Όταν εσύ κοκορεύεσαι ενώ αυτή έχει φάει την απόλυτη ξενέρα!

0
376

Η γυναίκα αγαπητέ μου σε χλωρό κλαρί δεν σε αφήνει, προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια πάνω σου. Σε εμφάνιση και συμπεριφορά. Αν δεν σε περάσει από κόσκινο, δεν ησυχάζει. Και στην όλη διαδρομή, βρίσκει πράγματα που της αρέσουν και άλλα που δεν τα αντέχει και την φτάνουν σε σημείο να ξενερώσει μαζί σου. Αλήθεια ποια είναι αυτά που θα σε χαντακώσουν στο άψε σβήσε αν τα έχεις;;

Να ρίξουμε μια ματιά στα… sos, τα στανταράκια κοινώς.

Αποτυχημένες ατάκες: Πας να την ρίξεις με άκυρες ατάκες που ακούει συνέχεια; Έχασες! Γίνε πιο ευρηματικός και απέφυγε τα κλισέ του τύπου «είσαι πολύ όμορφη», «γνωριζόμαστε από κάπου»; και άλλα τέτοια κοινά.

Οκνηρία: Μην είσαι τεμπέλης. Κούνα λίγο τον απ’αυτό σου μετά συγχωρήσεως και μην τα θες όλα έτοιμα στο χέρι. Βοήθα και λίγο όπου μπορείς, μην τα περιμένεις όλα από εκείνη.

Φλερτ ή ανταλλαγή βλεμμάτων με άλλη: Συγγνώμη αλλά δεν υπάρχει αυτό. Είσαι έξω με την κοπέλα σου και κοιτάς την τύπισσα στο απέναντι τραπέζι; Σεβάσου τον εαυτό σου αν όχι την δεσποινίδα που συνοδεύεις. Αλλιώς… σιγά μην ξαναβγεί μαζί σου!

Αδιαφορία: Το οποίο μάλιστα το τοποθετούν και ψηλά στη λίστα. Δεν της δίνεις την απαραίτητη σημασία, τρέχεις με τους φίλους σου κι αυτή έρχεται δεύτερη; Την πατήσαμε!

Στοματική υγιεινή: Εγγυημένη αποτυχία. Μην πας να την φιλήσεις και δεν έχεις δροσερή αναπνοή. Θα στραβώσει εντελώς!

Έλλειψη εμπιστοσύνης: Αν πιστεύεις ή όχι στον εαυτό σου, αυτοκυρίαρχος και σίγουρος θα το προσέξει. Αν δεν το έχεις και πολύ, το πιθανότερο είναι να μην πιστέψει κι εκείνη σε εσένα και οι δρόμοι σας να χωρίσουν εκεί.

Αμάν με την πρώην! Το έχουμε ξανασυζητήσει σε πράγματα που ξενερώνουν τις γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ, σε προηγούμενο θέμα. Δεν μας αρέσει να μιλάτε για τις πρώην όπως ούτε εσάς όταν μας ακούτε να αναφερόμαστε σε παλιές σχέσεις. Ειδικά αν η κουβέντα πάει στο ερωτικό κομμάτι ή αρχίσουν οι συγκρίσεις… απαπα.

Όχι φαλλοκρατισμοί: Είπαμε είναι ωραίο για μια γυναίκα αν αισθάνεται σιγουριά όταν ο άνδρας έχει το πάνω χέρι αλλά οι ακρότητες την ενοχλούν αφάνταστα. Αν τη θεωρείς αδύναμο φύλο, αντικείμενο του σεξ και τίποτα άλλο… έχει φύγει!

Ναρκισσισμός: Αν είσαι φανατικός οπαδός της αυταρέσκειας, περνάς περισσότερη ώρα στον καθρέφτη από ότι εκείνη και ασχολείσαι επί μονίμου βάσεως με την εμφάνισή σου… να σαι σίγουρος πως θα την ξενίσει. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου φτάνει και περισσεύει.

Ανεπιθύμητες οσμές: Αν εντοπίσει πάνω σου σημάδια κακής υγιεινής, μην αναρωτηθείς τι έπαθε και την έκανε! Χειμώνα, καλοκαίρι, έχε το αποσμητικό σου σύμμαχο, ρούχα που μυρίζουν όμορφα και βαλε και λίγο αρωματάκι να φτιάχνεις κατάσταση!