Γουστάρεις τα «one night stand»?

0
412

Είσαι ο τύπος του άνδρα που δεν έχει αναστολές και δοκιμάζει πολλά; Ανάμεσά τους και το «one night stand»; Τότε, σίγουρα έχεις κάποια στανταράκια στο μυαλό σου για το τι πρέπει να κάνεις ή να μην κάνεις για να στεφθεί η ερωτική σου βραδιά με απόλυτη επιτυχία. Αρκούν μερικά λάθος βήματα για να καταστρέψεις το «one night stand» και να το ρίξεις στον Καιάδα! Γι αυτό προετοιμάσου, ψάξε, διάβασε, ενημερώσου για τους «χρυσούς» κανόνες που θα σε σώσουν!

Ξέχασες το όνομά της;

Δεν πειράζει. Συμβαίνουν αυτά σε τέτοιες περιπτώσεις. Μην την ρωτήσεις να στο θυμίσει. Απλά πέτα ένα χαϊδευτικό. Ούτε εσύ θα εκτεθείς, αλλά κι εκείνη θα νιώσει όμορφα.

Αντίο χωρίς πολλές αποκαλύψεις!

Τι νόημα έχει αν της πεις ποιος είσαι, τι κάνεις, της ζητήσεις τηλεφωνάκι για να ξαναβρεθείτε ή μπει η ίδια στην διαδικασία να ζητήσει το δικό σου… Κάνατε ότι κάνατε για μία και μοναδική φορά. Πέτα το αντίο κι έξω απ’την πόρτα ή αν δεν το αντέχεις, βρες μια δικαιολογία.

Πρωινό μαζί; No way!

Η συνέχεια του προηγούμενου κανόνα. Τα «one night stands» δεν είναι για πολλά πολλά, ούτε για στιγμές τρυφερότητες το άλλο πρωί. Την κάνεις απλά και δεν χαλάτε την όμορφη βραδιά που περάσατε.

Πρόσεχε τι κόλπα δοκιμάζετε στο σεξ!

Δεν την ξέρεις κι από χθες! Δεν γνωρίζεις τι της αρέσει και μέχρι που μπορεί να φτάσει. Το να σκεφτείς πως μια φορά θα γίνει οπότε ας είμαι όσο πιο «kinky» μπορώ, είναι λάθος. Άσε τα αεροπλανικά για άλλες περιπτώσεις που θα ξέρεις περισσότερα για την παρτενέρ σου!

Φυσικά… βάλε προφυλακτικό!

Υγιές σεξ πάνω από όλα, αλλά πόσο μάλλον σε «one night stand»! Δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα. Γιατί να πληρώνεις μετά μια απροσεξία; Προφυλακτικά απαραιτήτως σε μία τέτοια βραδιά και όλα καλά!