Ποια είναι τα sex facts που κάθε “σωστός” άντρας οφείλει να γνωρίζει;

0
685

Τεκμηριωμένα και αποδεδειγμένα όλα όσα χρειάζεται ένας άντρας σωστός για να αυξήσει τις επιδόσεις του, να βελτιώσει τις γνώσεις του και να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό του…Sex facts τα οποία προκύπτουν από έρευνες και που αχρείαστα να είναι… καλό είναι να τα ξέρετε.. Βγάλτε λοιπόν χαρτί και γράφτε.. 

1. Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Texas, 20 λεπτά αερόβιας άσκησης πριν το σεξ αυξάνουν τη σεξουαλική απόλαυση των γυναικών..

2. Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Muenster, το σεξ καταπολεμά την ημικρανία και τον πονοκέφαλο..

3. Βάσει στατιστικών της εταιρείας προφυλακτικών Trojan, οι Αμερικανοί κάνουν σεξ 3 φορές την εβδομάδα, περίπου 156 τον χρόνο.

Αυτές είναι μερικές μυρωδιές που ερεθίζουν μια γυναίκα!

4. Οι άνδρες που απατούν συχνά και κάνουν σεξ σε risky μέρη, έχουν περισσότερες πιθανότητες να τραυματίσουν ή …να σπάσουν το πέος τους, σύμφωνα με αμερικανική έρευνα στο PLoS One.

5. Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Emory, όσοι παρακολουθούν ταινίες πορνό περνούν αρκετή ώρα προσέχοντας το πρόσωπο της γυναίκας και όχι μόνο το σώμα της.

6. 12 εβδομάδες γιόγκα αρκούν για να αυξήσετε τη στύση, τον οργασμό και τη σεξουαλική απόλαυση, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό The Journal of Sexual Medicine.

7. Το μυαλό γίνεται πιο ενεργό και δουλεύει γρηγορότερα μπροστά στη θέα ενός γυμνού σώματος, σε αντίθεση με ένα ντυμένο.

8. Η κατανάλωση καφέ λίγο πριν το σεξ μπορεί να αυξήσει την αίσθηση του οργασμού κατά 20 φορές περίπου.

9. 1 στους 12 ανθρώπους ονειρεύεται ότι κάνει σεξ, και το φαινόμενο ονομάζεται sexsomnia.

To συμπέρασμα στο οποίο καταλήγουμε εμείς είναι ότι τελικά τα Πανεπιστήμια κάνουν πολλές έρευνες περί του σεξ..

Ήξερες ότι το σεξ κάνει καλό και στην δουλειά σου;