Τα 10 καλύτερα sex toys!

0
546

Συγκαταλέγεσαι στους ανθρώπους που ξεπερνάει κάθε ταμπού και δοκιμάζει νέα πράγματα στο σεξ; Αν ναι και αν κι η σύντροφός σου είναι της ίδιας σχολής, τότε τα παρακάτω sex toys θα σου φανούν χρήσιμα, παρότι γνωστά τα περισσότερα.

Πρόκειται για τα 10 πιο χρήσιμα και πολύ-επιλεγμένα ερωτικά βοηθήματα που εκτοξεύουν στα ύψη την σεξουαλική ζωή και χαρίζουν νύχτες πάθους στα ζευγάρια. Πάμε να τα δούμε.

10. Ειδικό μαξιλάρι: Βοηθάει όλες τις στάσεις στο σεξ ούτως ώστε να μην ταλαιπωρείσαι ούτε εσύ ούτε εκείνη.

9. Μαστίγιο: Ιδανικό για να κάνετε τις πιο άγριες φαντασιώσεις σας πράξη. Αρκεί να θέλετε κι οι δύο.

8. Nipple tassels: Αν τα δεις φορεμένα στα στήθη της γυναίκας, θα σου χτυπήσει καμπανάκια σίγουρα. Το άγριο σεξ είναι προ των πυλών…

7. Sqweel: Ξενόφερτα πράγματα φυσικά. Πρόκειται για παιχνίδι που αναπαριστά το στοματικό σεξ, αποτελείται από 10 πλαστικά κομμάτια που μοιάζουν με γλώσσες και που χαρίζουν στη γυναίκα στιγμές ηδονής!

6. Μπογιά σώματος: Περισσότερο ακουστό ως body painting. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα. Εσύ απλά δημιούργησε πάνω στο σώμα της και εξαφάνισε τα ίχνη γλείφοντάς την. Αυτά είναι…

5. Δονητής ζέστης-κρύου: Ομοίωμα πέους στο οποίο μπορείς να ρίξεις μέσα ζεστό ή κρύο νερό, εντείνοντας τον ερεθισμό. Παίζει το ρόλο δροσιστικού τις ημέρες του καύσωνα το καλοκαίρι κι ανάλογα χρησιμεύει κι ως θερμοφόρα το χειμώνα.

4. Αισθησιακό μασάζ: Πολύ καλή επιλογή. Λάδια, κεριά, αρωματικά έλαια κι ένα ερωτικό μασάζ θα την ανάψουν για τα καλά…

3. Δαχτυλίδι για την δική σου απόλαυση: Το φοράει εκείνη, έχοντας τις πέρλες στο εσωτερικό του χεριού της και σου κάνει μασάζ στο πέος. Κατά τα συμφραζόμενα πρέπει να είναι μία πολύ απολαυστική εμπειρία αλλά… τσουχτερή στην τιμή αφού πρόκειται για πανάκριβο εξάρτημα!

2. Για χαστούκια στα οπίσθια: Σου αρέσουν και γουστάρει κι εκείνη μερικά μπατσάκια στα οπίσθια; Αν δεν θες την τεχνική του μαστιγίου, υπάρχει μια κατασκευή που μοιάζει με πάνινη καρδούλα και λαβή προκειμένου να το κρατάς και να τις ρίχνεις μερικές. Δείχνει πολύ γλυκό και δεν θα την τρομάξει καθόλου, εμφανισιακά τουλάχιστον!

1. Χεράκια για δέσιμο: Μην πέσετε στην παγίδα του κλασικού με τις χειροπέδες, ούτε καν αυτές με το γουνάκι γύρω γύρω που δεν θα της προκαλέσουν και πληγές. Υπάρχουν πανάκια/κορδέλες υφασμάτινα που δεν θα την πονέσουν και δεν θα γκρινιάξει για τυχόν σημάδια!