Home Fun Νιώστε ελεύθεροι διαγράφοντας όλες τις εφαρμογές dating τώρα!

Νιώστε ελεύθεροι διαγράφοντας όλες τις εφαρμογές dating τώρα!

Το Tinder είναι ένα ατρόμητο γερανός που σε σηκώνει ψηλά, αλλά σε χρόνο dt νιώθεις ότι σε κρατάει με τα μεγάλα του νύχια και μέχρι να το συνειδητοποιήσεις είσαι ήδη γειωμένος . Ποτέ δε θα κερδίσεις. Πάρ’το απόφαση!

 

Οι περισσότερες συμβουλές που αφορούν τις σχέσεις και τα ραντεβού είναι αόριστες, εκ του ασφαλούς, αποστασιοποιημένες και πολλές φορές…μμμ…ηλίθιες. Αλλά, εάν υπάρχει ένα πράγμα που μπορώ να σας δώσω σαν πραγματική συμβουλή και είναι “σωστή” και έγκυρη είναι η εξής: διαγράψτε τα dating apps σας (εφαρμογές ραντεβού, συναντήσεων). Είναι σπατάλη ενέργειας και χρόνου.

 

Αν σκέφτεστε σοβαρά ή επιθυμείτε να βγείτε με κάποιον , τότε αυτό να κάνετε, αλλά οι εφαρμογές όπως το Τinder, το Bumble, to Happn, ή το Grindr είναι για προσάναμμα… σε τι θεωρείτε ότι σας ωφελούν;

 

Η αλήθεια είναι ότι “λειτουργούν” εναντίον σας, τουλάχιστον στο ερωτικό κομμάτι. Εδώ είναι τέσσερις λόγοι για να σπάσεις τη συνήθεια του dating μέσω εφαρμογών:

 

 

tinder-quickhit-ill_homepage-3-23636214433.png

 

Χάνεις εποικοδομητικό χρόνο

 

Πολλοί άνθρωποι που είναι στο Tinder θα πουν ότι είναι εκεί επειδή “δεν έχουν χρόνο να συναντήσουν ανθρώπους”, αλλά με στο Tinder δεν συναντάς ανθρώπους. Στο Tinder κατά το 70 % αποφασίζει αν οι άγνωστοι είναι αρκετά καυτοί για να ρισκάρουν…μπορεί και τη ζωή τους, το 29% πληκτρολογεί “hey”, και ίσως το 1% “συναντά ανθρώπους.”

 

Κι επειδή θεωρούμε ότι υπάρχει πιθανότητα να βρούμε ή να συναντήσουμε ή να αγαπήσουμε, είμαστε πρόθυμοι να θυσιάσουμε πολλά- όπως τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο μας. Ο χρόνος που ξοδεύετε στο Tinder είναι ο χρόνος που θα μπορούσατε να περάσετε ώστε να βελτιώσετε τον εαυτό σας σε περίπτωση που βγείτε έξω και συναντήσετε όντως ένα άτομο.

 

Με το που θα αποφασίσετε να διαγράψετε το λογαριασμό σας στο Tinder, θα παρατηρήσετε ότι αρχίζετε να έχετε περισσότερο “εγκεφαλικό” χώρο, ώστε να “δουλέψετε” πάνω στο γιατί συνεχίζετε να βγαίνετε με γυναίκες που είναι ακριβώς όπως η κοπέλα σας στο γυμνάσιο ή για να (ξανα)ξεκινήσετε kickboxing.

 

Δεν έχει πλάκα

Κανένας που γνωρίζω δεν διασκεδάζει και τόσο πολύ με τα dating apps. να είναι σε χρονολογεί εφαρμογές. Είναι σαν μια οδοντιατρική χειρουργική επέμβαση. Μερικοί άνθρωποι τη μισούν, μερικοί άνθρωποι την ανέχονται και σίγουρα είστε τρελός εάν το απολαμβάνετε. Αυτές οι εφαρμογές είναι τόσο διασκεδαστικές όσο και να χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο κάθε μέρα, ελπίζοντας ότι θα συναντήσετε τον επόμενο σύντροφο με αυτό τον τρόπο, και περίπου… τόσο αποτελεσματική.

 

Το παιχνίδι είναι στημένο

Αν το να συναντάμε ανθρώπους και να βγαίνουμε ήταν ένα “παιχνίδι αριθμών” -αν η έκθεση σε περισσότερους ανθρώπους σήμαινε ότι βγαίνουμε με περισσότερο κόσμο, – τότε οι άνθρωποι θα πήγαιναν σε συναυλίες, σε δημόσια events, θα επικοινωνούσαν με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους και θα κατέληγαν μαγικά σε ένα ραντεβού. Αλλά όποιος έχει σπαταλήσει έξι μήνες από τη ζωή του γιανα συναντήσει ένα “συναρπαστικό” άτομο στο Tinder, θα σας πει ότι δεν είναι έτσι στην πραγματικότητα.

 

Το Tinder είναι γερανός. Οι εφαρμογές χρονολόγησης είναι αναποτελεσματικές από τη σχεδίαση: Η εφαρμογή δεν θέλει να βρείτε αγάπη, γιατί αν βρείτε αγάπη σταματάτε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή. Δεδομένου του αριθμού των χρηστών που μπαίνουν το Tinder και της συχνότητας, όλοι θα έπρεπε να είχαμε βρει το έτερον ήμισυ της ζωής μας μέσω της εφαρμογής.

 

Τίποτα δε συγκρίνεται με την πραγματικότητα

 

Το μόνο που κάνετε στο Tinder είναι να περιμένετε μέχρι η εφαρμογή να σας συνδέσει με έναν πραγματικό άνθρωπο που πραγματικά ενδιαφέρεται να βγείτε ραντεβού. Μπορείτε να σπαταλήσετε όσο χρόνο θέλετε στο app, να διευρύνετε την αναζήτησή σας στα 5 χιλιόμετρα ή 10. Δεν πειράζει γιατί το δεύτερο που η κοπέλα στην ομάδα ποδοσφαίρου σας διαλύεται με τον φίλο της douchey οι δυο σας αρχίζουν να βγαίνουν έξω, θα σταματήσετε να ανταποκρίνεστε σε αυτούς τους ξένους που προσπαθείτε να συνεχίσετε τις συνομιλίες σας. Το μόνο που θα πρέπει να έχετε μάθει μετά από τέσσερα χρόνια χρήσης του Tinder είναι ότι έχετε ξοδέψει πολλά σε δείπνα, καφέδες, κερασμένα ποτά κι ο κατάλογος συνεχίζεται για να αναλύσετε σε κάποιον-α την άποψη σας για το τέλος του Inception, ενώ έχουν δοθεί γύρω στα 9 εκατομμμύρια δολάρια σε συνδρομές για το Tinder Plus, καθώς η πλειοψηφία που το χρησιμοποιεί δεν γνωρίζει πως μπορεί να το ακυρώσει!

 

Entertainment fact: Μετά από την ανάγνωση αυτού του άρθρου, αξίζει να δείτε το επεισόδιο Hang the DJ του Black Mirror (από τις καλύτερες sci fi βρετανικές σειρές μέχρι στιγμής).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