Ρίξε την με το μπλα μπλά! Οι ατάκες – φωτιά που πρέπει να της πεις!

0
590

Οι γυναίκες είναι μυστήρια πλάσματα. Δε λειτουργούν όπως εσύ. Σε καμία περίπτωση. Οπότε ή θα μάθεις να το χειρίζεσαι το θέμα ή θα τρως πόρτα. Και σίγουρα ένας από τους τρόπους να το παίξεις σωστά είναι να την εντυπωσιάσεις και στα λόγια!

Υπάρχουν μερικές φράσεις και κινήσεις που θα σου εξασφαλίσουν τη συνέχεια που έχεις στο μυαλό σου. Αρκεί να τις κάνεις σωστά και να τις πεις με τον καλύτερο τρόπο!

8 λόγοι που το πρωινό σεξ είναι το καλύτερο σεξ

1. Κάνε μια τυχαία παρατήρηση για κάποιο δυνατό σημείο στο κορμί της. Όχι καφρίλες τύπου “ρε συ έχει κρεμάσει το μπράτσο σου” ή “πωωωω ρεεεε τι β%$#α κουβαλάς”, αλλά κάτι σαν “το ξέρεις ότι η κοιλίτσα σου είναι στρογγυλή σα ροδάκινο”. Ή κάτι σαν έχεις μια ελίτσα χαμηλά στην πλάτη σου, η πατούσα σου είναι μαλακή σα ντόνατ, βρε παιδί μου τέτοιου τύπου συνοδευόμενο από χάδι στη συγκεκριμένη περιοχή.

Γιατί δουλεύει; Γιατί σημαίνει ότι έχεις χαρτογραφήσει πλήρως το σώμα της, έχεις βρει κάτι τρομερά χαριτωμένο πάνω της και της δίνεις τρομερή σημασία.

2. Γυρνάει από τη δουλειά και σε βρίσκει στον καναπέ χωμένο στον υπολογιστή. Θα την πιάσουν τα νεύρα της. Νόμος! Δοκίμασε όταν μπει να σηκωθείς από τον καναπέ να πας κοντά της και να της πεις “πωωωω φαίνεσαι πολύ κουρασμένη, κάνε ένα ντουζάκι και έλα να σου τρίψω την πλάτη να ισιώσεις”. Σου εγγυόμαστε ότι αφού τα κάνεις αυτά θα ισιώσεις κι εσύ.

Γιατί δουλεύει; Γιατί δείχνει ότι νοιάζεσαι, γιατί επιτέλους αναγνωρίζεις την κούρασή της και γιατί όλοι θέλουν φροντίδα που και που…

3. Κάθεστε στον καναπέ. Αντί να κοιτάς την τηλεόραση ή την οθόνη του υπολογιστή ή το κινητό σου, πες τη μαγική ατάκα: Θέλω τη γνώμη σου για κάτι που συνέβη σήμερα στη δουλειά. Προϋπόθεση να έχεις βρει κάτι που όντως να αξίζει ως θέμα συζήτησης.

Γιατί δουλεύει; Γιατί οι γυναίκες λατρεύουν να συζητάνε τα πάντα. Το ότι επιλέγεις αυτές για να συζητήσεις κάτι που σε απασχολεί σου δίνει έξτρα πόντους.

3 Εκφράσεις που πρέπει να αποφύγεις σε έναν τσακωμό με τη σύντροφο σου!