Τι πρέπει να κάνεις αν δεν θέλεις να ξαναβγείς ραντεβού με τη κοπέλα που γνώρισες online!

0
675

Γνώρισες μια κοπέλα online, βγήκατε ραντεβού, κάνατε ότι κάνατε.. και τώρα δεν θέλεις να την ξαναδείς. Τι κάνεις; Εξαφανίζεσαι ή δίνεις εξηγήσεις;

 

Sex guide: Τα πιο απίστευτα ρεκόρ στο σεξ

Αν δεν θέλεις να την ξαναδείς δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις. Άλλωστε έχεις τη δυνατότητα αυτή αφού τη γνώρισες online, δεν είναι το ίδιο με το αν είχατε κάποιον κοινό γνωστό, φίλο κλπ. Οι περισσότερες γυναίκες άλλωστε που γνωρίζουν άντρες online, πιθανότατα να έχουν αντιμετωπίσει περισσότερες «εξαφανίσεις» από όσο πιστεύεις. Δεν θα τη σοκάρει ιδιαίτερα το γεγονός αν δεν επικοινωνήσεις ξανά μαζί της.

Άλλωστε υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν περιμένουν πάνω από το τηλέφωνο μέχρι να τις στείλεις κάποιο μήνυμα σου. Υπάρχουν επίσης γυναίκες που προτιμούν και αυτές ένα απλό one night stand. Μη σου ακούγεται παράξενο.

Οπότε αν δεν σου στείλει αυτή πρώτα κάτι, αν δεν κάνει καμία κίνηση, το καλύτερο θα ήταν να αφήσεις τη κατάσταση έτσι όπως είναι. Μην επιχειρήσεις να δώσεις κάποια εξήγηση χωρίς λόγο. Μερικές φορές το να εξαφανίζεσαι απλά είναι πολύ καλύτερο από το να εξηγείς πως το σεξ μαζί της  ήταν μέτριο και αυτός είναι σημαντικός λόγος για σένα να μην ξαναβρεθείτε.

Ωστόσο, αν σου προτείνει κάποιο δεύτερο ραντεβού, πες της ευγενικά πως περάσατε όμορφα αλλά δεν ενδιαφέρεσαι για κάτι περισσότερο. Αυτό φυσικά δεν σε κάνει τον πιο ευγενικό και καλοσυνάτο άντρα του κόσμου, αλλά είναι αρκετό για να σας κρατήσει μακριά από τα περιπετειώδη και άσκοπα ραντεβού.

Και την επόμενη φορά που σκοπεύεις να εξαφανιστείς, θυμήσου τον παρακάτω κανόνα:

Μην της ζητήσεις το τηλέφωνο της, ή μην της πεις πως θα της τηλεφωνήσεις, εαν δεν έχεις καμία πρόθεση να επικοινωνήσεις μαζί της μέσα στη βδομάδα. Αυτός ο κανόνας θα εξοικονομήσει και στους δυο σας ψυχική ενέργεια και θα σας σώσει από τις σκέψεις για το ποια θα είναι η επόμενη κίνηση σε όλη την κατάσταση.

 

Πρώτο ραντεβού: Πρέπει να την φιλήσεις ή όχι;