Βρες το ιδανικό γαμπριάτικο κοστούμι για σένα!

0
1638

Η επιλογή κοστουμιού για το γάμο σου, δεν είναι απλή υπόθεση. Θες να βρεις το κατάλληλο στυλ που σου ταιριάζει μιας και όλα τα βλέμματα θα είναι (και) πάνω σου. Μην ανησυχείς, το manslife σε βοηθάει με απλές συμβουλές να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.

– Το βασικό που πρέπει να λάβεις υπ’ όψιν, είναι το κοστούμι να είναι ενδυματολογικά ταιριαστό με το νυφικό. Πρέπει να συμβαδίζει με το στυλ της νύφης οπωσδήποτε.

– Το επόμενο που πρέπει να προσέξεις είναι το πατρόν του κοστουμιού. Να μην είναι πολύ στενό ώστε να σου επιτρέπει να κινείσαι, τόσο κατά την διάρκεια του μυστηρίου όσο και στο γλέντι που θα ακολουθήσει. Να θυμάσαι ότι θα το φοράς για αρκετές ώρες  οπότε η άνεση είναι σημαντική.

– Φρόντισε να τονίζει τα δυνατά σου σημεία, αλλά και να κρύβει τις ατέλειες. Για παράδειγμα, εάν έχεις λίγα κιλά παραπάνω μην επιλέξεις έντονα χρώματα , προτίμησε μονόχρωμο κοστούμι σε ίσια γραμμή. Αν είσαι είσαι ψηλός και αδύνατος μην επιλέξεις κάθετες ρίγες στο σχέδιο του κοστουμιού σου. Τα σακάκια που τονίζουν την μέση είναι ιδανικά αν είσαι αδύνατος και μυώδης. Το παντελόνι  αν είναι πολύ στενό θα είναι άκομψο ή αν είναι πολύ φαρδύ θα σου προσθέσει κιλά.

– Θα πρέπει επίσης να ταιριάζει με την εποχή που θα παντρευτείς. Αν παντρεύεσαι π.χ καλοκαίρι μπορείς να επιλέξεις φωτεινότερα χρώματα από ότι το χειμώνα.

Ο απόλυτος οδηγός για να φορέσεις σωστά το γιλέκο

– Το ίδιο σημαντικά με το κουστούμι, είναι και τα αξεσουάρ που θα επιλέξεις ώστε να έχεις ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Πες όχι στις υπερβολές. Μπορείς να επιλέξεις γραβάτα, πάντα  σε πιο σκούρα απόχρωση από το πουκάμισο, ή παπιγιόν αν έχεις ψηλό λαιμό, γιλέκο αν είσαι ψηλός, ζώνη και ρολόι.

– Τα παπούτσια ολοκληρώνουν το γαμπριάτικο στυλ σου. Για τους περισσότερους άνδρες τα παπούτσια με τετράγωνες μύτες είναι κολακευτικά.  Αν το κοστούμι είναι μαύρο ή ανοιχτό γκρι, τότε πρέπει να φορέσεις μαύρα παπούτσια. Εάν επιλέξεις λευκό κοστούμι, τότε τα λευκά παπούτσια είναι η επιλογή σου, εκτός αν το πουκάμισο είναι χρωματιστό, οπότε μπορείς να επιλέξεις παπούτσια στο ίδιο χρώμα με το πουκάμισο.

* Να θυμάσαι ότι το βασικότερο από όλα είναι να νιώθεις άνετα μέσα στο ρούχο και να υποστηρίξεις την επιλογή σου. Έτσι,  θα είσαι ο λαμπερός πρωταγωνιστής της ημέρας (μετά τη νύφη..)!

Και βίον ανθόσπαρτων!

Άσπρο-μαύρο: ο πιο κλασικός συνδυασμός