Το κουστούμι των τριών κομματιών. Τρία στυλ για να το φορέσετε σωστά!

0
1735

Το κοστούμι τριων τεμαχίων είναι ότι πιο κλασικό έχει φορεθεί ποτέ από το κάθε αρσενικό της κάθε εποχής. Είναι το κοστούμι που φοριέται σαν ένα σύνολο, σακάκι, γιλέκο και παντελόνι. Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έξυπνα στυλ φορώντας το!

 

Επιλέγοντας ένα κουστούμι τριών τεμαχίων αποτελεί από μόνο του μια δυνατή επιλογή στο ντύσιμο σας γι’ αυτό πρέπει να επιλέξετε ένα μονόχρωμο πουκάμισο και μια γραβάτα που να μην έχει υπερβολικά έντονα σχέδια για να υπάρχει ισορροπία.

Φορώντας ένα κουστούμι σε μπλε αποχρώσεις επιλέγοντας μια μπορντό ή σκούρο βυσσινί γραβάτα ακόμα και με ρίγες (για τους πιο τολμηρούς) όπως στη φωτογραφία θα έχετε μια πολύ στιλάτη επιλογή!

Η επιστήμη επιβεβαιώνει ότι πρέπει να πίνεις περισσότερο καφέ!

Δώστε βάση στο γιλέκο. Θα πρέπει να εφαρμόζει τέλεια και να είναι κοντό όσο πρέπει! Το ιδανικό μήκος του πρέπει να σταματάει στην αγκράφα της ζώνης σας και όχι να τη καλύπτει. Το βασικό κλειδί για μια εντυπωσιακή εμφάνιση είναι η σωστή εφαρμογή. Μπορείτε να επιλέξετε μια πιο μοντέρνα εκδοχή του κλασικού γιλέκου με κουμπάκια στο πλάι.

Ανακατέψτε τα! Ξεφορτωθείτε το σακάκι και κρατήστε μόνο το γιλέκο και μια γραβάτα σε έντονο χρώμα (αρκεί να είναι μονόχρωμη!) για ένα πιο ανδροπρεπή στύλ. Θα σας προσθέσει πολλές δόσεις γοητείας. Ή μπορείτε να αφήσετε το γιλέκο και τη γραβάτα στο γραφείο και να φορέσετε μόνο το σακάκι με το πουκάμισο για ένα πιο συμβατικό ντύσιμο.

Για περισσότερα αντρικά θέματα κάντε like στη σελίδα του Manslife στο facebook: https://www.facebook.com/manslife.gr