Άνδρας: 9 τρόποι για… άκαμπτη στύση!

0
698

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να συντελέσουν στην εμφάνιση ή στην επιδείνωση της στυτικής δυσλειτουργίας. Υπάρχουν, ωστόσο και κάποιες συμβουλές από το Ινστιτούτο Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων για να έχεις πάντα μια γερή και υγιή στύση!

Σύμφωνα με το Ιντιστούτο μερικά από τα πράγματα που μπορείς να κάνεις αν θες να κυκλοφορείς με το…. κεφάλι ψηλά είναι:

1. Διατήρηση σωματικού βάρους σε φυσιολογικά επίπεδα ή απώλεια βάρους, όταν υπάρχουν περιττά κιλά.

Καλύτερη στύση: Το μυστικό είναι να κόψετε το…

2. Σωματική άσκηση τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα.

3. Μεσογειακή διατροφή. Βοηθάει την καρδιά, τη στύση και γενικά τη συνολική υγεία του οργανισμού.

4. Η διακοπή του καπνίσματος. Το κάπνισμα βλάπτει τα αγγεία του πέους και ευθύνεται για στυτική δυσλειτουργία. Η διακοπή του καπνίσματος μπορεί να επαναφέρει τα αγγεία σιγά σιγά.

5. Διατήρηση χαμηλών επιπέδων χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων.

6. Ρύθμιση της αρτηριακής υπέρτασης. Κάποια αντιυπερτασικά φάρμακα, όπως τα διουρητικά, επιδρούν αρνητικά στη στύση. Συζητήστε το πρόβλημα με τον γιατρό σας, και αυτός θα σας προτείνει λύση.

7.Η αποφυγή κατανάλωσης αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών. Και τα δύο μπορεί να προκαλούν χαλάρωση και να «βοηθούν» τη διάθεση για σεξ, η σταθερή όμως χρήση τους έχει αποδειχτεί ότι βλάπτει τις στύσεις σου.

8. Αντιμετώπιση της δυσθυμίας και της κατάθλιψης. Και τα δύο προβλήματα επιβαρύνουν ή προκαλούν στυτική δυσλειτουργία. Οι ψυχολογικοί παράγοντες, όπως το stress και το άγχος, προκαλούν ή συμβάλλουν στην εμφάνιση ή/και διατήρηση της στυτικής δυσλειτουργίας.

Ασκήσεις για το… πέος! Κι όμως, μπορείς να το γυμνάσεις!