Οκτώ κλασικά μέρη για ένα σεξ στα γρήγορα!!

0
613

Συμφωνώ πως ο χρόνος είναι η ουσία, δεν υπάρχει λόγος για βιασύνες. Υπάρχουν όμως μερικά ζευγάρια που πώς να το κάνουμε… είναι ο ορισμός του «δεν κρατιούνται». Μπορεί να βρίσκονται εκτός κοινής στέγης, η ερωτική επιθυμία να τους χτυπήσει την πόρτα και να μην μπορούν να συγκρατήσουν το πάθος τους. Τότε είναι που ψάχνουν άλλα μέρη να ξεδώσουν. Γιατί να καταπιέζουν τις ορμές τους όταν έχουν κι εναλλακτικές; Αφήστε δε που το σεξ σε δημόσιους χώρους, το κάνει πιο συναρπαστικό κι επικίνδυνο και ανεβάζει περισσότερο τη λίμπιντο. Εδώ είναι τα οκτώ δημοφιλέστερα σημεία που επιλέγουν συνήθως τα ζευγάρια για ένα γρήγορο σεξ. Ξεκινάμε…

Στο ασανσέρ που συναντιόμαστε…

Εξιτάρει τη φαντασία. Καλύτερα να μην ανεβοκατεβαίνει βέβαια, να είναι πατημένο το «stop» κι όταν τελειώσετε να αφήσετε το ασανσέρ να τρέξει ξανά. Εκτός κι αν επιζητάτε τον κίνδυνο και φλερτάρετε για τα καλά με την πιθανότητα να σας πιάσει κάποιος στα πράσα!

Στο σινεμά!

Κλισέ ως επί το πλείστον. Στο σκοτάδι είναι δύσκολο να γίνετε αντιληπτοί. Καταλληλότερο μέρος για να την βάλεις να σου κάνει στοματικό δεν θα μπορούσες να βρεις. Και πιο προχωρημένο γίνεται φυσικά. Να καθίσει στα πόδια σου με το πρόσωπό της στραμμένο στην οθόνη. Όλα ok.

Τουαλέτα… κι οι φαντασιώσεις γίνονται πράξη!

Μπορεί να έχετε φάει κάτι αφροδισιακό στο εστιατόριο για παράδειγμα κι η διάθεση να «χτυπάει» κόκκινο. Μία πολύ καλή λύση είναι η τουαλέτα, στα όρθια ή κι ο νεροχύτης ακόμα για τους πιο τολμηρούς. Στην πρώτη διακινδυνεύεις να σε ακούσουν, στη δεύτερη να σε «τσακώσουν» χωρίς πολλά πολλά. Σεξ σε τουαλέτα αποτελεί φαντασίωση για πάρα πολλούς ανθρώπους.

Στα σκαλιά και ψηλά!

Θα μου πείτε άμα έχει ασανσέρ τι μας αφορούν οι σκάλες. Ε, κάποιοι φαίνεται πως επιλέγουν και αυτό το ενδεχόμενο, να επιδίδονται σε ερωτικές τρέλες στα σκαλιά, ιδίως σε υψηλούς ορόφους…

Έχω και Porsche… τι λες;

Γνωστή η ατάκα για βόλτα με την Porsche αλλά δεν κολλήσαμε στη μάρκα. Το ζήτημα είναι να γίνει σεξ στο αυτοκίνητο κι ας είναι και Cinquecento! Οι ερημικές περιοχές μειώνουν τις πιθανότητες να σας δει κανείς ενώ κι η εμπειρία συνήθως είναι αξέχαστη. Ας μην αναλύσουμε την περίπτωση να γίνεται κάτι ενώ οδηγάς. Πάμε στα πιο σίγουρα. Σταματημένοι.

Στα στενά σοκάκια…

Όχι της Αρναίας, ούτε της Μυκόνου. Στα πιο κοντινά που βρίσκεστε κι όχι όσο ρυπαρά βλέπουμε στις ταινίες. Ένα ευχάριστο διάλλειμα στη βόλτα σας. Τοιχάκι κατά πάσα πιθανότητα και σεξάκι στα όρθια. Βράδυ πάντα.

Φωτιά στα… γραφεία!

Πείτε την αλήθεια. Το έχετε σκεφτεί όσοι δεν το έχετε κάνει! Μπορεί να συνδέουμε το γραφείο με κούραση, πολλές ώρες εργασίας και κανένα παράθυρο διασκέδασης ωστόσο με λίγο σεξ ενδιάμεσα θα φαινόταν κατά πολύ καλύτερο και διασκεδαστικότερο μέρος. Βέβαια, μπορεί αν λειτουργήσει κι ως διαφορετικό σημείο για σεξ στο σπίτι. Όλο και κάποιο γραφείο θα υπάρχει κι εκεί αλλά τώρα μιλάμε για δράση εκτός σπιτιού!

Και τέλος… το δοκιμαστήριο!

Αν έχετε πάει μαζί για ψώνια και δεν έχεις βαρεθεί τη ζωή σου φυσικά που σε σέρνει μαζί της, τότε σίγουρα θα αναστατωνόσουν βλέποντάς την να αλλάζει ρούχα στο δοκιμαστήριο ενός καταστήματος. Ωραία, μπαίνεις κι εσύ μέσα και την βοηθάς!

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα είσαι κάπου έξω και η λίμπιντο θα σας έχει χτυπήσει την πόρτα, ξανασκέψου μήπως και βρεις τρόπο να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σας. Δώσε τροφή στην ανάγκη σου και φαντασία στην ερωτική σου ζωή.