Μείνε στο ύψος σου!Συμβουλές για να διαρκεί περισσότερο η στύση σου κατά τη διάρκεια του σεξ!

0
781

Έχουν υπάρξει σίγουρα στιγμές στη ζωή σου που η στύση σου σε απογοήτευσε και φυσικά δεν μπορούσες να καταλάβεις το λόγο που συνέβη κάτι τέτοιο μιας και για όλους υπάρχει η πρώτη φορά.

Υπάρχουν όμως κάποιες συμβουλές που σε βγάζουν από τέτοιες δύσκολες καταστάσεις και θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις το σεξ με διάρκεια.

Τα 6 πράγματα που θέλουν οι γυναίκες από τους άνδρες στο κρεβάτι και δεν της τα κάνεις ποτέ!

  1. Αν δοκιμάζεις διάφορες στάσεις στο σεξ γιατί πιστεύεις ότι έτσι πρέπει καλό θα ήταν να καταλάβεις πως στο σεξ δεν υπάρχουν “πρέπει”. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δοκιμάζεις αυτήν που πραγματικά εξιτάρει και τους δύο σας μόνο έτσι θα παραμείνει το ενδιαφέρον σας προσηλωμένο εκεί.
  2. Το προφυλακτικό που χρησιμοποιείς πρέπει να ταιριάζει στο μέγεθός σου σε διαφορετική περίπτωση θα σου δημιουργήσει ευαισθησία και δεν θα μπορείς και σε αυτή την περίπτωση να έχεις την στύση που θα ήθελες.

16 ιδέες για να κάνεις απόψε το καλύτερο σεξ της ζωής σου!

  1. Μία καταπληκτική συμβουλή είναι απλά να φανταστείς όλα όσα θα ήθελες να κάνεις κατά τη διάρκεια του σεξ μαζί με την κοπέλα σου μόνο σε αυτή την περίπτωση μπορείς πραγματικά να αποδώσεις.Είναι σίγουρο πως όταν οραματιστείς κάτι θα μπορείς σίγουρα και να το κάνεις.
  2. Άλλη μία καταπληκτική ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε κάποιο λιπαντικό υγρό. Η αίσθηση που θα σας δώσει θα ήταν κάτι  εντελώς πρωτόγνωρο και καταπληκτικό θα κάνει τη διείσδυση ακόμα πιο εύκολη και συναρπαστική.

Στοματικό sex: Μερικά σοβαρά προβλήματα που μόνο το στοματικό μπορεί να λύσει

  1. Χαλάρωσε και απόλαυσε το!Δεν υπάρχει καλύτερη συμβουλή από αυτή. Μιας και το σεξ είναι ένα από τα απολαυστικότερα πράγματα που υπάρχουν στη γη το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να χαρείς την κάθε του στιγμή σαν να ήταν η τελευταία.

10 Πράγματα που συμβαίνουν όταν κάνετε μαζί μπάνιο!