Home Women Σχέσεις Οι 12 λαοί που κάνουν πολύ και καλό σεξ!

Οι 12 λαοί που κάνουν πολύ και καλό σεξ!

Ήξερες ότι οι Έλληνες κάνουν το περισσότερο σεξ απ’ όλους τους λαούς;

 

Μία έρευνα για τις σεξουαλικές συνήθειες των λαών στον κόσμο έκανε η εταιρία προφυλακτικών προκειμένου να κατανοήσει σε ποιες χώρες οι άνθρωποι κάνουν… ποιοτικό σεξ.  Πώς όμως ορίζεται το ποιοτικό σεξ και η σεξουαλική ικανοποίηση; Σύμφωνα με τις παραμέτρους που έθεσε η Durex αυτές οι έννοιες σχετίζονται με την αμοιβαία αγάπη και το σεβασμό μεταξύ των συντρόφων, την ικανότητά μας να ερχόμαστε σε οργασμό, τη σεξουαλική απελευθέρωση, τα ποσοστά του στρες και των δυσλειτουργιών μας, τη συχνότητα του σεξ, τη φυσική και πνευματική μας κατάσταση και τα προκαταρκτικά. Όλοι δηλαδή οι παράγοντες που μπορούν να μας προσφέρουν μια συναρπαστική σεξουαλική ζωή. Μία έρευνα του 2014 αποκάλυψε επίσης ότι το κοινωνικοοικονομικό status έχει επιρροή στη σεξουαλική ικανοποίηση.  Αν είναι έτσι, βέβαια, τότε ίσως δεν θα έπρεπε να βρισκόμαστε στη λίστα.

Παρακάτω θα βρεις τις 12 χώρες του κόσμου που κάνουν ποιοτικό σεξ και τους συσχετισμούς που έκανε η Durex με παλαιότερα ευρήματα και δημοσιεύματα.

Ελλάδα: Ο λόγος που οι Έλληνες θεωρούμαστε σεξουαλικά ικανοποιημένοι είναι ότι δεν έχουμε πρόβλημα να συζητήσουμε τις σεξουαλικές μας επιθυμίες. Για την ακρίβεια, συζητάμε ανοιχτά για το σεξ εδώ και αιώνες, από την εποχή του Ιπποκράτη. Αλλά και σήμερα, το σεξ είναι πεδίο συζήτησης με τους συναδέλφους, με τους φίλους και φυσικά με τους συντρόφους μας. Η επικοινωνία, σε συνδυασμό με τον καλό καιρό, τα εξωτικά νησιά και τη μεσογειακή δίαιτα δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες. Σύμφωνα με την Durex, οι Έλληνες κάνουμε περισσότερο σεξ από όλους τους λαούς την εβδομάδα και συγκεκριμένα 164 φορές το χρόνο. Παρόλα αυτά, το 51% των Ελλήνων δηλώνει ικανοποιημένο με τη σεξουαλική του ζωή. 

Ελβετία: Το ήξερες ότι στην Ελβετία έχουν προοδευτικές θέσεις σε σχέση με τη νόμιμη πορνεία ενώ οι οίκοι ανοχής έχουν την κατάλληλη οργάνωση και πιστοποίηση; Ότι κρατούν φιλελεύθερη στάση σε σχέση με την πορνογραφία; Ότι η σεξουαλική εκπαίδευση ξεκινάει στη νηπιακή ηλικία; Ανεξαρτήτως των παραπάνω ένα πράγμα είναι σίγουρο: Ότι η Ελβετία συνεχώς κατατάσσεται στις πιο σεξουαλικά ικανοποιημένες χώρες σε όλο τον κόσμο. Μία έρευνα του 2013 αποκάλυψε ότι το 21% των Ελβετών χαρακτηρίζουν τη σεξουαλική τους ζωή ως «τέλεια» και ότι το 32% έχει κάνει σεξ σε δημόσιους χώρους. Κι όμως παρά την έντονη σεξουαλική τους ζωή καταφέρνουν να έχουν τα χαμηλότερα ποσοστά σε εγκυμοσύνες εφήβων στον κόσμο. Μία έρευνα του 2012 αποκάλυψε ότι στις ΗΠΑ τα ποσοστά στις εγκυμοσύνες εφήβων ήταν 10 φορές παραπάνω σε σχέση με την Ελβετία. 

