5 κόλπα για να ανανεώσεις τα κοντομάνικά σου

0
859

Χάρη στον καλό καιρό, είναι η περίοδος που αρχίζουμε να κυκλοφορούμε μόνο με το κοντομάνικό μας. Είναι απλό, κλασικό και ευκολοφόρετο.

Ορίστε 4+1 απλοί τρόποι για να το αναβαθμίσεις στη στιγμή:

1. Κόψε το λαιμό σου

Είναι λιγότερο επώδυνο από ό,τι ακούγεται. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δώσεις σε ένα  t-shirt με στενό γιακά ένα καλό κόψιμο. Η κίνηση αυτή δίνει κάποια περιθώρια αναπνοής και αφήνει εκτεθειμένη την κλείδα σας, που ξέρετε πόσο αρέσει στις γυναίκες.

2. Κόντυνέ το

Αν έχεις κάποιο t-shirt που σου είναι μακρύ, μπορείς να το κόψεις αφού πρώτα έχεις τσεκάρει ποιο είναι το επιθυμητό μήκος για να μη βρεθείς με εξώκοιλο μπλουζάκι. Όπως και το κόψιμο του γιακά, και αυτή η επιλογή σου δίνει ένα πιο cool στυλ.

3. Γύρνα τα μανίκια

Μπορεί να σκέφτεσαι ότι τα μανίκια είναι ήδη αρκετά μικρά, αλλά ένα ελαφρύ γύρισμα θα τους δώσει έξτρα πόντους στυλ. Χρησιμοποιώντας την παλάμη του χεριού σου, ανέβασε τα μανίκια μέχρι να μοιάζει με αμάνικο μπλουζάκι. Στη συνέχεια, πάλι με την παλάμη σου, μετακίνησε τα μανίκια προς τα κάτω και τίναξέ τα λίγο. Θα πρέπει να καταλήξεις με το κάτω μέρος των μανικιών να φαίνεται λίγο. Είναι ένα μικρό τέχνασμα στυλ που πηγαίνει πολύ μακριά το ντύσιμό σου.

Τι να φορέσω στο πρώτο ραντεβού;

4. Κατέστρεψέ το

Θυμήσου πόσο ωραία είναι τα πιο μαλακά t-shirts. Αλλά η τέλεια φθορά προέρχεται από χρόνια πλυσίματος. Αν θέλεις να επιταχύνεις αυτή τη διαδικασία μέχρι λίγο,πάρε το στην παραλία.Ρίξε το στο νερό, την άμμο και το μεγαλείο της φύσης. Φυσικά μετά θέλει ένα καλό πλύσιμο στο πλυντήριο. Την επόμενη φορά που θα το φορέσεις θα το νιώθεις ήδη πιο μαλακό.

5. Μη σκας για τις μικρές του ατέλειες

Έχει μια μικρή τρύπα για παράδειγμα; Κανένα πρόβλημα! Μην ξεχνάς πόσοι τα αγοράζουν επίτηδες σκισμένα. Άλλωστε για αυτό αποτελεί και το πιο καθημερινό κομμάτι της ντουλάπας σου.

Backpack: το βολικό και στυλάτο σακίδιο που χρειάζεσαι