Skip to main content

Το Manslife.gr και η εταιρεία Baladeur.gr σας κάνουν δώρο μια μοναδική εμπειρία. Ένας τυχερός αναγνώστης θα ζήσει τη μοναδική εμπειρία μίας πτήσης με διθέσιο αεροπλάνο σε Αθήνα ή  Θεσσαλονίκη! Λάβετε μέρος ΤΩΡΑ!!

Το Manslife.gr και το Baladeur.gr με χαρά ανακοινώνουν μια σειρά συνεργασιών με σκοπό το αντρικό κοινό και όλοι μας οι αναγνώστες να ζήσουν μοναδικές στιγμές που θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή κερδίζοντας μοναδικά δώρα εμπειρίας! Μεγάλοι διαγωνισμοί, κληρώσεις, εμπειρίες που ο καθένας θα ήθελε να βιώσει έστω και για λίγα λεπτά στη ζωή του είναι η αφετηρία αυτής της καινούργιας συνεργασίας!

Το πρώτο μεγάλο δώρο που θα είχατε την ευκαιρία να διεκδικήσετε ήταν μια μοναδική εμπειρία μιας ώρας σε θεματικό δωμάτιο απόδρασης για όλη την παρέα! Το επόμενο τεράστιο χριστουγεννιάτικο δώρο είναι μια 25λεπτη πτήση εθισμού με 2θέσιο αεροπλάνο Legend 540 ή με ZENAIR 601 για 1 άτομο στο πιλοτήριο, πάνω από την Αττική ή την Θεσσαλονίκη!

Ένας τυχερός αναγνώστης που θα αναδειχθεί μέσα από την κλήρωση θα κερδίσει τη δυνατότητα να ζήσει την αδρεναλίνη και τις μοναδικές στιγμέςαπόλυασης να θαυμάσει από ψηλά την πόλη και βεβαίως να μάθει να πιλοτάρει ένα αεροσκάφος!

Απολαύστε μάθημα πιλότου το οποίο προσαρμόζεται στην προηγούμενη εμπειρία σας, είτε γνωρίζετε από αεροπλάνα είτε όχι. Βιώστε τη μοναδική αίσθηση της απογείωσης, τη θέα της Αττικής ή της Θεσσαλονίκης από ψηλά με συμμετοχή στο πιλοτάρισμα και την εκπληκτική εμπειρία της προσγείωσης, ως κατά αποκοπή εμπειρία ζωής ή και συνεχίζοντας με μαθήματα πιλότου!Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό η διαδικασία είναι απλή. Μπείτε στην σελίδα μας στο facebook κάντε Like και share το άρθρο του διαγωνισμού καθώς και like στην σελίδα του Manslife.gr και του Baladeur.gr, και μπείτε στην κλήρωση.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου

Μείνετε συντονισμένοι γιατί ακόμα περισσότερα δώρα θα ανεβαίνουν αποκλειστικά για εσάς!Το πρόγραμμα

Την ημέρα του ραντεβού ο μεγάλος νικητής φροντίζει να έρθει 20΄ νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα, θα ακολουθήσει η υποδοχή διάρκειας περίπου 10΄, η οποία περιλαμβάνει ενημέρωση σε βασικά θέματα και κανόνες της πτήσης. Ακολουθεί επιβίβαση και πτήση εθισμού στο αεροπλάνο της επιλογής σας! Κατά την 25΄ πτήση σας, ο πιλότος θα σας αφήσει αν θέλετε να πιλοτάρετε υπό την επίβλεψή του και θα σας μυήσει στον αεραθλητισμό, ενώ παράλληλα θα απολαύσετε κάθε δευτερόλεπτο της απογείωσης, την απίστευτη θέα της Αττικής ή της Θεσσαλονίκης από ψηλά και θα βιώσετε τη μοναδική αίσθηση της προσγείωσης από τη θέση του συγκυβερνήτη.

Η εμπειρία απευθύνεται σε 1 άτομο άνω των 18 ετών το οποίο θα πρέπει να κλείσει ραντεβού βάσει διαθεσιμότητας εντός του χρονικού διαστήματος 9 μηνών. Οι πτήσεις πραγματοποιούνται στα Μέγαρα Σάββατο-Κυριακή 11:00 – 15:00 κανόνας) και ενίοτε έως τη δύση του ήλιου (εξαίρεση). Στην Θεσσαλονίκη καθημερινά 15:00 – 17:00 το χειμώνα, 17:00 – 20:00 το καλοκαίρι (κανόνας) και ενίοτε έως τη δύση του ήλιου (εξαίρεση). Τα κιλά του δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα 110 και το ύψος του τα 2.00μ. Ο τύπος του αεροπλάνου θα είναι 2θέσιο υπερελαφρό LEGEND 540 ή ZENAIR 601. Η συνολική διάρκεια της εμπειρίας είναι 35΄(10’ υποδοχή και 25΄ καθαρής πτήσης με μάθημα πιλότου).  Οι χώροι προσφέρονται και για συνοδούς που τυχόν θέλουν να παρακολουθήσουν από το έδαφος την εμπειρία σας.

Baladeur.gr

Το Baladeur.gr, ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) που έφερε τα ΔΩΡΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ στην Ελλάδα, από το 2005!  

Τα δώρα εμπειρίας είναι εμπειρίες ζωής σε συσκευασία δώρου! Είναι έξυπνα δώρα που πωλούνται με τη μορφή gift vouchers (σαν ανοικτά “εισιτήρια”), εννεάμηνης κυρίως διάρκειας ισχύος, με εγγύηση τιμής, σε δωρεάν συσκευασία δώρου, μαζί με ευχετήρια κάρτα και οδηγίες χρήσης. Οι αποδέκτες των vouchers έχουν δικαίωμα να αλλάξουν την εμπειρία που τους χάρισαν, με οποιαδήποτε άλλη εμπειρία επιλέξουν από εκατοντάδες ιδέες στο www.baladeur.gr! Οι εμπειρίες ζωής που γίνονται δώρο, λέγονται άυλα δώρα ή δώρα εμπειρίας.

Τα δώρα Baladeur στην κορυφή διαρκώς από το 2005!

Τα πρωτότυπα δώρα Baladeur δεν είναι τυχαία στην κορυφή των προτιμήσεων για on-line δώρα πανελλαδικά. Έχοντας πλέον επιτυχημένη πορεία, από το 2005, η Baladeur Ltd αποτελεί τον Leader και τον μοναδικό σε μακρόχρονη γνώση εκπρόσωπο του απαιτητικού αυτού χώρου των εμπειριών ζωής ως η εταιρία που δημιούργησε την έννοια “άυλο δώρο” – “δώρο εμπειρίας” για επιχειρήσεις και ιδιώτες στην Ελλάδα. Αλλάξαμε την έννοια του δώρου!

Δώρα για άντρες, γυναίκες, ζευγάρια, παιδιά και εταιρίες

Αγοράστε μοναδικές εμπειρίες ζωής για πρωτότυπα δώρα γενεθλίων, πρωτότυπα δώρα γάμου, δώρα επετείου, Χριστουγεννιάτικα δώρα – δώρα Χριστουγέννων, εταιρικά δώρα και για κάθε άλλη περίσταση, με άμεση παράδοση vouchers 9μηνης διάρκειας σε μοναδικές συσκευασίες δώρου ή και με e-mail!

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.baladeur.gr

Facebook: https://www.facebook.com/Baladeur.gr/