Συμβουλές για να της δώσεις το ιδανικό φιλί στο πρώτο ραντεβού!

0
977

Για όλους, άνδρες και γυναίκες το πρώτο φιλί είναι και καθοριστικό για την εξέλιξη και την βραδιάς, αλλά και της σχέσης. Μπορείς να καταλάβεις πολλά από τον τρόπο που φιλάει, αλλά και εκείνη για σένα. Θέλει τέχνη που πρέπει να γνωρίζεις.

Από το βιβλίο του William Cane « The art of kissing» βλέπουμε πόσο σημαντικό είναι το φιλί στις σχέσεις. Το 59% των ανδρών, αλλά και το 66% των γυναικών έχουν σταματήσει σχέση με βάσει το φιλί του παρτενέρ τους.

Έτσι δίνει συμβουλές για ιδανικά φιλιά:

Ώρα για αλήθειες! 8 μύθοι για το σεξ που ακόμα πιστεύεις!

– Προσπάθησε να μην βυθίζεις την γλώσσα σου στο λαιμό της. Είναι ένα συχνό παράπονο των γυναικών.

– Να εναρμονιστείς με την αναπνοή της. Βασικά, βεβαιώσου ότι την αφήνεις να αναπνέει! Αν αναπνέει σωστά, θα απολαύσει και τα φιλιά σας.

– Ταίριαξε με δικό της ρυθμό φιλιού. Προσπάθησε να ανταποκρίνεσαι στην δράση της γλώσσας της.

– Βασικό και σημαντικό ρόλο παίζει και η υγιεινή. Δεν χρειάζεται ο συγγραφέας να σου υπενθυμίσει να φροντίζεις τα δόντια σου, να χρησιμοποιείς διάλυμα και να έχεις μαζί σου καραμέλες. Όσο ελκυστικός κι αν είναι κάποιος, αν οι υγιεινή του στόματος του είναι κακή, σκοτώνει αυτόματα τον ερωτισμό.

– Να θυμάσαι ότι οι γυναίκες δίνουν πολύ προσοχή στην γεύση και τη οσμή. Δεν προτιμούν τα γένια, αλλά ένα καθαρό ξυρισμένο πρόσωπο. Το αγαπημένο τους σημείο εκτός από το στόμα για φιλιά είναι ο λαιμός, όπως λέει το 96% των γυναικών.

Πρόσφερε της τον πιο έντονο οργασμό με αυτή τη σεξουαλική τεχνική!