Τα σημάδια που δείχνουν ότι ήρθε η ώρα τα ραντεβού σας να καταλήξουν στο σεξ!

0
715

Η κατάσταση έχει ως εξής. Έχετε γνωριστεί, έχετε βγει μερικά πρώτα ραντεβού και την θέλεις! όμως τι κάνεις πότε ξέρεις ότι όντως ήρθε η κατάλληλη ώρα να την ρίξεις στο κρεβάτι και κυρίως, πότε ξέρεις ότι εκείνη είναι έτοιμη και το θέλει;

Γιατί όσο καλά και να περνάτε μαζί στα ραντεβού σας, κάποια στιγμή το πράγμα πρέπει να προχωρήσει! Και εσύ μπορεί να το θέλεις πολύ αλλά και πάλι ποτέ δεν θα μπορέσεις να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι και εκείνη θέλει να το προχωρήσεις το πράγμα! Πάλι καλά για εσένα και η επιστήμη, αλλά και οι ίδιες οι γυναίκες σου κάνουν τη ζωή πιο εύκολη και σου αποκαλύπτουν μερικές συνθήκες που πρέπει να λάβεις υπ΄ όψιν ώστε να καταλάβεις ότι ήρθε η ώρα να περάσετε από το στάδιο του πλατωνικού ή του …. φασώματος και να μπείτε στο στάδιο του σεξ!

Μήπως είσαι σαπιοσέξουαλ; Όταν το μυαλό γίνεται ο απόλυτος μαγνήτης της ερωτικής έλξης!

1. Όταν οι επιστήμονες λένε ότι πρέπει να το κάνεις

Όσο δύσκολο και να είναι να πάρεις στα σοβαρά την παραπάνω πρόταση, σίγουρα θα συμφωνήσεις ότι είναι δύσκολο να διαφωνήσεις με τους επιστήμονες. Όπως λένε οι περισσότεροι κλινικοί νευρολόγοι, η οξιτοκίνη, η ουσία που μας κάνει να αισθανόμαστε καλά (όπως π.χ. όταν κάνουμε σεξ) μπορεί πολύ γρήγορα να εξανεμιστεί και να μην αφήσει πίσω της κανένα αίσθημα απόλαυση, όπως γίνεται συνήθως σε σχέσεις χωρίς συναίσθημα, αλλά βασισμένες στο σεξ. Όταν λοιπόν μια σχέση αρχίζει από νωρίς να εξαρτάται μόνο από το σεξ, τότε μπορεί τα επίπεδα των χημικών ουσιών που χαρίζουν ευεξία και ηδονή να είναι υψηλά, αλλά πολύ γρήγορα μπορούν να εξανεμιστούν και η έλξη να χαθεί. Και επειδή όλα αυτά δεν απαντάνε στο πότε έρχεται η κατάλληλη ώρα για το πρώτο σεξ του ζευγαριού η επιστήμη λέει ότι μια σχέση που έχει δοκιμαστεί χωρίς σεξ για περίπου 3 με 4 μήνες, όταν αυτό θα επέλθει τότε όχι μόνο η απόλαυση θα είναι πολύ μεγαλύτερη, αλλά και το ζευγάρι πραγματικά θα δεθεί…

Φτάσε το Kinky Sex σε.. άλλο επίπεδο!

2. Όταν θα έχετε συνδεθεί και σε άλλα επίπεδα

Το να ξεκινήσεις μια νέα σχέση αμέσως με το σεξ σημαίνει ότι ακόμα η σύνδεσή σας δεν είναι δυνατή, αφού δεν έχει υπάρχει διασύνδεση σε άλλα κομμάτια της καθημερινότητας ή της ψυχολογίας σας. Αν δώσεις λίγο περιθώριο στο πότε θα την πείσεις να κάνετε σεξ και αξιοποιήσεις το διάστημα για να την γνωρίσεις σε βάθος, να κάνετε μαζί άλλα πράγματα και να αποκτήσετε κοινά ενδιαφέροντα πέρα από τη σεξουαλική επαφή, τότε, όχι μόνο θα ξέρεις ότι πραγματικά έχει έρθει η ώρα να ολοκληρώσετε, αλλά όταν αυτό γίνει θα υπάρχει πλέον μια καθολική και σφαιρική σύνδεση μαζί της!

3. Όποτε νιώσεις ότι ήρθε η ώρα να το κάνεις

Για να συνεχίσουμε την ίδια λογική με την προηγούμενη παράγραφο, το πότε θα κάνεις σεξ μαζί της για πρώτη φορά συνεπάγεται το πότε θα είστε και οι δύο έτοιμοι να προχωρήσετε σε αυτό το βήμα! Δεν είναι ωραίο να την πιέσεις να κάνει κάτι για το οποίο δεν είναι ακόμη έτοιμη, άλλωστε η σεξουαλική συμβατότητα μεταξύ σας είναι κάτι που θα πρέπει να έχει πρωταρχική αξία και που αποκτάτε μόνο εφόσον και οι δύο θέλετε να προχωρήσετε. Και μπορεί για εσένα, ως άντρα, να σου είναι πολύ πιο εύκολο να είσαι έτοιμος για σεξ, αλλά μην ξεχνάς πώς αυτό δεν ισχύει για όλους και κυρίως για τις γυναίκες!

4. Όταν θα έχεις περάσει ένα τέλειο πρώτο ραντεβού

Και ναι το σεξ στο πρώτο ραντεβού δεν είναι καθόλου ταμπού αν οι συνθήκες το ευνοούν! Και πάλι σε αυτή την περίπτωση έρχεται το θέμα του πώς νιώθετε και οι δύο. Αν ακόμα και με το που έχετε γνωριστεί, έχετε περάσει ένα τέλειο ραντεβού και σας βγει να το κάνετε. Κάντε το! Αν και οι δύο αισθάνεστε ότι αυτό είναι το σωστό, τότε δεν υπάρχει χώρος για δισταγμούς και ας μιλήσει πλέον η απόλαυση!

5. Όταν θα έχετε εκπληρώσει κάποια στάνταρ σας

Μπορεί η φράση “κατάλληλος χρόνος” να μην σημαίνει κάτι για εσάς, αλλά ούτε και να την καταλαβαίνετε, όμως υπάρχει και άλλος τρόπος να καταλάβετε ότι ήρθε  η ώρα να τη ρίξετε στο κρεβάτι. Αν έχετε θέσει στο μυαλό σας κάποιους στόχους γι’ αυτή και μόλις τους εκπληρώσει τόε θα είστε έτοιμος να προχωρήσετε μαζί της. Αν για παράδειγμα θέλει να μετακομίσει σε μια περιοχή πιο κοντά από εσένα, μπορεί μέσα στο δικό σου μυαλό να έχεις βάλει σαν στόχο ότι δεν θα κάνετε σεξ αν δεν μετακομίσει πρώτα, ή δεν θα κάνετε σεξ αν δεν γνωρίσεις όλους τους φίλους της, ή δεν θα κάνετε σεξ μέχρι να εκπληρωθεί οποιοσδήποτε στόχος σου σχετικά με εκείνη.

Θέλεις να δοκιμάσεις καινούργιες σεξουαλικές εμπειρίες; Μάθε να το κάνεις σωστά!