Ισπανία: Αυτή η χώρα θεωρείται ο νούμερο ένα προορισμός των γκέι ζευγαριών μιας και η κοινωνική αποδοχή των γάμων των ομοφυλόφιλων είναι τεράστια. Μία δημοσκόπηση που έγινε σε δείγμα 15.000 γυναικών δείχνει ότι οι Ισπανοί θεωρούνται οι καλύτεροι εραστές. Το 50% των Ισπανών βαθμολογεί τη σεξουαλική του απόδοση ως τέλεια. Ενώ μία ακόμα πιο πρόσφατη έρευνα σε δείγμα 9.850 ανθρώπων αποκάλυψε ότι το 90% αντρών και γυναικών είναι σεξουαλικά ικανοποιημένοι. Είτε πρόκειται για περιστασιακό σεξ, είτε για σεξ σε σχέση.  

Σημάδια ότι μια γυναίκα σε θέλει! Η γλώσσα του σώματος…

Ιταλία: Σύμφωνα με το περιοδικό Men’s Health, στην Ιταλία το σεξ περνάει από το στομάχι καθώς σεξ και φαγητό είναι συνδεδεμένα. Οι Ιταλοί, όπως και οι Ισπανοί θεωρούνται από τους καλύτερους εραστές στον κόσμο ενώ οι γυναίκες δηλώνουν αρκετά ικανοποιημένες με την ερωτική τους ζωή. Ενδιαφέρον έχει ότι οι γυναίκες που πίνουν δύο ποτήρια κρασί την ημέρα έχουν μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση από εκείνες που δεν πίνουν. Φέτος, το 64% των Ιταλών και των Ιταλίδων βαθμολόγησαν τη σεξουαλική τους ζωή ως ικανοποιητική ενώ το ¼ των Ιταλών περιμένουν το σεξ να διαρκεί πάνω από 10 λεπτά. 

Βραζιλία: Ένας επίσης «χορτασμένος» σεξουαλικά λαός. Μία έρευνα λέει ότι το 82% των Βραζιλιάνων κάνουν σεξ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, ενώ μία διαφορετική κάνει λόγο για τρεις φορές την εβδομάδα. Όπως και να έχει, δεν τους λείπει το σεξ. Έτσι είναι οι Λατίνοι εραστές!  

Ολλανδία: Έχει τη φήμη της πιο «προχωρημένης» σε θέματα σεξ χώρας χάρη στην περίφημη red light district, τις άφθονες παραλίες γυμνιστών αλλά και τη σεξουαλική εκπαίδευση στα σχολεία. Επιπλέον, το 64% των αντρών και γυναικών από την Ολλανδία δεν έχουν πρόβλημα να διεκδικούν αυτό που θέλουν στο σεξ. Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι οι εγκυμοσύνες των εφήβων είναι σε πολύ χαμηλά ποσοστά, όπως ακόμη τα ποσοστά των εκτρώσεων και του HIV. Τέλος, το 22% του πληθυσμού χαρακτηρίζει την ποιότητα και την ποσότητα της σεξουαλικής του ζωής ως τέλεια. 

Μεξικό: Χαρακτηρίζεται ως μία χώρα με ανεβασμένη λίμπιντο και είναι η δεύτερη σε κατάταξη χώρα στον κόσμο σε ποσοστά σεξουαλικής ικανοποίησης. Συγκεκριμένα, το 63% δηλώνει ικανοποιημένο. Δεν ξέρουμε αν αυτό έχει να κάνει με τη σεξουαλική εκπαίδευση όμως το σίγουρο είναι ότι το 2008 έγινε διανομή 700.000 βιβλίων σεξουαλικής εκπαίδευσης στα Λύκεια. Να σημειώσουμε ότι στο Μεξικό έχει αποποινικοποιηθεί η πορνεία και έχουν υπάρξει σχετικές ρυθμίσεις, όμως δυστυχώς το Μεξικό παραμένει προορισμός trafficking. 

