Το PornHub γιορτάζει μαζί μας και αφήνει ξεκλείδωτα μόνο για σήμερα!

0
1044

Είναι η πιο ρομαντική μέρα του χρόνου-τυπικά-και το Pornhub μας δίνει υλικό για να το χαρούμε!

 

Έχει συμβεί να βρεθούμε όλοι -κάπως- μόνοι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και για μερικούς ανθρώπους, το να είναι μόνοι τους ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων δεν είναι καθόλου κακό σενάριο. Όπως και να χει θα υπάρχει πάντα η επιλογή του πορνό και σήμερα ειδικά, το καλό πράγμα είναι δωρεάν!

 

Το Pornhub ανακοίνωσε από την Τρίτη ότι για άλλη μια φορά όλο το premium υλικό στον ιστότοπό της θα είναι δωρεάν στις 14 Φεβρουαρίου.

 

Συνήθως, οι χρήστες του Pornhub πρέπει να πληρώσουν για ένα βίντεο μεγάλου μήκους και premium από τις κορυφαίες εταιρίες παραγωγής της βιομηχανίας για ενήλικες. Παρ’ότι υπάρχουν άπειερες δωρεάν επιλογές στο site, τα πιο εξελιγμένα βίντεο είναι ασφαλισμένα και φυσικά χρειάζεται να πληρώσεις για να τα παρακολουθήσεις. Όλα αυτά όμως, αναιρούνται για μία ημέρα. Τη σημερινή! Απόδειξη; τα στοιχεία του προηγούμενου έτους έδειξαν ότι οι άνθρωποι εκτιμούν το δωρεάν V-Day.

 

Η Pornhub δήλωσε ότι το 2017, η κυκλοφορία του premium περιεχομένου της αυξήθηκε κατά 308% παγκοσμίως σε σύγκριση με τις ημέρες πριν και μετά. Προφανώς, οι χώρες της Λατινικής Αμερικής επωφελήθηκαν από το περιεχόμενο δωρεάν πριμοδότησης με πολύ υψηλότερες τιμές από οπουδήποτε αλλού.

 

Η κυκλοφορία σε premium περιεχόμενο αυξήθηκε κατά 7,288% στη Χιλή, 4,813% στο Μεξικό, 4,845% στο Περού και 4,225% στην Κολομβία. Αντιθέτως, στις ΗΠΑ έφτασε μόλις το 425% – εξακολουθεί να είναι ένα τεράστιο άλμα, αλλά τίποτα δε συγκρίνεται με τις άγριες ορέξεις του Μεξικού και της Νότιας Αμερικής.

 

Όσο για τα άτομα που έψαξαν με τα key words “λεσβία” αυξήθηκαν 1.594% την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου το 2017. (Για την ιστορία, ο όρος “λεσβία” είναι ο πιο δημοφιλής όρος αναζήτησης παγκοσμίως) Οι αναζητήσεις για το “Valentine’s Day Porn” αυξήθηκαν επίσης 1.092%.

 

Οτιδήποτε και να επιλέξετε να κάνετε σήμερα, να θυμάστε ότι θα μπορούσε να χωρέσει και λίγο πορνό εάν είστε σε mood για κάτι τέτοι φυσικά για πορνό. Ειδικά με το σύντροφο σας ή κάποιον «κατάλληλο» γενικά, μπορεί να πυροδοτήσει τη συνέχεια της βραδιάς και να ζήσετε μια ανέλπιστα απολαυστική και πρωτότυπη μέρα ερωτευμένων!