Skip to main content

Μπορεί να είσαι από τους κινητούς “θάμνους”, μπορεί πάλι να μην έχει σχεδόν καμία τρίχα πάνω σου, όμως τι πραγματικά αρέσει στις γυναίκες; Είναι ακόμα τρελαμένες με τα μούσια; Θέλουν τρίχα στο στέρνο; Πόσο περιποιημένο σε θέλουν εκεί κάτω; Αυτά και άλλα πολλά στο κείμενο που ακολουθεί!

Γενικά το τι αρέσει στις γυναίκες σχετικά με την τριχοφυΐα στον άντρα (ή και σε όλα τα υπόλοιπα πράγματα στον κόσμο) έχει να κάνει με μόνο μία λέξη: ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ:

Συμβουλές περιποίησης για να πετυχαίνεις το τέλειο ξύρισμα κάθε φορά!

Άλλες θέλουν να μην υπάρχει ίχνος τρίχας, όπως στους αθλητές:

Για τέτοιου είδους γυναίκες τα πάντα έχουν να κάνουν με την περιποίηση. “Γιατί να κρύβεις με τις τρίχες σου το σώμα σου;”, αναρωτιέται μία από τις κυρίες που συμμετείχαν στη σχετική έρευνα! Οι περισσότερες που προτιμούν ενα καλο-αποτριχωμένο σώμα βάζουν μπροστά το θέμα της καθαριότητας και υποστηρίζουν ότι θέλουν να απολαμβάνουν το αντρικό σώμα σε όλο του το μεγαλείο. “Αφού θέλουν εμάς να έχουμε τον έλεγχο με τις τρίχες μας και να αποτριχωνόμαστε μέχρι αηδίας, έτσι θέλουμε και εμείς αυτούς”, υποστηρίζουν άλλες. Σε αυτές τις γυναίκες, ακόμα και τοπ μούσι μπορεί να είναι κάτι που έας άντρας δεν χρειάζεται, αφού όπως υποστηρίζουν ένα απλό φιλί με μουσάτο ερεθίζει και πονάει το πρόσωπό τους, εξαιτίας των τριχών.

Άλλες θέλουν να έχει ο άντρας την τρίχα του:

Από την άλλη μεριά κάποιες γυναίκες θέλουν να βλέπουν τον άντρα όπως είναι από τη φύση του, αφού ένα απόλυτα γυαλιστερό και αποτριχωμένο δέρμα μπορεί να δείχνει αφύσικο. Πολλές θεωρούν ότι τα γένια ή οι τρίχες δείχνουν έναν άντρα πιο ώριμο, περισσότερο σοφό και κατασταλαγμένο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θέλουν την κατάσταση να ξεφύγει από τον έλεγχο. Το να έχει ένας άντρας τρίχες σε πρόσωπο και σώμα δεν σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει πάνω του μια ολόκληρη ζούγκλα. Καλά τριμαρισμένες και περιποιημένες οι τρίχες και ένα σώμα που καλύπτεται μόνο από ένα ελαφρύ στρώμα τριχοφυΐας είναι αυτό που θα ήθελαν οι γυναίκες πιο πολύ από όλα. “Δεν ψάχνω τον… Νεάντερταλ”! Ο,τι δήποτε υπερβολικά τριχωτό δεν είναι ωραίο. Αντίθετα η περιποιημένη τριχοφυΐα είναι αυτό που ψάχνω”, υποστηρίζει άλλη συμμετέχουσα της έρευνας.

3 Μυστικά περιποίησης που κάθε άντρας οφείλει να γνωρίζει!

Όπως και να έχει ό,τι στυλ άντρα και να θέλουν οι γυναίκες το παν που ζητάνε όλες είναι η καθαριότητα από μέρους σου. Είτε έχεις τρίχες, είτε όχι το να τηρείς τους κανόνες υγιεινής και να περιποιήσε το σώμα και την τριχοφυΐα σου είναι από τα πρωτεύοντα για εκείνες! Γι’ αυτό και εμείς σου δίνουμε μερικές πολύ γρήγορες συμβουλές που πρέπει να ακολουθείς:

1. Είναι απαραίτητο, αν δεν θες να ξυρίσεις πλήρως περιοχές του σώματός σου να ακολουθείς ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα φροντίδας και τριμαρίσματος, ώστε να κρατάς τις τριχωτές περιοχές υπο έλεγχο και όχι να τις αφήνουν να γίνουν ζούγκλα.

2. Τρίμαρε τις τρίχες σου μέσα στην μπανιέρα και όσο ακόμα είσαι στεγνός. Αυτό θα κρατήσει το μπάνιο καθαρό και δεν θα γεμίσεις τρίχες παντού.

3. Αν θέλεις να ξυρίσεις κάποια περιοχή του σώματός σου, κάνε το με την ίδια φροντίδα που ξυρίζεις και το πρόσωπό σου. Κούρεψε για αρχή τις τρίχες ώστε να περιορίσεις το μήκος τους το πολύ σε 1-2 εκατοστά. Χρησιμοποίησε ένα καινούργιο κοφτερό ξυράφι και προϊόντα για να μαλακώσεις τις τρίχες πριν το ξύρισμα, αλλά και για να διευκολύνεις την διαδικασία κατά τη διάρκεια.

4. Αν δεν ξυρίζεις κάποιο σημείο του σώματος τελείως, φρόντισε να μην το τριμάρεις με την μηχανή πολύ χαμηλά γιατί το αποτέλεσμα θα δείχνει αφύσικο και αντιαισθητικό.

5. Διάλεξε ένα στυλ που θα σε βοηθήσει να το ακολουθείς χωρίς να βαριέσαι. Η περιποίηση της τριχοφυΐας σου είναι μια επίπονη δουλειά που πρέπει να γίνεται σε τακτά διαστήματα, οπότε βρες ένα στυλ να σε εξυπηρετεί και να μην βαριέσαι. Αν αποφασίσεις να ξυρίζεσαι τελείως να είσαι σίγουρος ότι θα μπορείς να το κάνεις όποτε χρειάζεται για να διατηρείς το αποτέλεσμα!

6. Βεβαιώσου ότι έχεις τα κατάλληλα εργαλεία. Μία καλή κουρευτική μηχανή με διάφορες κεφαλές και σκάλες είναι ότι χρειάζεσαι για τις τρίχες του σώματος και του προσώπου, ενώ ένα ξυράφι ειδικό για τις επιφάνειες του σώματος είναι απαραίτητο αν κάνεις ολική αποτρίχωση.

Ανδρική Περιποίηση: Πως να απαλλαγείς εύκολα και γρήγορα από τα ανεπιθύμητα μαύρα στίγματα!