Και όμως δεν είναι ψεύτικη κούκλα. Γνωρίστε την Valeria Lukyanova!

0
21502

Εδώ και λίγο καιρό το διαδίκτυο έχει πλημμυρίσει με φωτογραφίες από ένα νέο κορίτσι που μοιάζει σαν ψεύτικη κούκλα. Ψηλή, ξανθιά  και με αναλογίες που δεν αρμόζουν σε τίποτα το φυσιολογικό, όλοι πίστεψαν από τη πρώτη στιγμή πως είναι δημιούργημα του photoshop. Και όμως δεν είναι μια ψεύτικη κούκλα. Είναι ανθρώπινο ον και τη λένε Valeria Lukyanova.

 

Η Charlize Theron δεν είναι η φονική ξανθιά που ήξερες

Γεννημένη το 1985 στη Μολδαβία με ύψος 1,70 η Valeria Lukyanova με τα μεγάλα μπλε μάτια είχε την επιθυμία να γίνει μια ανθρώπινη Barbie και το κατάφερε.

Στην ηλικία των 13 έβαψε για πρώτη φορά τα μαλλιά της και υιοθέτησε ένα πιο gothic στυλ φορώντας μόνο μαύρα ρούχα, δημιουργώντας τεράστια αντίθεση πάνω στο κατάλευκο δέρμα της. Οι συμμαθητές της όμως άρχισαν να την κοροϊδεύουν και να την φωνάζουν μάγισσα. Στην ηλικία των 15 έχοντας βιώσει το bullying στο πετσί της η Valeria Lukyanova αποφάσισε να κάνει στροφή στη ζωή της.

Αποφάσισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ και έκανε τις πρώτες τις προσπάθειες στο έντονο μακιγιάζ. Μέχρι εκείνη τη στιγμή η Valeria δεν έδειχνε κανένα απολύτως ενδιαφέρον στο ανδρικό φύλο αφού μια φορά προσπάθησε να τραυματίσει κάποιον που είχε επιχειρήσει να την αγγίξει.

Στην ηλικία των 16 η Valeria μετακόμισε σε μια πόλη της Ουκρανίας, την Οδησσό. Μια πόλη όπου το σεξ ήταν ολόκληρη επιχείρηση εκμεταλλεύοντας νεαρά κορίτσια , κάνοντας τες υποτακτικές και «εύθραυστες» για το ανδρικό κοινό. Τα κορίτσια αυτής της πόλης έχουν εντυπωσιακή ομορφιά και δεν συνηθίζουν να ντύνονται προκλητικά για να εντυπωσιάσουν τους άνδρες. Ντύνονται μόνο για να προσελκύσουν το κατάλληλο είδος προσοχής για εκείνες. Όλες οι επιλογές τους έχουν να κάνουν με την επιθυμία τους για γάμο.

Κάπου εκεί ξεκίνησε και η Valeria την μεταμόρφωση της με την μια πλαστική να έρχεται μετά την άλλη. Ψεύτικη μύτη, ψεύτικα χείλη, ψεύτικο στήθος  και κατάξανθο μαλλί. Είχε πάρει την απόφαση να αλλάξει τα πάντα πάνω της, να πετάξει το παρελθόν όσο πιο μακριά γίνεται. Πλέον έγινε αυτό που εκείνη έχει επιλέξει, συνεχίζοντας τη ζωή της με τους δικούς της κανόνες και κάνοντας πράγματα που ευχαριστούν εκείνη και μόνο.