Το 5-λεπτο superset που θα λαξεύσει τον τέλειο κορμό για το σώμα σου!

0
736

Στην παρακάτω γρήγορη προπόνηση θα κάνεις μία σανίδα και μια πλάγια σανίδα σε ένα σούπερ-σετ των 5 λεπτών. Τα πράγματα θα είναι σούπερ αποτελεσματικά, αλλά καθόλου απλά αν αυτό νόμιζες…!

Και αυτό γιατί υπάρχει ένας βασικός κανόνας που πρέπει να τηρήσεις! Πρέπει να κρατήσεις τέλεια στάση σώματος και να εκτελείς άψογα τις δύο ασκήσεις που θα δεις παρακάτω! Αν κρίνεις ότι ειδικά στις πρώτες φορές δεν κρατάς το σώμα σου εκεί που πρέπει είναι προτιμότερο να τις εκτελείς σε λιγότερο χρόνο.

Η προπόνηση που πρέπει να κάνεις αν θες δυνατούς “μπαλαρισμένους” ώμους!

Αν τώρα συνηθίσεις και θέλεις να το πας ένα βήμα παραπέρα κάνε το παρακάτω σούπερ- σετ 20 φορές και με 20 λεπτά χρόνο προπόνησης!

Οδηγίες:

Πέρνα εναλλάξ από τη μία άσκηση στην άλλη κάθε φορά που ολοκληρώνεις μια επανάληψη! Η επανάληψη έχει διάρκεια 15 δευτερόλεπτα και πρέπει να γίνουν τουλάχιστον 10 επαναλήψεις σε κάθε άσκηση.

1. Ξεκίνα με σανίδα

Πάρε θέση για κλασικές κάμψεις, αλλά αντί να στηριχτείς στις παλάμες σου στηρίξου στους αγκώνες σου. Ευθυγράμμισε την σπονδυλική σου στήλη και να θυμάσαι να κρατάς το σώμα σου στην ευθεία καθ΄ όλη τη διάρκεια της άσκησης! Μόλις πάρεις θέση σφίξε τους κοιλιακούς σου και κράτα τους έτσι σαν να έχεις φάει μόλις μπουνιά στο στομάχι. Ανάσαινε αργά, βαθιά και σταθερά.

2. Κάνε πλάγια σανίδα