Τι λέει για σένα η αγαπημένη σου σεξουαλική στάση;

0
2616

Είσαι τύπος του ιεραποστολικού ή λάτρης του σεξ στα τέσσερα; Όποια και αν είναι η αγαπημένη σου στάση ρίξε μια ματιά παρακάτω για να τσεκάρεις τι δείχνει για τον χαρακτήρα και τη προσωπικότητα σου.

 

4 Στάσεις στο σεξ που οι γυναίκες προτιμούν περισσότερο από την ιεραποστολική!

 

Μερικοί άντρες λατρεύουν το ιεραποστολικό και άλλοι τη στάση στα τέσσερα. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που θέλουν τις γυναίκες τους από πάνω ενώ είναι και οι άλλοι που τους αρέσει η στάση κουτάλι.

Φυσικά η αγαπημένη σου σεξουαλική στάση είναι πιθανόν εκείνη που σου προσφέρει και τον καλύτερο οργασμό αλλά περισσότερο σε ένα υποσυνείδητο επίπεδο. Επίσης είναι και εκείνη που μπορεί και αντιπροσωπεύει ορισμένα στοιχεία της προσωπικότητας σου.

 

Ιεραποστολική στάση

Το ιεραποστολικό είναι η στάση που ουσιαστικά μας έμαθε πώς να κάνουμε σεξ και η σεξουαλική στάση που βλέπουμε συχνότερα απ΄όλες στις περισσότερες ρομαντικές κωμωδίες και τηλεοπτικές σειρές.

Παρ΄όλο όμως που η συγκεκριμένη στάση είναι κλασική, το ιεραποστολικό μπορεί να προσφέρει λίγη παραπάνω ανασφάλεια ή να απαιτείται περισσότερη επιβεβαίωση με τον βλέπεις τη γυναίκα απέναντι σου να είναι το ίδιο αποδοτική με σένα. Μπορείς επίσης να έχεις τον απόλυτο έλεγχο κατα τη διάρκεια του σεξ, αφού το ιεραποστολικό σου παρέχει το ελεύθερο να καθοδηγήσεις τα πράγματα όπως τα θέλεις. 

Από τη στιγμή που η συγκεκριμένη στάση θέλει και τους δυο συμμετέχοντες να κοιτούν ο ένας τον άλλον, απαιτεί και κάποια οικειότητα μεταξύ σας. Οι βασικές κινήσεις όμως που απαιτεί η ιεραποστολική στάση είναι η κατάλληλη για τους άντρες εκείνους που νιώθουν ανασφαλείς και δεν έχουν αυτοπεποίθηση με το να κάνουν άλλες κινήσεις. Είναι ρομαντική αλλά καθόλου περιπετειώδης.

 

Άλλαξε λίγο τα πράγματα

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να αγαπάς τα παραδοσιακά και διαχρονικά, βεβαιώσου όμως πως πας και καμία βόλτα σε πιο άγρια μονοπάτια μια στο τόσο. Αν μπορείς να έρχεσαι σε οργασμό μόνο κατα τη διάρκεια του ιεραποστολικού, τότε υπάρχει πρόβλημα και χρειάζεται να κάνεις έναν επαναπρογραμματισμό στη σεξουαλική σου ζωή.

Προσπάθησε να αλλάξεις βάζοντας τη γυναίκα από πάνω σου, προσφέροντας την ίδια οικειότητα, η οποία θα σε βοηθήσει να αφήσεις λίγο τον έλεγχο από τα χέρια σου και να αναζωπυρώσεις περισσότερο τη σεξουαλική σας σχέση.

 

Στα τέσσερα

Δεν υπάρχει κάποιος άντρας που να μην του αρέσει η συγκεκριμένη στάση. Οι περισσότεροι θεωρούν πως η στάση αυτή είναι ο τρόπος που οι άντρες πρέπει να κάνουν σεξ. Ο άντρας που αγαπάει να κάνει σεξ στα τέσσερα αγγίζει τα εδάφη του ζωώδη ενστίκτου ως ο βασιλιάς της ζούγκλας, και επίσης έχει φοβία με την οικειότητα και δεν είναι καθόλου ρομαντικός.  

Μπορεί όμως να ανήκεις και σε εκείνους τους άντρες που δεν κάνουν άγρια «είσοδο» επειδή θέλουν να ψιθυρίζουν γλυκά λόγια στο αυτί της συντρόφου τους όσο είναι από πίσω.

 

Άλλαξε λίγο τα πράγματα

Στη συγκεκριμένη στάση μπορείς να πετύχεις την πιο βαθιά διείσδυση, αλλά αυτό που κερδίζεις με το «βάθος» το χάνεις στην οικειότητα. Για να επανορθώσεις, φρόντισε να αλλάζεις από τα τέσσερα στη στάση κουτάλι που και που. Με τον τρόπο αυτό θα έχεις πάλι τη δυνατότητα να είσαι από πίσω της προσφέροντας όμως και τη δυνατότητα για αγκαλιές κάνοντας τη παρτενέρ σου να νιώθει πιο όμορφα, παρά να την κάνεις να αισθάνεται σαν ένα κομμάτι κρέας.

