Home Sports Ποιον αθλητικό σωματότυπο προτιμούν οι γυναίκες στους άντρες;

Ποιον αθλητικό σωματότυπο προτιμούν οι γυναίκες στους άντρες;

Τα περισσότερα σπορ συνηθίζουν να χτίζουν καλλίγραμμα κορμιά χάρη στην εντατική προπόνηση που πρέπει να κάνει κάποιος αθλητής για να φτάσει στην κορυφή.

Αν ανήκεις στη κατηγορία των αθλητών που φημίζονται για τα διάσημα σπορ τους, τότε σίγουρα θα έχεις και το ανάλογο κορμί το οποίο είναι απαραίτητο στοιχείο για να βγεις νικητής στο γήπεδο. Το να έχεις βέβαια τις γυναίκες να χαζεύουν το γραμμωμένο six-pack σου είναι ένα έξτρα μπόνους για όλο τον ιδρώτα που έχεις ρίξει για να το αποκτήσεις.

 

Tα 10 πιο βίαια αθλήματα της αρχαιότητας! (Video)

 

Επειδή πολλοί άντρες είναι περίεργοι σχετικά με το ποιο άθλημα κάνει το καλύτερο σώμα όσον αφορά τις προτιμήσεις των γυναικών, για το λόγο αυτό διεξήχθη μια έρευνα όπου 103 γυναίκες έπρεπε να επιλέξουν ανάμεσα σε 7 Ολυμπιακά αθλήματα, ποιος αντρικός σωματότυπος είναι ο ιδανικότερος για εκείνες.

 

Ενόργανη Γυμναστική

Οι αθλητές της ενόργανης γυμναστικής έχουν χαμηλό κέντρο βάρους με σκοπό να έχουν μια καλύτερη ισορροπία και γι΄αυτό οι μικρόσωμοι άντρες τείνουν να έχουν μεγαλύτερη ευκινησία όσο βρίσκονται στον αέρα. Ενώ μερικές γυναίκες προτιμούν τους μικρόσωμους ευλύγιστους άντρες, ωστόσο οι αθλητές της ενόργανης γυμναστικής δεν φαίνεται να έχουν ιδιαίτερη απήχηση στη πλειοψηφία των γυναικείων προτιμήσεων εξαιτίας του αναστήματος και των ενδυματολογικών επιλογών τους.

 

Καλαθοσφαίριση

Οι πιο κοντές γυναίκες της έρευνας δεν προτιμούσαν τους πολύ ψηλούς άντρες αλλά πολλές ήταν εκείνες που υποστήριζαν πως οι ψηλοί και όμορφοι άντρες είναι ο ιδανικός τύπος για κάθε γυναίκα.

 

Μπέιζμπολ

Οι περισσότεροι αθλητές του πιο διάσημου σπορ των Αμερικανών, έχουν γυμνασμένα μπράτσα και ωραίους γλουτούς. Πρέπει όμως να παραδεχτούμε πως το συγκεκριμένο σπορ έχει ορισμένα μειονεκτήματα όσον αφορά την «κοιλίτσα» που μπορεί να υπάρχει σε μερικούς. Πολλές γυναίκες όμως βρίσκουν γοητευτική την ισορροπία μεταξύ του γεροδεμένου κορμιού και της μικρής μπυροκοιλίτσας, ως μια διαφορετική αλλαγή στα μάτια τους από τα απειλητικά γραμμωμένα κορμιά άλλων αθλημάτων.

 

Ράγκμπι

Ο Ευρωπαικός ξάδελφος του Αμερικανικού ποδοσφαίρου, τείνει να έχει κοντούς και γεροδεμένους αθλητές με χοντρούς σβέρκους και βαριά προφορά. Πολλές γυναίκες βρίσκουν ιδιαίτερα ελκυστικά και σέξι τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, τα οποία όμως δεν έχουν να κάνουν τόσο με τον σωματότυπο τους.

 

Αντισφαίριση

Οι καλοί αθλητές του τένις πρέπει να είναι γρήγοροι και ευέλικτοι, γι΄αυτό και τα πόδια τους είναι καλογυμνασμένα χωρίς τον περιττό όγκο που δημιουργούν άλλα αθλήματα. Το κορμί τους είναι αδύνατο και γραμμωμένο με καλλίγραμμα μπράτσα και κοιλιακούς, και για το λόγο αυτό προσελκύει πολλές γυναίκες. Άλλες μάλιστα σύμφωνα με την έρευνα, έβρισκαν ιδιαίτερα ελκυστικό το ντύσιμο τους.

 

Κολύμβηση

Όπως και στο προηγούμενο, έτσι και σε αυτό το σπορ, οι καλοί αθλητές πρέπει να έχουν ένα καλογυμνασμένο κορμί από πάνω μέχρι κάτω, γεγονός που προσελκύει το γυναικείο φύλο. Όπως τόνισαν και πολλές γυναίκες, δεν έχουν δει ποτέ κάποιον κολυμβητή με άσχημο κορμί και γι΄αυτό κατέχει τη δεύτερη θέση στις γυναικείες προτιμήσεις.

 

Ποδόσφαιρο

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη έρευνα, οι ποδοσφαιριστές κατέχουν τη πρώτη θέση στις προτιμήσεις των γυναικών, χάρη στην τελειότητα που έχουν τα καλογυμνασμένα μυώδη κορμιά τους. Έχουν μακριά πόδια, δυνατούς μηρούς και γραμμωμένες γάμπες που σε καθηλώνουν, όπως πολλές γυναίκες υποστήριξαν.

 

Δείτε τα 10 πιο περίεργα extreme sports!

Δείτε επίσης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