Αφιέρωμα Όλγα Φαρμάκη: To sexy κορίτσι του Survivor που εντυπωσιάζει!

0
20669

Όταν μιλάμε για κορίτσι του Θέμου δεν μπορούμε να αναφερθούμε σε κάτι λιγότερο από ένα πανέμορφο μοντέλο. Ο λόγος γίνεται για την μελαχρινή πανέμορφη γυναίκα την  Όλγα Φαρμάκη που τελικά ήρθε για να μείνει.

Το μόνο που έχει κάποιος να πει γι αυτό το κορίτσι είναι ότι ασχολείται με πάρα πολλά πράγματα και στα περισσότερα είναι το ίδιο καλή και επιτυχημένη.

10 μελαχρινές γυναίκες που στοιχειώνουν τη φαντασία μας

Ας ξετυλίξουμε το κουβάρι της πρώτης εμφάνισης αυτής της γυναίκας που τη γνωρίσαμε μέσα από τα καλλιστεία playmate όπου έλαβε μέρος. Στη συνέχεια το κορίτσι αυτό έγινε μία από τις αιθέριες υπάρξεις που κυκλοφορούσαν στο πλατό του Θέμου Αναστασιάδη και προκαλούσαν όλα τα βλέμματα με τα καμπανάκια της agb να χτυπάνε κόκκινο σε κάθε προβολή της.

Πλέον είναι μία διάσημη fashion blogger με χιλιάδες ακόλουθους στο instagram αφού μαζί με την αδερφή της έχουν φτιάξει ένα σάιτ που ονομάζεται kisterss και έτσι προωθούν τη δουλειά τους.Επιπλέον έχει βγάλει πάλι σε συνεργασία με την αδερφή της μία σειρά από γυαλιά ηλίου που τα δίνουν σε μεμονωμένα καταστήματα λιανικής πώλησης. Σίγουρα το συγκεκριμένο μοντέλο ήρθε για να μας εκπλήσσει κάθε μέρα και περισσότερο όχι μόνο με την ομορφιά της αλλά και με το επιχειρηματικό μυαλό της.

Αφιέρωμα! Δούκισσα Νομικού: Γυναίκα άλλου… επιπέδου!