα γουστάρει. Κάτι που συμβαίνει και με τους κανονικους pornstars”. Άμα το κάνεις να φαίνεται σαν φαντασίωση, θα αφοσιωθεί σε αυτό, ρά στις όποιες ανασφάλιες της. Κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Α, και μια αμφίεση, στολή, μάσκες μπορούν να κάνουν τα πράγματα πιο πικάντικα και να την κάνουν να αισθανθεί πιο άνετα μπροστά στην κάμερα.

Οργασμός με πρωκτικό σεξ: Πώς θα την κάνεις να παραμιλάει με τον πιο… ανορθόδοξο τρόπο!

4. Σχεδίασες τις… στάσεις σας!

Μην περιμένεις πως επειδή θα σας τραβάει η κάμερα, τότε ξαφνικά θα κάνετε στο κρεβάτι όοοολα όσα δεν έχετε καν διανοηθεί να κάνετε. Δεν είναι σίγουρο πως ξαφνικά θα δοκιμάσετε όλο το κάμα σούτρα και δεν είναι η σωστή στιγμή για καινούριες… ακροβατικές στάσεις. Αυτό άστο για άλλη φορά. Φυσικά υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες στάσεις που φαίνονται καταπληκτικά στην κάμερα. “Ουσιαστικά είναι κάθε στάση που ενισχύει τα θετικά σημεία του κορμιού. Δώσε βάση σε ό,τι την ευχαριστεί και αναδεικνύει την ομορφιά της, την κάνει να αισθάνεται ψηλότερη, πιο αδύνατη και, ότι σας αρέσει περισσότερο”, προτείνει η σκηνοθέτης Vespoli. Ναι, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες ιδανικές στάσεις για το βίντεο μας, έτσι; Ναι, οι καλύτερες στάσεις είναι με αυτήν από πάνω και με πρόσωπο προς εσένα, ή με πλάτη προς εσένα (cowgirl, reverse cowgirl), doggy, και το doggy με το πρόσωπό της προς την κάμερα, εσένα από πίσω και να σκύβεις ώστε να τη φιλάς σε πλάτη και λαιμό, ώστε να φαίνεσαι και εσύ μαζί της! “Μην την οδηγήσεις σε περίεργες στάσεις” προτείνει η Vespoli. Η προσοχή πρέπει να είναι στο πως θα φαίνεται αυτή όμορφα, όχι εσύ.

5. Φρόντισε να είναι ήρεμη και να το απολαμβάνει!

Το είπαμε και θα το ξαναπούμε, μέχρι να το εμπεδώσεις. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που μπορεί καμιά φορά να αισθάνεται λίγο άβολα κατά την όλη διαδικασία. ΜΗΝ αρχίσεις τα “εμπιστεύσου με”, αλλά κάνε κάτι καλύτερο: δώσε της τον έλεγχο! Άν θέλει να χρησιμοποιήσει δικό της εξοπλισμό, άσ’ την. Ρώτα την για τις ιδέες της και εφάρμοσε τες. Μίλα της συγκεκριμένα για το αν θέλει ή δεν θέλει να φαίνεται κάτι συγκεκριμένο και πράξε το. Επίσης σιγουρέψου πως φαίνεστε εξίσου στο βίντεο ή τις φωτογραφίες. “Μην τραβάς συνέχεια φωτογραφίες της ή λήψεις της. Δώσε της την κάμερα και άσ’ την να… παίξει μαζί σου” λέει η Vespoli.

Συμπερασματικά: είναι σωστό να προσέξεις πως θα την κάνεις να απολαύσει την εμπειρία, αλλά στο τέλος το βίντεο είναι και για τους δυο σας. Φρόντισε να φαίνεσαι και εσύ, και οι λήψεις να είναι και με τους δυο μαζί. Θα το χαρεί και αυτή και εσύ περισσότερο, και θα γουστάρετε φουλ.

Squirting: Έτσι θα πετύχεις να της δώσεις τον θεαματικότερο οργασμό που είχε ever