Στοματικό σεξ dos n donts στο πώς να το δέχεστε!

0
20178

Ενώ είναι αλήθεια ότι οι γυναίκες επιδιώκουν να περάσουν καλά (όπως και οι άνδρες φυσικά), το “τελετουργικό” του στοματικού σεξ δεν είναι μια πράξη του μαρτυρίου όπως μερικοί πιστεύουν. Βλέπετε, πολλές γυναίκες έχουν μια έμφυτη έλξη στο πέος, ή τουλάχιστον νομίζουν ότι είναι “ό,τι πρέπει”!

 

Ως εκ τούτου, η δημιουργία σεξουαλικών παιχνιδιών, λαοί. Έτσι, εδώ είναι ο οδηγός σας για να κάνετε την εμπειρία ευχάριστη για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη..

 

Μια έρευνα του 1993 κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το 55% των γυναικών διαπίστωσε ότι το στοματικό σεξ είναι “πολύ φυσιολογικό”, το 32% το βρήκε “εντάξει”, το 9% το βρήκε «πονηρό», το 4% το βρήκε «ασυνήθιστο» και το 1% δε γνώριζε ότι υπάρχει κάτι άλλο. (Μια άλλη μελέτη από τη δεκαετία του ’90, η ανεπίσημη “Δεκαετία του Blow Job”, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι “δύο φορές περισσότερες γυναίκες που πήγαν στο κολέγιο έκαναν ή “έλαβαν” στοματικό σεξ, σε σύγκριση με εκείνους που δεν τελείωσαν το λύκειο “, το οποίο ξεκαθαρίζει αρκετά το τοπίο γύρω από τον ορισμό των ”φιλελεύθερων τεχνών”. Σύμφωνα με τον καθηγητή σεξολογίας Logan Levkoff, ενώ πολλές γυναίκες το κάνουν λόγω αμοιβαιότητας, “υπάρχουν μερικές γυναίκες που αγαπούν να κάνουν στοματικό σεξ” και δεν θέλουν τίποτα σε αντάλλαγμα!

 

Η καλύτερη στάση είναι οποιαδήποτε σε κάνει να νιώθεις άνετα!

 

Ο Ted McIlvenna, πρόεδρος του Ινστιτούτου Προηγμένων Μελετών της Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας, εξετάζοντας 13 περιπτώσεις τραυματισμού ή “πιασίματος”, διαπίστωσε ότι “όταν σκύβετε πάρα πολύ, το σαγόνι σας μπορεί να ενοχληθεί”.

 

Σύμφωνα με εκείνον, οτιδήποτε κάνει πιο γρήγορο τον οργασμό ενός άνδρα, συμβάλει στη μείωση του αριθμού αυτού του είδους τραυματισμών, λόγω επαναλαμβανόμενων κινήσεων. Ο νούμερο ένα λόγος που οι άνδρες δεν τελειώνουν γρήγορα, είναι το ποτό.

 

Αλλά ίσως το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο από ό, τι γνωρίζουμε. Στην έρευνά του, ο McIlvenna διαπίστωσε ότι οι γυναίκες ήταν λιγότερο πιθανό να μιλήσουν για αυτά τα πράγματα από ό, τι οι άνδρες με τους οποίους μίλησε, πολλοί από τους οποίους αμφισβήτησαν την άβολη τοποθέτηση αρκετών δημόσιων τρυπών δόξας. “Προτίμησαν μια θέση όπου θα μπορούσαν να είναι στα χέρια και τα γόνατά τους”, εξηγεί ο McIlvenna.

 

Σε περίπτωση αμφιβολίας, μην χρησιμοποιείτε τα χέρια σας!

 

Καταλαβαίνουμε ότι είναι φυσικό τα χέρια σας να προσγειώνονται σε οτιδήποτε βρίσκεται στη γύρω περιοχή (κεφάλι, ώμους, καφετιέρα, ντουλάπα, οτιδήποτε) και κάποια καθοδήγηση με τα χέρια στο κεφάλι ή στα μαλλιά του-της συντρόφου, σίγουρα δεν αποτελεί πρόβλημα. Ωστόσο, πρέπει να είστε πολύ, πολύ ευγενικοί… Επίσης καλό είναι να αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας με έντονο, τραχύ τρόπο. Σε πολύ λίγες γυναίκες αρέσει. Το γεγονός είναι ότι δεν χρειάζεται να νιώθετε πίεση να κάνετε κάτι τρομερά αξιοσημείωτο με τα χέρια σας. Το να έχετε χαλαρά και όχι τόσο δραστήρια χέρια μπορεί να μην είναι και τόσο κακό τελικά..