Ινδία: Οι Ινδοί είναι γνωστό ότι αργούν να κάνουν σεξ για πρώτη φορά. Σκέψου ότι ο μέσος όρος ηλικίας που χάνουν την παρθενιά τους είναι τα 22. Όταν όμως κάνουν σεξ, τότε είναι αρκετά ικανοποιημένοι. Το μυστικό της σεξουαλικής ικανοποίησης των Ινδών παραμένει κρυφό, όμως εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες θεωρίες. Στους Ινδούς αρέσει η διάρκεια στο σεξ και γενικώς θεωρείται ότι το ταξίδι είναι σημαντικότερο από τον προορισμό. Σκέψου το Ταντρικό σεξ. Οι Ινδοί επίσης δίνουν χρόνο στη διαδικασία της αποπλάνησης και τα προκαταρκτικά σε σχέση με άλλους λαούς. Το περίεργο βέβαια είναι ότι άλλες έρευνες λένε ότι ο Ινδοί είναι οι γρηγορότεροι στο σεξ με μέσο όρο διάρκειας τα 13 λεπτά. Παρόλα αυτά, είναι γεγονός ότι είναι ικανοποιημένοι με τη σεξουαλική τους ζωή καθώς το 61% είναι ικανοποιημένο. 

Αυστραλία: Το 75% των Αυστραλών ισχυρίζεται ότι έχει κάνει σεξ σε αυτοκίνητο, αποδεικνύοντας ότι μπορεί πράγματι να είναι αφροδισιακό, Το Cosmopolitan επίσης λέει ότι το 27% των γυναικών δεν θα άλλαζε τίποτα στη σεξουαλική του ζωή και το 20% έχει ως φαντασίωση να συμμετάσχει σε τρίο. Όσο για τον αριθμό των παρτενέρ, ο μέσος αριθμός για τους άντρες είναι 25 ενώ για τις γυναίκες 10. 

Νιγηρία: Σύμφωνα με την Durex, οι άντρες και οι γυναίκες της Νιγηρίας είναι ο Νο1 σεξουαλικά ικανοποιημένος λαός με το 67% να ισχυρίζεται ότι είναι ευχαριστημένο. Ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι Νιγηριανοί κάνουν το περισσότερο σε διάρκεια σεξ με μέσο όρο τα 24 λεπτά. Τα στατιστικά μας αιφνιδίασαν αν σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για ένα συντηρητικό λαό. Όπως επίσης μας εξέπληξε το γεγονός ότι οι Νιγηριανές χαρακτηρίστηκαν οι πιο άπιστες γυναίκες στον κόσμο καθώς το 62% των γυναικών παραδέχτηκαν ότι έχουν απατήσει κάποιον σύντροφό τους. 

Γερμανία: Υπάρχει η στερεοτυπική αντίληψη ότι οι Γερμανοί είναι οι χειρότεροι εραστές όμως πρέπει να ξέρεις ότι πρόκειται για έναν αρκετά ικανοποιημένο σεξουαλικά λαό. Το 32% των Γερμανών ισχυρίζεται ότι έχει κάνει one night stand και το 30% έχει κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο. 

Κίνα: Είναι οι Κινέζοι σεξουαλικά ικανοποιημένοι; Όχι ακριβώς, αλλά αν αναλογιστείς ότι είναι ένας καταπιεσμένος λαός, τότε είναι φυσικό οι άνθρωποι να αναζητούν την ευτυχία στην ιδιωτική τους ζωή. Συγκεκριμένα, το 78% του πληθυσμού της Κίνας κάνει σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Ποιο είναι το μυστικό τους; Η τεχνολογία. Οι Κινέζοι κλείνουν ραντεβού με e-mail ενώ τα τελευταία χρόνια οι αγορές από sex shop έχουν εκτοξευτεί. 

Πηγή: followme.gr

Για περισσότερα αντρικά θέματα κάντε like στη σελίδα του Manslife στο facebook: https://www.facebook.com/manslife.gr

Δείτε επίσης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