 

Η γυναίκα από πάνω

Η ομορφιά στη συγκεκριμένη σεξουαλική στάση είναι πως υπάρχουν χιλιάδες τρόποι για να το κάνεις και όλα εξαρτώνται από εκείνη. Οι άντρες που αγαπούν να έχουν τη γυναίκα από πάνω τους, είναι συνήθως εκείνοι που ενδιαφέρονται περισσότερο για την ικανοποίηση των συντρόφων τους, δηλώνοντας με αυτό το τρόπο πως ένας άντρας μπορεί να έχει αυτοπεποίθηση και όταν είναι υποτακτικός αλλά μπορεί να γίνει και κυρίαρχος έτσι ώστε να της προσφέρει τον καλύτερο οργασμό με τη βαθιά του διείσδυση.

 

Άλλαξε λίγο τα πράγματα

Σίγουρα απολαμβάνεις τη θέα από κει κάτω.. και σε ποιον δεν αρέσει άλλωστε;! Το να παίρνεις όμως τον έλεγχο μια στο τόσο είναι πολύ σημαντικό για τη σεξουαλική σας σχέση. Πήγαινε από πάνω της και θα εκτιμήσει σίγουρα την περιστασιακή αλλαγή της εξουσίας απολαμβάνοντας την ίδια ωραία θέα και από εκεί που είσαι.

 

Η στάση κουτάλι

Η συγκεκριμένη στάση συνδέεται πολύ συχνά με τις αγκαλιές και τον ύπνο και γι΄ αυτό δεν είναι καθόλου περίεργο πως αυτή η σούπερ ερωτική στάση είναι η αγαπημένη των ρομαντικών και ευαίσθητων ανδρών.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να γίνουν και περισσότερο άνδρες, αλλά αντιθέτως είναι παθιασμένοι και ενθουσιώδεις να ικανοποιήσουν τη παρτενέρ τους.

 

Άλλαξε λίγο τα πράγματα

Όλοι θέλουν να απολαμβάνουν μια στο τόσο τη πιο γλυκιά εμπειρία του σεξ και ειδικότερα αν ανήκεις στη κατηγορία των ρομαντικών. Μπορείς όμως να παραμείνεις ρομαντικός ακόμη και όταν βάζεις φωτιά στη σεξουαλική σου ζωή.

Όσο θα κάνετε τη στάση κουτάλι φρόντισε να φτάσεις τη κλειτορίδα της και να την ερεθίσεις με απαλές κυκλικές κινήσεις ή δοκίμασε μια στάση σαν το ιεραποστολικό όπου θα μπορείτε να κοιτάτε ο ένας στα μάτια του άλλου όσο εσύ θα μπαίνεις όλο και πιο βαθιά μέσα της.

 

 

Η καθιστή στάση

Είτε πιέζεις την πλάτη της στον τοίχο, είτε κάθεστε στο τραπέζι της κουζίνας, ή όσο κάνετε ντουζ, μπορείς ουσιαστικά να κάνεις καθιστό σεξ σχεδόν παντού εκτός από το κρεβάτι. Για το λόγο αυτό σε πολλούς άντρες αρέσει η συγκεκριμένη στάση επειδή είναι λίγο περισσότερο περιπετειώδης και ενθουσιάζονται στην ιδέα ενός πιο «βρόμικου» σεξ.

Ο καθιστός άντρας είναι σαν τον σκανταλιάρη εραστή που του αρέσει να ζει στα άκρα ή ρισκάρει τις πιθανότητες να τον δουν όταν κάνει σεξ δημοσίως και θέλει να περάσει όσο πιο καλά γίνεται χωρίς να ενδιαφέρεται για τις συνέπειες.

 

Άλλαξε λίγο τα πράγματα

Η πρωτοπορία και η περιπέτεια στο σεξ είναι τα βασικά συστατικά που κάνουν καυτή τη σεξουαλική σου ζωή, οπότε φρόντισε να μην κάνεις συνέχεια την ίδια καθιστή στάση κάθε φορά.

Βάλε ποικιλία στα μέρη που επιλέγεις να κάνετε σεξ, ή άλλαξε στάση που και που και κάνε σεξ στα τέσσερα για να δώσεις λίγο περισσότερο ενδιαφέρον στα πράγματα. Μπορείς να έχεις την σύντροφο να κάθετε και να ακουμπάει τη κοιλιά της στο τραπέζι.

 

Γυναικείος οργασμός: Από που προέρχεται και ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός του!