Skip to main content

Όσο περνάνε τα χρόνια το σεξ σε μια σχέση γίνεται μια αναπόφευκτη ρουτίνα. Το βαρετό σεξ προκύπτει φυσιολογικά μέσα στις μακροχρόνιες σχέσεις επειδή όλοι κάνουν τα βασικά πράγματα για μια απλή σεξουαλική ικανοποίηση, τονίζει η Dr. Marianne Brandon, συγγραφέας του βιβλίου Monogamy: The Untold Story. Και στη συνέχεια συνηθίζουμε να κάνουμε όλα εκείνα που λειτουργούν μέχρι να γίνουν μια καθημερινή ρουτίνα.

 

Πώς να απολαμβάνεις το σεξ χωρίς δεσμεύσεις

Αν και δεν μπορείς να γυρίσεις τον χρόνο πίσω ή να μεταμορφώσεις με μαγικό τρόπο την σύντροφο σου σε sex machine, ωστόσο μπορείς να επαναφέρεις το σεξουαλικό πάθος των πρώτων μηνών της σχέσης σας με μερικούς απλούς τρόπους.

Δες παρακάτω τι πρέπει να κάνεις για να αναζωπυρώσετε τη καθημερινή σας ρουτίνα!

 

Κάνετε σεξ μόνο στην ιεραποστολική στάση

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η ιεραποστολική στάση στο σεξ είναι η πιο εύκολη και δεν είναι τυχαίο που όλα τα ζευγάρια καταλήγουν σε αυτήν μόλις ξεθυμάνει το πάθος τους. Οι άνθρωποι στη συγκεκριμένη στάση τείνουν να γίνονται περισσότερο αποδοτικοί στην σεξουαλική τους δραστηριότητα μέσα σε λίγο χρόνο έτσι ώστε να μπορέσουν μετά να συνεχίσουν τις δουλειές τους.

Δυστυχώς όμως είναι ένα σημάδι που δείχνει πως το σεξ πλέον έχει γίνει κάτι μόνο για να φτάσει τον άλλον σε οργασμό και όχι για να δυναμώσει ο έρωτας ενός ζευγαριού και να υπάρξει μια ουσιαστική «σύνδεση» ανάμεσα τους.

Φυσικά, δεν χρειάζεται να πας από το μηδέν στα ακροβατικά. Αντιθέτως, πήγαινε την ιεραποστολική στάση σε διαφορετικά μέρη, όπως το τραπέζι της κουζίνας ή τον καναπέ του σαλονιού για να αλλάξετε παραστάσεις. Ή προσπάθησε να διαφοροποιήσεις λίγο τη στάση, με το να ακουμπήσεις το ένα της πόδι πάνω στον ώμο σου, ή να τυλίξεις τα πόδια της γύρω από τη μέση σου ή αν είσαι πιο περιπετειώδης, μπορείς να δέσεις τους καρπούς της στο κρεβάτι όσο εσύ θα κάνεις τη δουλειά σου. Οτιδήποτε διαφορετικό από τη καθημερινή ρουτίνα μπορεί να ερεθίσει τον εγκέφαλο σας και να ανυψώσει τον ενθουσιασμό για σεξ, συμβουλεύει η ειδικός του σεξ DeAnna Lorraine.

Το στοματικό σεξ είναι εκτός συζήτησης

Η τεμπελιά είναι πιθανόν η σημαντικότερη αιτία για αυτό το πρόβλημα. Η έλλειψη όμως του στοματικού σεξ μπορεί να δημιουργήσει άλλα προβλήματα στη σεξουαλική σας ζωή όπως το να χαθούν εντελώς τα προκαταρκτικά και τα ζευγάρια να κάνουν σεξ μόνο και μόνο για να έρθουν σε οργασμό και τίποτα παραπάνω. Ή όπως πολλοί ειδικοί λένε.. ” όταν έχουμε έναν στόχο, θέλουμε να τον εκπληρώσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, χωρίς επιπλέον καθυστερήσεις.”

Από τη στιγμή που η σεξουαλική επαφή είναι ο τελικός προορισμός, τότε μπαίνεις σε μια διαδικασία τρεξίματος για να φτάσεις στην γραμμή τερματισμού, με αποτέλεσμα όλα τα διασκεδαστικά σημεία της διαδρομής να γίνονται προαιρετικά.

Για να αποφύγεις μια τέτοια κατάσταση, φρόντισε να βάζεις τα προκαταρκτικά στη σεξουαλική σας επαφή μια ή δυο νύχτες το μήνα.  Διοργανώστε βραδιές όπου θα ικανοποιείτε ο ένας τον άλλον μόνο με προκαταρκτικά χωρίς καθόλου σεξ. Με τον τρόπο αυτό δεν θα υπάρχει καμία πίεση για να φτάσετε στην απόλυτη κορύφωση με αποτέλεσμα να χαλαρώσετε πλήρως και να απολαύσετε την διαδικασία.

Κάνετε συνέχεια σεξ με τα φώτα κλειστά.

Κανείς δεν θέλει να κάνει σεξ κάτω από έναν πολύ έντονο φωτισμό αλλά όχι και σε απόλυτο σκοτάδι! Για πολλούς ανθρώπους, με το να κατεβάζουν τον διακόπτη είναι σαν ένας τρόπος για να καλύψουν την ανασφάλεια του σώματος τους. Δυστυχώς όμως με αυτόν τον τρόπο αυτόματα καταστρέφεις και την επαφή μεταξύ σας με το να κοιτάζεστε στα μάτια και να βλέπετε τις εκφράσεις του συντρόφου σας.

Φρόντισε λοιπόν να κρατάς τα φώτα κλειστά, μόνο με τη προϋπόθεση πως θα έχεις αναμμένα κεράκια στο δωμάτιο σας. Η λάμψη των κεριών δημιουργεί έναν αισθησιακό ερωτισμό στην ατμόσφαιρα και μπορείτε να δείτε ο ένας τον άλλον χωρίς να αισθάνεστε εκτεθειμένοι. Μια άλλη λύση είναι να βάλεις στη κρεβατοκάμαρα σου χαμηλό φωτισμό ειδικό για αυτές τις περιπτώσεις ή απλά μπορείς να αφήσεις ανοιχτό το φως στο διάδρομο έξω από το δωμάτιο σου για να μην κάνετε σεξ σε απόλυτα σκοτάδια.

 

Κάτι στα γρήγορα: 4 Ιδανικές σεξουαλικές στάσεις για γρήγορο σεξ και εγγυημένο οργασμό!