Τι δεν θα σου πει στο σεξ!

0
696

Η πλειοψηφία των γυναικών ενοχλείται αρκετά συχνά από τα παρακάτω και επειδή δεν πρόκειται να στα παραδεχτεί η ίδια, πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωνε τα dont’s για να γίνεις ο καλύτερος εραστής της!

Τι πρέπει να ξέρεις πριν πας στο κρεβάτι με τη καινούργια σου κατάκτηση!

 

Πορνό

Επειδή εσύ είδες κάτι που σου άρεσε στο πορνό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα αρέσει και σε εκείνη! Για την ακρίβεια τα περισσότερα πράγματα που γίνονται στο σεξ ανάμεσα σε πρωταγωνιστές πορνό δεν είναι καθόλου διασκεδαστικά για τις περισσότερες γυναίκες! Το πορνό επικεντρώνεται αποκλειστικά στη διέγερση των γεννητικών οργάνων και ένα καλό σεξ περιλαμβάνει όλα τα σημεία του σώματος και όχι μόνο ένα συγκεκριμένο!

 

Διάρκεια

Σε γενικές γραμμές η μεγάλη διάρκεια είναι υπερτιμημένη! Ακριβώς επειδή οι γυναίκες θέλουν το σεξ να διαρκεί περισσότερο από 60 δευτερόλεπτα, δεν σημαίνει ότι θέλουν να συνεχίζεις και για ώρες! Η ικανότητα του κόλπου να αυτό-λιπαίνεται δεν διαρκεί για πάντα.. γι’ αυτό δώσε προσοχή σε αυτό και δες για πόση ώρα ακόμη αντέχει!

 

Ευαισθησία

Τα σώματα των γυναικών είναι πολύ ευαίσθητα όταν ερεθίζονται γι’ αυτό πρέπει να είσαι πολύ απαλός στις κινήσεις σου. Στην περίπτωση αυτή, το λίγο για σένα μπορεί να είναι αρκετό για εκείνη. Επομένως η σωστή επικοινωνία μεταξύ σας αποτελεί το σημαντικότερο κλειδί στη σχέση σας, έτσι ώστε αν θέλει να είστε πιο επιθετικός να μπορεί να σας το πει χωρίς να υπάρξουν ντροπές και παρεξηγήσεις!

 

Οικειότητα

Οι περισσότερες γυναίκες στην πραγματικότητα γνωρίζουν πως ακριβώς να έρθουν σε οργασμό. Γι’ αυτό όταν προσπαθείτε να κάνετε αυτό ή εκείνο ή το άλλο για να την ικανοποιήσετε και τίποτα δεν λειτουργεί, το πιο πιθανό είναι να να μην θέλει να σας πει ότι ξέρει πώς να το κάνετε για να επιτύχετε! Έχει κάνει τόση πρακτική για να έρχεται μόνη της σε οργασμό, οπότε καλό είναι να αναπτύξετε μια καλή επικοινωνία μεταξύ σας έτσι ώστε να αισθάνεται άνετα για να σας πει από μόνη της τι ακριβώς την ικανοποιεί!

 

Μερικοί τρόποι για καλύτερο σεξ!