Τα μυστικά του στοματικού σεξ πως να τα εφαρμόσεις και να την κάνεις να τα χάσει μαζί σου!

0
3514

Ναι οκ, μπορεί σε γενικές γραμμές να έχεις μάθει πως να την ικανοποιείς με το στόμα σου, αλλά υπάρχουν μερικοί ειδικοί τρόποι και διάφορα τρικ που θα σε κάνουν να γίνεις άρχοντας του στοματικού σεξ!

Ακολουθεί ο 5λογος προς την κορυφή του oral!

9 Πράγματα που δεν ήξερες για το Doggy-Style στο σεξ!

1. “Άναψέ” τη αργά και σταδιακά

Ξεκίνα με τα χέρια της και σιγά – σιγά οδήγησε το κεφάλι σου από κάτω της. Σαν να είσαι… μηχανικός και να είναι αυτοκίνητο που επισκευάζεις. Πάρε τον χρόνο σου για να τη ζεστάνεις καθώς θα έχεις πρόσβαση σε κάθε σημείο που θέλει να την αγγίξεις και να την γλείψεις. “Τα φιλιά στο στήθος και ο ερεθισμός της ρώγας, οι δαγκωματιές στον εσωτερικό μηρό της… όλα είναι μέρη του… δείπνου”, προτείνει η Shanna Katz, M. ed σεξολόγος και συγγραφέας του “Στοματικό σεξ που θα την ξετρελλάνει”. Περίμενε μέχρι η σύντροφός σου είναι ιδιαίτερα καυτή σε σημείο που να σε ικετεύει να στοχεύσεις στο… κέντρο, πριν πας κατευθείαν εκεί γρήγορα και άγαρμπα, ίσως καταστρέφοντας τη διάθεσή της. Πρόσεξε τις κινήσεις της, ειδικά όταν χαμηλώσει το κορμί της ή το μετακινεί πέρα-δώθε, και σιγά σιγά ολοκλήρωσε με τα προκαταρκτικά μιας και θα αρχίσει να σου ζητάει για περισσότερα!

2. Χρησιμοποίησε τον γύρω σου χώρο

Μήπως είσαι μαζί της στην πισίνα και δεν είναι κανείς άλλος εκεί γύρω; Βάλε την να κάτσει στην άκρη με τα πόδια γύρω από τους ώμους σου όσο είσαι στο νερό. Άμα, στην τελική δεν μπορείτε να το κάνετε στην πισίνα, αυτή η στάση λειτουργεί άψογα σε ένα σταθερό τραπέζι ή στο ντους. Ειδικά στο τελευταίο, άμα τρέχει το νερό και έχεις και δυνατούς ώμους, θα κάνεις την εμπειρία απίστευτη. Όπου, πάντως, και να αποφασίζεις να χρησιμοποιήσεις αυτή τη στάση, σε βολεύει στο να είσαι… βουτηγμένος μέσα της, λέει η σεξολόγος Katz. Σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις τα χείλη σου, τη γλώσσα σου, ρουφήγματα και τα χέρια με τον ιδανικότερο τρόπο. Επίσης μπορεί να σε κατευθύνει όχι μόνο με τα λόγια της αλλά και με το σώμα της. Θα την κάνει να γουστάρει πάρα πολύ και να θέλει να σου ανταποδώσει!

5 Επιστημονικοί λόγοι που πρέπει να κάνεις σεξ κάθε μέρα!

3. Γίνε… γλωσσολόγος!

