Home Women Σχέσεις Ξεχάστε το σεξ με αυτά τα 8 είδη γυναικών!

Ξεχάστε το σεξ με αυτά τα 8 είδη γυναικών!

Αρκετοί άντρες ζουν με τη φιλοσοφία «ότι κινείται, εκτελείται»! Ωστόσο υπάρχουν 8 περιπτώσεις γυναικών που πολύ απλά δεν πρέπει να αγγίζουμε!

1. Με κάποια που έχει σοβαρή σχέση

Η απιστία όσο κατακριτέα κι αν είναι, δεν παύει να αποτελεί καθημερινότητα και κρυφή επιθυμία. Έτσι πολλοί άντρες την πέφτουν σε κοπέλες που ξέρουν ότι έχουν σοβαρή σχέση. Σεβασμος…

Για να συμβεί κάτι τέτοιο, προφανώς φταίει και η κοπέλα από τη στιγμή που δε μιλάμε για περίπτωση βιασμού. Όταν ξέρεις πως η σχέση έχει κάποια σοβαρότητά, τότε από ανδρική αλληλεγγύη δε μπαίνεις καν στη διαδικασία. Τόσες κυκλοφορούν εκεί έξω…

To doggy style: Ποια είναι τα αγαπημένα σου κόλπα που περιμένεις από εκείνη να στα κάνει;

2. Με γκόμενα φίλου

Εδώ έχουμε ακούσει διάφορες ιστορίες και καταστάσεις με την κοπέλα του κολλητού. Κρίμα γιατί μιλάμε για κατάντια και μόνο που το σκέφτεται κάποιος, πόσο μάλλον να το κάνει πράξη.

Επίσης όταν αναφέρομαστε σε γκόμενα φίλου, εννοούμε τόσο τη νυν όσο και την πρώην

3. Με πρώην που έχετε τελειώσει οριστικά

Διαχωρίστε σωστά την πρώην με την οποία ακόμη παίζει κάτι από εκείνη με την οποία το γυαλί έχει ραγίσει. Στη δεύτερη περίπτωση πρέπει να μπει ένα μεγάλο «Χ»! Όταν ζεσταίνεις το παστίτσιο πρώτη φορά είναι ακόμη νόστιμο. Την δεύτερη φορά ίσως και να τρώγεται όμως την τρίτη, απλά θέλει πέταμα στα σκουπίδια!

4. Με συγγενή

«Η 3η ξαδέρφη δε μετράει!» Ναι ε; Γυναίκα με την οποία σας ενώνει συγγενική σχέση και μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου στο ίδιο κρεβάτι μαζί της όπως ξαδέρφη, θεία κλπ. Κράτησε τις ορμές σου και ξέσπασε σε κάποια που… επιτρέπεται!

Συγγένειες ακόμη κοντινότερες (αδερφές, μητέρες κλπ) είναι περιττό να τις σχολιάσουμε!

5. Με κάποια που δε σε γουστάρει

Όταν μια γυναίκα μας γουστάρει το αντιλαμβανόμαστε σε κλάσματα δευτερολέπτου. Κι όταν της περνάμε αδιάφοροι, επίσης. Υπό προϋποθέσεις όμως (υπό την επήρεια αλκοόλ, στιγμιαία τρέλα κα) μία κοπέλα στην οποία δεν κάνεις καμία εντύπωση, θα μπορούσε να σου κάτσει. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα γίνεις η …πλαστική της κούκλα; Μην κάνεις το λάθος. Υποτιμάς τον εαυτό σου, υποτιμάς τη σεξουαλική πράξη, υποτιμάς τα πάντα. Σήκωσε ψηλά το κεφάλι και πες όχι!

Μ’ αυτή την κίνηση, ίσως την κερδίσεις πραγματικά!

6. Με κάποια που δε γουστάρεις εσύ

Από τη στιγμή που διάβασες το νο5 κι αποφάσισες να ακολουθήσεις τη συγκεκριμένη φιλοσοφία τότε πρέπει να λειτουργήσεις αντίστοιχα κι από την ανάποδη. Όταν βλέπεις ότι κάποια σε κυνηγάει κι εσύ δεν ψήνεσαι καθόλου, μην της δίνεις ελπίδες για να την έχεις σαν καβάτζα. Αργά ή γρήγορα, θα συμβεί το κακό και θα το μετανιώσεις επειδή δεν το ήθελες πραγματικά κι επειδή δεν σεβάστηκες την γυναίκα.

7. Με την αφεντικίνα σου (ή τη γυναίκα του αφεντικού)

Η λέξη «αφεντικό» από μόνη της περιέχει μία αίγλη. Μία ένταση που μπορεί να «κάψει» οποιαδήποτε αμφιβολία χωρίς να το καταλάβεις καν. Ξέρεις όμως ότι είναι λάθος και από τη στιγμή που υπάρχει επαγγελματική και οικονομική εξάρτηση μεταξύ σας αργά ή γρήγορα μια ρήξη μπορεί να ισοπεδώσει τη ζωή σου. Δε νομίζω πως θέλει κανείς κάτι τέτοιο…

8. Με φίλη των γονιών σου

Νομίζεις πως υπερβάλλω; Ούτε καν! Έχω ακούσει για μια τέτοια ιστορία τουλάχιστον 3 φορές από άτομα στον κύκλο μου. Μπορεί η φίλη της μαμάς σου μπορεί να είναι όμορφη γυναίκα και η γραμματέας του πατέρα σου επίσης μπορεί να είναι “τούμπανο”! Αυτό βέβαια, δεν έχει να κάνει. Αν λιώνεις όλη μέρα στην κατηγορία MILFs πλησίασε κάποια άλλη. Έχει γεμίσει ο τόπος από ανικανοποίητες 30-40άρες!

Ποιες γυναίκες είναι άγριες στο κρεβάτι…;

Δείτε επίσης