Τα βήματα για ένα σωστό… ερωτικό τρίγωνο (ξέρετε τι εννοούμε!) που θα σας μείνει αξέχαστο!

0
396

Μία από τις κυρίαρχες αντρικές φαντασιώσεις που οι περισσότεροι από εσάς δεν θα λέγατε όχι να δοκιμάσετε, αλλά δεν ξέρετε πώς να το κάνετε να πετύχει! Ορίστε μερικές συμβουλές και για να την πείσετε να δεχθεί το τρίο, αλλά και να σας μείνει αξέχαστο!

 

Η επικοινωνία είναι το κλειδί.

Η κοινή λογική υπαγορεύει ότι το να έχεις σαφή επικοινωνία με τους παρτενέρ σου είναι απαραίτητη στην «διοργάνωση» ενός ερωτικού τριγώνου.. αλλά αν τα όρια και η κατανόηση δεν είναι «εγκατεστημένα» στα συναισθήματα του ενός μπορεί να πληγωθεί ο άλλος εάν δεν αισθάνεται ως ίσος! Οπότε για να προλάβετε δυσάρεστες καταστάσεις, βεβαιωθείτε πως όλοι σας έχετε εμπλακεί στη συζήτηση.. –μην υποθέτετε λοιπόν ότι ο παρτενέρ σας θα αναμεταδώσει τις πληροφορίες στον άλλον!

Δεν μοιράζομαι την σύντροφο μου.

Εάν βγαίνεις με κάποια που σου αρέσει πολύ ή είσαι ερωτευμένος μαζί της, σκέψου το γεγονός πως θα αισθανόσουν εάν την έβλεπες με κάποιον άλλον πριν προκύψει ένα «τρίο». Εάν δεν μπορείς να χειριστείς το να είσαι ο τρίτος της παρέας τότε μην μπεις καν στο κόπο να το επιχειρήσεις. Δεν θα το ευχαριστηθείς!

Να «ενταχθείς» σ’ ένα ζευγάρι.

Το να ενταχθείς σ’ ένα σταθερό και ρομαντικό ζευγάρι μπορεί να είναι κομματάκι δύσκολο, ειδικότερα εάν η σχέση δεν βρίσκεται σε σταθερή βάση και εμφανίζει ζήλιες και παράξενο κλίμα. Από την άλλη πλευρά όμως εάν το ζευγάρι δεν νοιώθει ανασφάλεια και είναι άνετο στη σχέση τους, μπορεί να είναι μια πραγματικά ευχάριστη και διασκεδαστική εμπειρία!

Αυτές οι 3 τροφές θα σας κάνουν να νιώσετε ξεκούραστοι!

Βάλτε αυθορμητισμό!

Οι πιο διασκεδαστικές καταστάσεις σε ένα «τρίο» συχνά συμβαίνουν αυθόρμητα όταν δεν το περιμένεις. Εάν το έχετε προγραμματίσει και το έχετε οργανώσει τόσο καλά τότε θα υπάρξουν προκαταλήψεις για το πώς θα πρέπει να γίνουν τα πράγματα και θα υπάρξουν πιέσεις εάν τα πράγματα δεν πάνε έτσι όπως τα έχετε σκεφτεί! Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες με τη σωστή επικοινωνία και αφήστε τα υπόλοιπα να έρθουν αυθόρμητα από μόνα τους χωρίς πρόβες και προγραμματισμούς!

Μακριά από φίλους!

Καλύτερα να κρατήσετε τους κολλητούς σας ως φίλους και όχι ως εραστές και προτιμότερο είναι να τους αφήσετε μακριά από το ερωτικό σας τρίγωνο εάν δεν θέλετε να καταστρέψετε τη φιλία σας! Τα «ωμά» συναισθήματα έρχονται αυθόρμητα και είναι κάτι φυσικό στο σεξ, εάν όμως το τρίο σας δεν λειτουργήσει τότε θα καταλήξετε να χάσετε τον φίλο σας!

Πολλοί περιορισμοί.

Εάν όλοι σας απολαμβάνετε το σώμα του άλλου χωρίς όρια και κανόνες, τότε το σεξ είναι απίστευτα απολαυστικό και διασκεδαστικό! Αλλά αν όμως έχετε βάλει πολλούς περιορισμούς και αντί να το ευχαριστιέστε πρέπει να θυμάστε αυτά που ΔΕΝ πρέπει να κάνετε, τότε το μυαλό και το σώμα σας θα μπει σε μια ψυχική διαδικασία η οποία δεν είναι καθόλου σέξι! Χαλαρώστε και απολαύστε τη στιγμή!

Να έρχεσαι «τρίτος».

Εάν και οι δύο του ίδιου φύλου έλκονται το ίδιο από τον «διαφορετικό» τρίτο της παρέας, τότε υπάρχει η πιθανότητα να δημιουργηθούν προβλήματα ζήλιας εάν κάποιος αισθανθεί ως «τρίτος»! Δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα από το να νοιώσεις ότι σε παραμελούν και μπεις σε δεύτερη προτεραιότητα.. γι΄ αυτό κρατήστε όσο το δυνατόν τις ισορροπίες για να μην μείνει κανένας παραπονεμένος!

Να είναι το ίδιο διασκεδαστικό για όλους.

Και αφού προηγουμένως αναφερθήκαμε στο να έρχεσαι «τρίτος» στην παρέα, για να αποφύγετε παράπονα και δυσάρεστες καταστάσεις, πρέπει ο καθένας συνειδητά να εστιάζει στην απόλαυση του άλλου ισότιμα.. και όσο το δυνατόν λιγότερο προσωπικούς δεσμούς έχετε μεταξύ σας τόσο πιο εύκολο θα σας είναι!

Για περισσότερα αντρικά θέματα κάντε Like στη σελίδα του Manslife στο facebook: https://www.facebook.com/manslife.gr