Ξαπλώστε σε ένα κρεβάτι ή οποιαδήποτε άνετη επιφάνεια. Πες της να λυγίσει τα πόδια της και να κάτσει πάνω στο πρόσωπό σου ενώ σιγά σιγά την περιποιείσαι με το στόμα σου. Τώρα βρίσκεται σε μια θέση που θα αφοσιώνεται πλήρως σε αυτό που κάνεις για αυτό… ανέβασε το επίπεδο της τεχνικής με τον εξής ενδιαφέροντα τρόπο: προσπαθώντας να κάνεις… μανούβρες με τη γλώσσα σου σαν να προφέρεις γράμματα. “Αντί να πηγαίνεις από το Α μέχρι το Ω, κάτι που κάνει δύσκολη την επιλογή σε αγαπημένες κινήσεις, δοκίμασε μερικά συγκεκριμένα γράμματα και επαναλάμβανέ τα ή μια αγαπημένη λέξη”, προτείνει η Katz. “Χρησιμοποίησε τα χείλη σου για sexy ρουφηξιές σε όλο το σημείο του κόλπου της. Αυτό βοηθάει το σαγόνι και τη γλώσσα σου να κάνουν ένα διάλλειμα και αυξάνει την αίσθηση στην περιοχή, άρα και την ένταση στην οποία την ικανοποιείς”. Απλά να θυμάσαι να παίρνεις και μερικά δευτερόλεπτα ώστε να αναπνέεις και μετά πάλι συνεχίζεις. Ιδανική μέθοδος για 69 ειδικά αν έχετε σκοπό να το πάτε μέχρι του εκρηκτικού τέλους!

4. Πάρε τον χρόνο σου

Ενώ κοιτάζεστε στο κρεβάτι, φέρε το κεφάλι σου προς τα κάτω μέχρι να είσαι ανάμεσα στα πόδια της και ουσιαστικά “ξάπλωσε” το κεφάλι σου πάνω στο εσωτερικό μέρος του μηρού της. Σε αυτή τη στάση θα είσαι άνετος ώστε να την ικανοποιείς με τον χρόνο και την προσοχή που χρειάζεται. “Ενώ κάποιες γυναίκες μπορεί να θέλουν λίγο χρόνο στο στοματικό, αυτές είναι μειοψηφία. Οι περισσότερες θέλουν και άλλο και άλλο” λέει η Katz. “Άρα άμα η αιδοιολειχία είναι δεδομένη για τα προκαταρκτικά, τότε διπλασίασε ή ακόμα και τριπλασίασε τον χρόνο αυτό”. Αυτό δεν σημαίνει πως θα προσπεράσεις το… κυρίως πιάτο, απλά θα δώσεις έξτρα προσοχή και θα απολαύσεις αργά το ορεκτικό. Επίσης κάποιες γυναίκες δεν φτάνουν σε οργασμό μόνο με το στοματικό σεξ, άρα μπορεί μόνη της να σε σηκώσει για τα υπόλοιπα. Επίσης έτσι θα αισθάνεται έτοιμη να σε ανταμείψει γενναιόδωρα!

Τι ψάχνει ένας άντρας σε μια γυναίκα;!

5. Εμπλούτισε οπτικοακουστικά την εμπειρία

Σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου του McGill, οι γυναίκες ερεθίζονται από το πορνό σε παρόμοιο χρόνο με τους άντρες (ο μαγικός αριθμός, είναι 12 λεπτά μέχρι να ερεθιστεί πλήρως). Άρα μπορείς να εμπλουτίσεις την στοματική εμπειρία με τον εξής τρόπο: Βάλ’ τη σε μια κατάλληλη στάση στην οποία θα μπορεί να βλέπει μια adult ταινία που της αρέσει όσο εσύ είσαι ανάμεσα στα πόδια της. Όχι μόνο θα… τρελαθεί και μόνο από την πρότασή σου και την κίνησή σου, αλλά η όλη διαδικασία θα ανεβάσει και τις “μηχανές” της που θα αρχίσουν να δουλεύουν σαν υπερσιβηρικό! Και, φυσικά, άμα της αρέσει η Katz λέει πως είναι σίγουρο πως θα σου προτείνει η ίδια να αλλάξετε ρόλους εκείνη τη στιγμή ή την επόμενη φορά.

Θέλει προσοχή το άθλημα! Οι πιο επικίνδυνες σεξ στάσεις!