Τι σκέφτονται οι γυναίκες τη πρώτη φορά που κάνετε σεξ!

0
1209

Η πρώτη φορά που κάνεις σεξ με κάποιον εντελώς άγνωστο είναι γεμάτη περίεργα συναισθήματα με κυρίαρχο εκείνο της αμηχανίας.. Το γυναικείο μυαλό ως γνωστόν από τη φύση του έχει τη τάση να υπεραναλύει σχεδόν τα πάντα στο χειρότερο timing!

Και ναι μια κατάλληλη στιγμή γι΄αυτές είναι κατα τη διάρκεια του σεξ!

 Όσο λοιπόν εσύ παλεύεις να σπάσεις τον πάγο με τον δικό σου τρόπο εκείνη έχει στο μυαλό της διάφορες ανησυχίες που ήρθε η στιγμή να στις αποκαλύψουμε για να είσαι έτοιμος για όλα!

Θέλει προσοχή το άθλημα! Οι πιο επικίνδυνες σεξ στάσεις!

 

Καλώς ήρθες στο γυναικείο μυαλό.. Τσέκαρε τα παρακάτω και φρόντισε να την χαλαρώσεις για να το ευχαριστηθείτε και οι δυο όσο γίνεται περισσότερο ακόμα και από τη πρώτη σας φορά!

 

Δεν ξέρει πόσο να σε αγγίξει

Από τη μια σκέφτεται πως αν σου ορμήσει θα τη περάσεις για αχόρταγη και από την άλλη αν δεν κάνει κίνηση θα τη περάσεις για ξενέρωτη! Ο καλύτερος τρόπος είναι να βάλεις τα χέρια σου πάνω στα δικά της και να την καθοδηγήσεις εσύ για να της φύγει το άγχος του διλήμματος.

 

Αναρωτιέται αν και εσύ έχεις τόσο άγχος όσο εκείνη

Λίγο η πρώτη φορά στο κρεβάτι μαζί, λίγο η ανασφάλεια που έχουν οι περισσότερες γυναίκες για το γυμνό τους σώμα, λίγο το ότι βαδίζει σε θολά μονοπάτια, είναι πράγματα που την αγχώνουν. Εσύ διατήρησε τη γοητεία σου και χαλάρωσε την διατηρώντας τον ρομαντισμό, ανάβοντας κεράκια, βάζοντας χαλαρωτική μουσική και λέγοντας της πόσο όμορφη είναι.

Δεν ξέρει πώς και πόσο να σου μιλήσει στο σεξ

Αν καταφέρεις να την κάνεις να νοιώσει άνετα, τότε θα βγάλει τον πραγματικό της εαυτό. Μπορείς να τη ρωτήσεις τι της αρέσει στο σεξ και στη συνέχεια μπορείς να της πεις και συ τις προτιμήσεις σου για να ξέρει λίγο πολύ πως να κινηθεί μαζί σου.

 

Σκέφτεται πώς να σου πει ότι δε της αρέσει η συγκεκριμένη στάση

Εσύ μπορεί να έχεις τη διάθεση να πειραματιστείς σε όλες τις στάσεις του καμα σουτρα ενώ σε εκείνη να μην αρέσουν κάποια πράγματα και να ντρέπεται να στο πει χωρίς να σε προσβάλλει, με αποτέλεσμα ο μόνος που το ευχαριστιέται να είσαι εσύ.

Για τη πρώτη σας φορά τουλάχιστον προτίμησε τα πιο κλασικά στο σεξ και στη συνέχεια αν έχετε χημεία και εξοικειωθείτε λίγο περισσότερο μεταξύ σας, μπορείτε να συζητήσετε τις αγαπημένες στάσεις, έτσι ώστε να είστε και οι δυο ικανοποιημένοι!

Σε συγκρίνει με τον πρώην της

Βάζω στοίχημα πως το ίδιο συμβαίνει και σε σένα! Όλοι μας μόλις βγαίνουμε από μια σχέση και πάμε σε κάτι καινούργιο είτε το έχουμε ξεπεράσει είτε όχι έρχεται απρόσκλητα στο μυαλό μας ο/η πρώην κατα τη διάρκεια του σεξ (στην αρχή τουλάχιστον!).  Όσο περνάει η ώρα και έχετε χημεία μεταξύ σας τόσο θα ξεθωριάζουν οι πρώην σας από το μυαλό και των δυο σας!

 

Φοβάται μη την πιάσει νευρικό γέλιο

Λίγο αν της το παίζεις άγριος, λίγο η αμηχανία των κινήσεων της πρώτης φοράς και οι περίεργη ηχητική υπόκρουση, λίγο οι παράξενες στάσεις που θα ήθελες να δοκιμάσεις μαζί της, μπορεί να της προκαλέσουν γέλια και την παρεξηγήσεις …στη τελική τι αγχώνεται;! Αν αρχίσεις να γελάς  και εσύ μαζί της, τότε θα σπάσει και καλύτερα ο πάγος μεταξύ σας!

 

Σκέφτεται αν περνάς καλά μαζί της

Είτε σου αρέσει είτε όχι φρόντισε να της δείχνεις ότι περνάς καλά μαζί της και από κει και πέρα αποφασίζεις να θέλεις να την ξαναδείς ή όχι!

  

Πρέπει να σταματήσεις να κάνεις παρέα με γυναίκες εξαιτίας της κοπέλας σου;!