Αντρικός οδηγός για να μην τα θαλασσώσεις του Αγ. Βαλεντίνου!

0
637

Το ξέρουμε, οι περισσότεροι από εσάς εκεί έξω σιχαίνεστε και μόνο να ακούτε για την εν λόγω ημέρα, όμως όταν εκείνη φτάνει μέχρι και η δική σας ανυποχώρητη θέση αλλάζει και τρέχετε τελευταία στιγμή να ετοιμάσετε κάποια έκπληξη στην καλή σας! Ορίστε ο οδηγός που χρειάζεστε!

1. Στο θέμα του δώρου εκείνη την μέρα, πολλοί δεν έχετε ιδέα τι πρέπει να πάρετε στην κοπέλα σας. Νομίζετε ότι με μια καρδούλα ή κάτι τέτοιο θα το λύσετε το θέμα μια και καλή. Δεν είναι έτσι όμως. Πρέπει να ψάξετε βαθύτερα και να βρείτε αυτό που της αρέσει περισσότερο.  Μια σοκολατένια λιχουδιά ίσως και πετύχει τον στόχο σας. Διαλέξτε προσεκτικά. Βασικό αυτό.

Θέλεις να της αγοράσεις εσώρουχα για τον Άγιο Βαλεντίνο; Μάθε πως να επιλέξεις τα κατάλληλα για εκείνη!

2. Στο θέμα των λουλουδιών οι περισσότεροι κάνουν το ίδιο απλό λάθος. Άπαντες παίρνουν τριαντάφυλλα τα οποία δεν μπορούν να είναι για την κάθε περίσταση. Καλύτερα να επιλέξετε κάτι άλλο πιο πρωτότυπο. Ειδικά αν το κορίτσι σας είναι στην δουλειά, στείλτε εκεί την ανθοδέσμη. Θα της αρέσει, ειδικά όταν περνάει μια δύσκολη μέρα.

3. Πολλοί άντρες κάνουν λάθος στο που θα πάνε την κοπέλα τους. Πρέπει να επιλέξετε πολύ καλά το εστιατόριο που θα δειπνήσετε. Και να προσέξετε να φάτε ελαφρά γιατί μετά θα υπάρξει χορός και τραγούδι. Δεν χρειάζεται να πάτε κάπου ακριβά, αλλά δοκιμάστε κάτι έξυπνο που θα της αρέσει.

4. Τέλος υστερούμε στο θέμα της έκπληξης. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα ευρηματικοί σε αυτόν τον τομέα. Σκεφτείτε κάτι όμορφο και δοκιμάστε να το κάνετε. Προσοχή στο οικονομικό κομμάτι, για να μην αντιμετωπίσετε κρίση σε οτιδήποτε. Υπάρχουν και διάφοροι τρόποι πιο φθηνοί και προσιτοί. Απλά να αποφύγετε το κλασικό δείπνο και μετά ταινία. Είναι πολύ βαρετό.

Μερικοί μύθοι για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου που κάθε άντρας πρέπει να καταρρίψει!