5 Τροφές που σε κάνουν ταύρο.. στο κρεβάτι!

0
561

Και όμως είναι αλήθεια! Υπάρχουν συγκεκριμένες τροφές που σε βάζουν σε διάθεση για σεξ απελευθερώνοντας ορμόνες οι οποίες βελτιώνουν την ροή του αίματος και την ψυχική σου υγεία.

 

5 Υγιεινές τροφές που αποδεικνύουν πως μπορείς να τρως θρεπτικά χωρίς να βάζεις βαθιά το χέρι στην.. τσέπη!

Δες παρακάτω ποιες τροφές μπορούν να σε κάνουν ταύρο στο κρεβάτι!

 

Στρείδια

Μπορεί να αποτελούν ένα αφροδισιακό κλισέ, όμως λειτουργούν αποτελεσματικά. Τα στρείδια περιέχουν ψευδάργυρο, ένα μέταλλο το οποίο βελτιώνει τη διάθεση σου και αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης  σου. Ένα μέτριο στρείδι περιέχει 8 μιλιγκράμ ψευδαργύρου, περίπου το 73% από την ημερήσια λήψη ενός άντρα.

 

Σπαράγγια

Είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε, φολικό οξύ και βιταμίνη Β6, οι οποίες βελτιώνουν σημαντικά την υγεία και τη διάθεση σου. Ειδικότερα η βιταμίνη Ε έχει αποδειχτεί πως αυξάνει την παραγωγή των σεξουαλικών ορμονών και στα δυο φύλα. Μελέτες επίσης έχουν δείξει πως οι βιταμίνες Β μπορούν να βελτιώσουν το DNA του σπέρματος σου.

 

Μπριζόλα

Μια καλοψημένη μπριζόλα σου παρέχει 4 μιλιγκράμ ψευδαργύρου. Απλά φρόντισε να καταναλώνεις μικρές μερίδες κόκκινου κρέατος, αφού μπορεί να απορροφήσει την ενέργεια σου αργότερα.. που ίσως να σου ήταν χρήσιμη.

 

Τζίνσενγκ (πιπερόριζα)

Μελέτες έχουν δείξει πως η πιπερόριζα μπορεί να βοηθήσει το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας.

 

Αβοκάντο

Παρόμοια με τα σπαράγγια, τα αβοκάντο είναι πλούσια σε φολικά άλατα  και βιταμίνη Β6, τα οποία βελτιώνουν την σεξουαλική σου διάθεση και αυξάνουν την αντοχή σου.

 

Πόσες μερίδες φρούτα και λαχανικά πρέπει να τρώει ο μέσος άντρας τη μέρα;