Μοντέλο του Instagram ποζάρει στις Μπαχάμες όταν ξαφνικά της επιτίθεται καρχαρίας!

0
708

Το 19χρονο μοντέλο κολυμπούσε δίπλα σε καρχαρίες ενώ ήταν σε διακοπές με τον φίλο της και την οικογένειά του.

H Katarina Zarutskie από την Καλιφόρνια αποφάσισε να επισκεφθεί τα νησιά Exumas στις Μπαχάμες και να κολυμπήσει δίπλα σε καρχαρίες τροφούς, ένα δημοφιλές χόμπι που οι τουρίστες στην περιοχή συμμετέχουν με δική τους ευθύνη.

 

Αφού εντοπίστηκε μια ομάδα καρχαριών, η Zarutskie πήδηξε στο νερό και άρχισε να επιπλέει ανάμεσα τους. Η Zarutskie δήλωσε ότι είχε δει φωτογραφίες ανθρώπων που έκαναν το ίδιο πράγμα στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και της είχε φανεί ασφαλές.

 

Ωστόσο, ο φοιτητής νοσηλευτής, ο οποίος τρέχει ένα δημοφιλές ιστολόγιο για τον τρόπο ζωής και έχει περισσότερους από 45.000 οπαδούς, είχε δαγκώσει στις καρδιές του στιγμές αφού εισήλθε στο νερό από έναν καρχαρία που προσπαθούσε να τον τραβήξει κάτω.

 

Η τρομακτική δοκιμασία, που αιχμαλωτίστηκε από τον μπαμπά του φίλου της στη φωτογραφική μηχανή, δείχνει ότι ο Zarutskie αγωνίζεται υποβρύχια καθώς προσπαθεί να ξεφύγει από το κράτημα του τεράστιου καρχαρία.

 

 

katarina-zarutskie-shark-bite-01.jpg

 

 

katarina-zarutskie-shark-bite-03.jpg

 

Κατάφερε να βγει από το νερό, όπου έσπευσαν να την μεταφέρουν στη στεριά. “Σε εκείνο το σημείο, το σώμα σας έχει τόσο μεγάλη αδρεναλίνη και απλά πρέπει να ξεφύγετε από την κατάσταση, αλλά παρέμεινα πολύ ήρεμη”, δήλωσε στο BBC News για τις στιγμές που ακολούθησαν την επίθεση. Αν και οι καρχαρίες τροφοί είναι συνήθως υπάκουοι και ακίνδυνοι για τον άνθρωπο, θα επιτεθούν αμυντικά αν ενοχληθούν.

Αφού μοιράστηκε την ιστορία της, η Zarutskie αντιμετώπισε την γελοιοποίηση της απόφασής της να κολυμπήσει με τους καρχαρίες, με πολλούς να την κατηγορούν ότι είναι κοινωνική μέσων-εμμονή.

 

Οι online αντιδράσεις την θέλουν “ένα ηλίθιο ξανθό μοντέλο του Instagram“, ενώ εκείνη απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι δεν έπρεπε να βρεθεί στο νερό ή να εισέλθει κατά τη διάρκεια της σίτισης τους. Και η 19χρονη δεν άφησε την εμπειρία να την απομακρύνει από το ταξίδι ή τη φύση.

Αφού μοιράστηκε την ιστορία της, η Zarutskie αντιμετώπισε την κατακραυγή της απόφασής της να κολυμπήσει με τους καρχαρίες, με πολλούς να την κατηγορούν ότι έχει εμμονή με τα social media.

Και η 19χρονη δεν άφησε την εμπειρία να την απομακρύνει από το ταξίδι ή τη φύση.

Δεν φοβάμαι τον ωκεανό, είναι ό,τι σέβομαι και αγαπάω περισσότερο”, είπε στο BBC News. “Δεν μπορείτε καν να προβλέψετε πώς ένας άλλος άνθρωπος θα αντιδράσει σε καταστάσεις, πόσο μάλλον ένα ζώο. Σίγουρα από δω και πέρα θα το σκέφτομαι διπλά, αλλά δεν θα με διώχνει μακριά! ” Η πληγή της Zarutskie, που έχει ακόμα θραύσματα δοντιών σε αυτό, απαιτούσε ράμματα και αντιβιοτικά – και πιθανότατα θα μείνουν ουλές.