Τι παρατηρούν οι γυναίκες πάνω μας κατά την διάρκεια του σεξ;

0
701

Οι άντρες έχουν τη φήμη των οπτικών τύπων, όμως στο σεξ οι ρόλοι αντιστρέφονται και οι γυναίκες δίνουν περισσότερη σημασία στις λεπτομέρειες που εσύ νομίζεις πως αγνοούν.

Εμείς αδιαφορούμε για κυτταρίτιδα, παχάκια στη μέση, αχτένιστα μαλλιά των γυναικών ενώ εκείνες μας περνούν από σκάνερ και θυμούνται με κάθε λεπτομέρεια τις ιδιαιτερότητες του κορμιού και τον εκφράσεών μας.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα κάνετε σεξ φρόντισε να παρατηρήσεις τα σημεία στα οποία κοιτάζει και θα καταλάβεις πως οι γυναίκες είναι πράγματι πολύ παράξενα όντα.

Πως μπορείς να καταλάβεις οτι η γυναίκα προσποιείται οργασμό;

1. Τα μαλλιά μας

Θα έχεις παρατηρήσει πως όταν έχεις κάποιες εβδομάδες να κουρευτείς εκείνη ασχολείται συνεχώς με τα μαλλιά σου την ώρα που εσύ πασχίζεις να τα βγάλεις εις πέρας. Η αλήθεια είναι πως οι γυναίκες είναι πολύ εύκολο να «ανάψουν» ακόμα και με τον τρόπο που αγγίζεις τα μαλλιά σου ασυναίσθητα. Δεν υπάρχει εξήγηση. Απλά συμβαίνει.

2. Την ανάσα μας

Προσέχουν πολύ τον τρόπο που αναπνέεις και βάσει αυτού κρίνουν κατά πόσο απολαμβάνεις το σεξ μαζί τους. Συγκεκριμένα, υπάρχουν γυναίκες που επιδιώκουν την ιεραποστολική στάση μόνο και μόνο για να σε ακούν να αναπνέεις. Ακόμα λοιπόν κι αν εσύ βρίσκεις τη συγκεκριμένη στάση βαρετή, φρόντισε την επόμενη φορά να μην της χαλάσεις το χατίρι.

3. Τη μυρωδιά μας

Δεν μιλάμε για τα αρώματα που ρίχνεις πάνω σου για να την εντυπωσιάσεις αλλά στη φυσική μυρωδιά του κορμιού σου που γίνεται ακόμα πιο έντονη κατά τη διάρκεια του σεξ λόγω της έκκρισης ορμονών. Άσε λοιπόν εκτός παιχνιδιού τα έντονα αρώματα και προτίμησε κάτι που δεν θα την πνίγει όταν θέλει να χωθεί στο λαιμό σου.

4. Σημάδια και τατουάζ

Πέρα από τη μάστιγα των τατουάζ που έχει αποκτήσει φανατικές οπαδούς, η αλήθεια είναι πως οι γυναίκες αρέσκονται να παρατηρούν μικρές λεπτομέρειες στο κορμί σου που σε κάνουν μοναδικό είτε πρόκειται για ένα μικρό σημάδι, είτε για ολόκληρο τατουάζ. Το αγαπούν γιατί πολύ απλά τους θυμίζει εσένα και θέλουν να το βλέπουν την ώρα που είναι στο κρεβάτι μαζί σου. Σίγουρα την έχεις πιάσει να χαϊδεύει το τατουάζ σου, σωστά; Ε, γι’ αυτό ακριβώς μιλάμε.

5. Τον τρόπο που τις κοιτάζουμε

Σύμφωνα με τις γυναίκες ποτέ ένας άντρας δεν τις κοιτά με τον ίδιο τρόπο καθ’ όλη τη διάρκεια του σεξ. Υπάρχουν στιγμής που κοιτάμε και χαμογελάμε, άλλες που είμαστε ποιο ανέκφραστοι και συγκεντρωμένοι και κάποιες άλλες που γινόμαστε πιο βίαιοι επειδή το απαιτεί οι στιγμή. Όπως και να’ χει εκείνες παρατηρούν κάθε μας έκφραση και τη φέρνουν στο μυαλό τους ξανά και ξανά σε ανύποπτο χρόνο!

Έχεις μακροχρόνια σχέση; Βάλε φωτιά στη σεξουαλική σας ζωή με αυτές τις συμβουλές!