Skip to main content

Ρωτήσαμε, μάθαμε και σου παρουσιάζουμε τα 17 πράγματα που οι περισσότεροι άντρες έχουμε πρόβλημα να μας κάνει μια γυναίκα στο κρεβάτι. Μερικά τα υποπτευόμασταν, μερικά όχι!

1. Το δάγκωμα. Μπορεί να είναι εκστασιασμένη από το πάθος, αλλά είναι εξαιρετικά εκνευριστικό να μας πονά εκείνη τη στιγμή. Και ακόμη πιο ενοχλητικό όταν βάζει δόντια όταν μας φιλάς… χαμηλά. Δεν είναι γεύμα! Αντρέας, 28 ετών

Οι γυναίκες που φωνάζουν στο σεξ; Πώς τις ξεχωρίζεις και γιατί το κάνουν;

2. Όταν μετά το σεξ φορά εκείνες τις άνετες πιτζάμες που μας θυμίζουν τις κουρτίνες της γιαγιάς μας. Μεγάλο λάθος να μας χαλά αμέσως την σέξι εικόνα της. Γιάννης, 36 ετών

3. Η πρώην μου είχε την ιδέα να παρακολουθήσουμε μαζί πορνό ταινία για να ανανεώσουμε λίγο την ερωτική μας ζωή. Μετά θύμωσε με το πόσο “ενθουσιάστηκα” και έτσι δεν ήθελε να κάνουμε σεξ. Άρης, 40 ετών

4. Όταν κάνουμε σεξ και μας δείχνει ότι σκέφτεται κάτι άλλο ή ότι βαριέται ή βλέπει τηλεόραση πάνω από τον ώμο μας είναι λόγος να σταματήσουμε αυτό που σου κάνουμε. Μανώλης, 33 ετών.

5. Όσο και αν οι φίλες της επιμένουν πως το τάδε κόλπο αρέσει σε όλους μερικές σεξουαλικές πράξεις πριν τις δοκιμάσει πρέπει να βεβαιωθεί πως μας αρέσουν. Δεν αρέσουν όλα σε όλους! Πέτρος, 26 ετών.

6. Το να μου δίνει η γυναίκα κατά τη διάρκεια του σεξ χαστούκια στο πρόσωπο με τόση δύναμη μάλιστα που με κάνει να αναρωτιέμαι πού την έκρυβε τόση δύναμη είναι εκνευριστικό και δεν με φτιάχνει καθόλου. Όχι, όχι, όχι! Άκης, 31 ετών.

7. Όταν σταματά να αγοράζει σέξι εσώρουχα και συνεχώς εμφανίζεται με τεράστια εσώρουχα που θυμίζουν τη γιαγιά μας μην περιμένει να θες να σου κάνουμε σεξ κάθε βράδυ. Προκόπης, 29 ετών.

8. Με ενοχλεί όταν καλώ σπίτι μου κάποια κοπέλα και δεν σέβεσαι τον συγκάτοικό μου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ντροπιαστικό από ένα κορίτσι που φωνάζει σαν να την σκοτώνουν και μετά να πρέπει να βρεθούμε όλοι μαζί στο σαλόνι. Νίκος, 26 ετών.

9. Οι αγκαλιές μετά το σεξ. Το ξέρουμε πως τους αρέσουν. Και εμάς μας αρέσουν, αλλά κάποιες στιγμές το παρακάνουν και εμείς βαριόμαστε. Θοδωρής, 34 ετών.

10. Το να μας μιλά βρώμικα πριν μπούμε σπίτι και όταν ξαπλώνουμε στο κρεβάτι να μην ανοίγεις το στόμα της είναι ξενέρωτο! Αν δεν μπορείς να το φτάσεις μέχρι το τέλος μην μιλάς καθόλου. Μιχάλης, 34 ετών.

11. Το να το παρακάνει με τα βογκητά τη στιγμή της κορύφωσης. Λάθος! Είναι πολύ αμήχανο όταν ουρλιάζει και επιπλέον μας βάζει σε σκέψεις ότι προσποιείται. Κώστας, 35 ετών.

12. Όταν κάνουμε σεξ μην κάθεται εκεί σαν τη ωραία κοιμωμένη και τα περιμένει όλα από εμένα. Είναι το χειρότερό μου. Παναγιώτης, 30 ετών.

13. Όταν θέλω πολύ να κάνουμε σεξ και αυτή είναι κουρασμένη κάνε μια προσπάθεια και μην μου απαντάς κατευθείαν όχι! Αλέξανδρος, 28 ετών.

14. Μετά το σεξ ας μην κάνει 100 ερωτήσεις. ‘Σου άρεσε; Ήταν έντονο; Κατάλαβες ότι εγώ…;’ Όχι πολλές ερωτήσεις μετά το σεξ. Δεν έχουμε μυαλό για σκέψη. Φώτης, 37 ετών.

15. Τις φορές που καθυστερούμε να έρθουμε σε κορύφωση ας μην το παίρνει προσωπικά και μην ρωτά…. “έκανα κάτι εγώ” Γιώργος, 22 ετών.

16. Μόλις τελειώσουμε το σεξ, τις αγκαλιές και τα αστεία να μην σηκωθεί να καθαρίσει το σπίτι και φυσικά να μην αλλάξει τα σεντόνια εκείνη τη στιγμή. Ας περιμένει να φύγουμε. Μάριος, 23 ετών.

17. Όταν επισκέπτεται τη τουαλέτα μετά το σεξ πρέπει να κλείνει την πόρτα. Ναι, έχουμε οικειότητα, αλλά τόση πληροφορία μας χαλάει. Μιχάλης, 21 ετών.

Συμβουλές για να της δώσεις το ιδανικό φιλί στο πρώτο ραντεβού!