13 τροφές για να πέσει η μπάκα και να φανούν κοιλιακοί!

0
1872

Γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο που να έρχεται στο μυαλό του κάθε άντρα όταν σκέφτεται ένα γυμνασμένο σώμα, παρά 6 τέλεια σμιλευμένοι κοιλιακοί!

Για να μοιάζουν όμως οι κοιλιακοί σου δυνατοί και να έχεις επίπεδη κοιλιά χωρίς λίπος θα πρέπει να κάνεις θυσίες και μόνο η επίμονη γυμναστική δεν είναι η λύση. Αν δεν αλλάξεις κάποια πράγματα στην καθημερινή σου διατροφή και δεν εντάξεις σε αυτή κάποιες συγκεκριμένες τροφές, τότε το κορμί σου δεν θα μοιάσει ποτέ σε αρχαίου Έλληνα θεού!

Πόσες μερίδες φρούτα και λαχανικά πρέπει να τρώει ο μέσος άντρας τη μέρα;

Για να χτίσεις τους κοιλιακούς σου μύες και να τους κάνεις εμφανής στο σώμα σου πρέπει να μειώσεις τα επίπεδα λίπους και λιπαρών που προσλαμβάνεις στα γεύματα σου και να αυξήσεις τα επίπεδα πρωτεΐνης. Αυτό μπορεί να μην είναι κάτι καινούργιο να το ακούς, αλλά όταν έρχεται το θέμα στο ποιες τροφές είναι ιδανικές για αυτό τον σκοπό, μάλλον τότε τα πράγματα σκουραίνουν. Και μην νομίζεις ότι μόνο αν αυξήσεις την ποσότητα στις “καλές” τροφές που πρέπει να καταναλώσεις είσαι καλυμμένος. Μεγάλο ρόλο παίζει και ποιες ακριβώς είναι αυτές οι “καλές” τροφές!

Το Manslife σου δίνει τις πιο σημαντικές από αυτές:

1. Βατόμουρα

2. Cottage Cheese

3. Αβγά

4. Σόγια

5. Γιαούρτι

6. Προϊόντα ολικής άλεσης

7. Αμύγδαλα

8. Μπανάνες

9. Πιπέρη Cayenne

10. Τζίντζερ

11. Αγκινάρες

12. Πεπόνι

13. Σέλινο