Home Women Σχέσεις Το σεξ στον καναπέ είναι το καλύτερο. Δες γιατί.

Το σεξ στον καναπέ είναι το καλύτερο. Δες γιατί.

Όλοι από το σχολείο, μέχρι το πανεπιστήμιο, ακόμα και τώρα στην αρκετά πιο ενήλικη ζωή μας, συζητάμε για το ποια είναι τα πιο παράξενα μέρη που έχουμε κάνει σεξ. Σε ταράτσες, οροφές, πάρκα, ερημικές παραλίες και δε συμμαζεύεται είναι απαντήσεις που θ’ακούσεις σίγουρα, ειδικά εάν παίζεις Θάρρος ή Αλήθεια. Έτσι κυλάει η κουβέντα κάθε φορά, από τότε που εφευρέθηκαν τα κρεβάτια, όμως όλοι τελικά κάνουν λάθος!

 

Τα κρεβάτια είναι υπέροχα ομολογουμένως! Και φυσικά ποιος τολμάει να ισχυριστεί το αντίθετο; Αλλά τα κρεβάτια είναι για τον ύπνο, και αν είσαι σαν εμένα, τη στιγμή που ξαπλώνεις στο κρεβάτι, δεν περνάνε ούτε 5 λεπτά και τα υπόλοιπα είναι ιστορία…Έχετε, εάν είστε τυχεροί, 47 δευτερόλεπτα περίπου αφότου οριζοντιωθεί κάποιος κάτω από τα παπλώματα για να τον-την “πείσετε” ότι σε λίγο αναμένονται σκηνές ακατάλληλες για ανηλίκους! Μετά την κλασική βραδινή ρουτίνα φροντίδας και περιποίησης (ντεμακιγιάζ, πλύσιμο δοντιών, πυτζάμες…).

 

Στον αντίποδα το σεξ στον καναπέ είναι (στο υποσυνείδητο μας) συνδεδεμένο με το στριπτίζ ή το πορνό ή ακόμα καλύτερα με το βιαστικός, εφηβικό φάσωμα, το αδέξιο, το άβολο που καταλήγει αμήχανο, κάπου προς το τέλος της “συνεδρίας”.

 

Πάρα ταύτα σας έχουμε νέα! Το σεξ στον καναπέ για μας τους ενήλικες (και όχι πια φοιτητές) είναι τρομερό και αν το “εξασκήσετε” μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο!

 

Αρχικά, ας παραδεχτούμε ότι είναι διαφορετικό! Να προσέχετε το άτομο εκείνο που υποτιμάει την ποικιλία στις σέξυ στιγμές! Στην καθημερινότητα, οι περισσότεροι, λόγω κούρασης, συνήθειας, μακροχρόνιας σχέσης, συγκατοίκησης κλπ κλπ, δεν είναι ιδιαίτερα δημιουργικοί στο κρεβάτι. Για την ακρίβεια, η πλειοψηφία δοκιμάζει 6-9 στάσεις σεξ στο κρεβάτι γενικά. Οπότε, αφού έτσι έχουν τα πράγματα, γιατί δε δοκιμάζετε να…τις μετατοπίσετε από την κρεβατοκάμαρα σας;

 

Ναι το σαλόνι σας “μετράει”,δε χρειάζεται να τρέχετε σε παραλίες και ταράτσες. Ο καναπές είναι ασφαλής επιλογή, άνετη και “νόμιμη” επιλογή ζευγαριού και την ίδια στιγμή, “προσθέτετε” και λίγο πιπέρι στη σεξουαλική σας ζωή! Και το χρειάζεστε!

 

Το ιεραποστολικό κάτω απ’τα παπλώματα για δωδέκατη συνεχόμενη φορά απορρίπτεται! Ο καναπές σχεδόν σας αναγκάζει δοκιμάσετε νέες στάσεις, γιατί όχι μόνο δεν υπάρχει αρκετός χώρος για να απλώσετε το σώμα σας και να αφήσετε τον σύντροφό σας να κάνει τη δουλειά του, αλλά υπάρχουν επίπεδα και γωνίες που το κρεβάτι σας δεν θα μπορούσε να φανταστεί!

 

Επιπλέον, η φαντασίωση ότι κάποιος σας κάνει στοματικό ενώ κάθεστε στον καναπέ και ο άλλος-άλλη στα γόνατα, αποτελεί μια πιο “εργονομική πραγματικότητα όταν είσαι καθιστός και όχι ξαπλωμένος. Μπορείτε να ζητήσετε από την κοπέλα να έρθει από πάνω σας κι εκείνη μπορεί να κρατηθεί από τους ώμους σας ή από τα άκρα του καναπέ- εάν είστε ξαπλωμένος. Επαναστατικό! Ανεξάρτητα από το πόσα νέα κόλπα δοκιμάζετε, η ασφάλεια του καναπέ σας “αναγκάζει” να εστιάσετε σε αυτό που κάνετε. Γι’αυτό καλά θα κάνετε να ξεκινήσετε το σεξ επί του καναπέως!

Δείτε επίσης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