Τα 11 πράγματα που θέλει μια γυναίκα από έναν άντρα

0
21727

Εάν κάνω ντους στο σπίτι σου, θέλω να έχεις καθαρές, φρεσκοπλυμένες πετσέτες, χνουδωτές που να μυρίζουν ωραία! Θέλω οδοντόκρεμα (προφανώς δεν έχω την απαίτηση να έχεις οδοντόβουρτσα για guests και να χεις είναι δική μου δουλειά να προνοώ για κάτι τέτοια). Θέλω μαλακτικό, σαμπουάν, με body lotion ή scrub με έχεις!Είναι σχεδόν το ίδιο με το να έχεις κανονίσει να πας σε ένα φίλο σου για ταινία ή video game και να σε περιμένει κρύα μπύρα, πίτσα ή φυλλάδια delivery και η κονσόλα έτοιμη να παίξει! Έτσι θέλω να αισθάνομαι στο μπάνιο σου, ευπρόσδεκτη και cozy!

 

Φίλα με περισσότερο απ’ όσο αντέχεις, παρ’ ότι αισθάνεσαι ότι έπεται και συνέχεια. Τα χέρια σου να είναι σφιχτά γύρω από τη μέση μου και να παραμένουν εκεί.

 

Μην ξυριστείς για 3 μέρες και μετά...

 

Φίλα με στο λαιμό.

Να μυρίζεις κάτι που θα με ταξιδεύει και θα το ταυτίσω αποκλειστικά και μόνο με σένα. Επέλεξε τον κόσμο που σου ταιριάζει και που θες να με συμπεριλάβεις και ραντίσου με αυτόν. Η αίσθηση της όσφρησης που εγείρεται με το εκάστοτε άρωμα του κάθε ανθρώπου είναι μοναδικό και φυσικά ακαταμάχητο!

 

Τώρα φίλα με στο λαιμό πάλι!

 

Σφίξε με σαν να μην μπορεί τίποτα και κανένας να μπει ανάμεσα μας. Ένα χέρι γύρω από τη μέση μου και το άλλο πάνω από τους ώμους μου.

 

Ο ρόλος των χεριών είναι το κλειδί σχεδόν για όλα μεταξύ μας. Δεν πρέπει να είναι τόσο απαλά σαν τα δικά μου, αλλά δε χρειάζεται και να με σφίγγουν ή να με πιέζουν πολύ. Αν είναι τραχιά ή σκληρά, βάλε ενυδατική κρέμα ή λοσιόν, αν είναι πολύ μαλακά, άρχισε τις κατασκευές άμεσα!

 

Μη μου τραβάς τα μαλλιά για να τα τραβήξεις. Να τα έλκεις προς εσένα (εκτός εάν στο ζητήσω).

 

Κι όταν σου λέω μην κουνηθείς, το καλύτερο που σου θέλω είναι να μην κουνηθείς!