Skip to main content

Παραδέξου το: Είναι κάτι που μπορεί να φαντασιώνεσαι αρκετά συχνά χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχεις κάποιο πρόβλημα με την σχέση σου.  Να λοιπόν πέντε τρόποι για να της το φέρεις ομάλα, με τρόπο, χωρίς κακά επακόλουθα και κυρίως… ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣΕΙΣ!

Συμβουλεύει η διάσημη σεξολόγος Emily Morse

7 απλοί κανόνες για να απολαύσετε ένα απίστευτα καυτό τρίο

1. Γίνε ειλικρινής:

Να αναρωτηθείς πως είναι η σχέση σας. Αν δεν υπάρχουν κάποιες ισχυρές σταθερές τότε ένα τρίο μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα, λέει η Morse. Αν μαλώνετε πολύ τελευταία, δεν κάνετε αρκετό σεξ ή δεν αισθάνεσαι ασφαλής μαζί της, τότε δεν είστε το ιδανικό υποψήφιο ζευγάρι για να… αποκτήσετε παρέα στο κρεβάτι.

2. Κάνε διερευνητική στη διάθεση και τις ανασφάλειές της!

Η ζήλια είναι ένα στοιχείο που καταστρέφει χαρακτηριστικά μια σχέση. Στην περίπτωση ενός τρίο.. μιλάμε για μέγιστο ρίσκο, έτσι; Σύμφωνα με μια έρευνα του πανεπιστημίου της East Carolina, η χαμηλή αυτοεκτίμηση και η ανασφάλεια, δημιουργούν τόνους ζήλιας στις γυναίκες. Οπότε αν η σύντροφός σου έχει πρόβλημα έχει μια πρόσφατη επαγγελματική αποτυχία, έχει πάρει λίγο βάρος ή γενικά αισθάνεται άβολα με κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις…ε… άστο καλύτερα. Τουλάχιστον μέχρι να πάρει πάλι τα “πάνω” της. 

4 + 1 τρόποι για να την πείσεις να κάνετε τρίο με άλλη γυναίκα

3. Μελέτησε το πόσο περιπετειώδης είναι στο κρεβάτι

Είναι παιχνιδιάρα; Γουστάρει να δοκιμάζετε νέες στάσεις ή διάφορους πειραματισμούς; Ή απλά κλείνετε τα φώτα και κάνετε 1.01 σεξ σε ιεραποστολική στάση; Κοκκινίζει όταν της μιλάς βρώμικα (ναι ακόμα και κατά τη διάρκεια του σεξ). Αν λοιπόν δεν είναι αρκετά ανοιχτή σε αυτά και σε άλλα σχετικά πράγματα, τότε το τρίο μάλλον… είναι εκτός θέματος. Όμως, αν από μόνη της αναφέρει το φιλί ή τον πειραματισμό με μια άλλη γυναίκα τότε μάλλον έχεις ξεπεράσει το βασικό εμπόδιο, σύμφωνα με τη Morse.

4. Η κατάλληλη στιγμή… κρίνει πολλά!

“Άμα είσαι μεθυσμένος και έχεις καρφώσει τα μάτια σου πάνω στην κολλητή της σε ένα πάρτυ ή μπαρ… τότε δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις τη συζήτηση” λέει η Morse. Ιδανικά, ρίξε την… βόμβα ενός τρίο όταν είστε μόνοι σε ένα ευχάριστο και ζεστό μέρος, σαν το σπίτι σας.

5. Διατύπωσε την επιθυμία σου με τον σωστό τρόπο!

Προφανώς και δεν θα της πεις “θέλω τρίο“. Δεν είναι τυρόπιτα. Προσπάθησε να εντάξεις το θέμα σε ένα πλαίσιο που θα αφορά κυρίως την δική της ευχαρίστηση, όχι μόνο τη δική σου. Ξεκίνα τη συζήτηση ρωτόντας την αν έχει κάποιες σεξουαλικές φαντασιώσεις που θέλει να ικανοποιήσετε, προτείνει η Morse. “Όταν την ρωτάς για όσα θέλει, ξεκίνα με κάτι … πιο οικείο σαν το role playing ή τα sex toys. Αφού το ξεκαθαρίσετε αυτό μετά μπορείς να της πεις αυτό που σκέφτεσαι: πως θα ήταν πολύ καυτό αν την έβλεπες μαζί με μια άλλη γυναίκα και να την ρωτήσεις αν το έχει σκεφτεί κάποια στιγμή”. Έτσι μπαίνει ΑΥΤΗ στο επίκεντρο της φαντασίωσης, όχι το τρίτο πρόσωπο. 

Αν πει όχι:

Τότε μάλλον δεν θα της αλλάξεις άποψη, σύμφωνα με τη Morse. Μη το πάρεις στραβά και κάνε σαν να μην έγινε και τίποτα. Το σίγουρο είναι πως έσπειρες… το υλικό και μπορεί να το σκεφτεί χωρίς κάποια πίεση από μέρους σου. Αυτό είναι και η ελπίδα που σου έμεινε στο συγκεκριμένο θέμα.

Αν πει ΝΑΙ: 

Μάζεψε τα σάλια που τρέχουν από το στόμα σου και φρόντισε για κάποιους κανόνες, συμβουλεύει η Morse. Συζήτησε μαζί αν θα είναι άνετα στο να φέρει μια φίλη της ή κάποια ξένη και ρώτα την τι μπορεί να μη γουστάρει κατά την πράξη. Μπορεί να μη θέλει να φιλήσεις το τρίτο πρόσωπο ή να μην θέλει να κάνεις κανονικό σεξ και με αυτή. ΠΡΕΠΕΙ να είσαι έτοιμος να κάνεις αυτή τη συζήτηση, αλλιώς… μπορεί η πράξη να πάει στράφι, λέει η Morse. Και τζάμπα τα σάλια στο πάτωμα.

Όλα όσα πρέπει να προσέξεις για ένα σωστό «Threesome»!