Πρόταση γάμου στο φεγγάρι;

0
19641

Αγαπάτε τον σύντροφό σας τόσο ώστε να φτάσετε μέχρι το φεγγάρι γι’αυτόν;

 

Οι προτάσεις γίνονται σταδιακά όλο και πιο εντυπωσιακές αλλά και…ακριβές, και μια νέα ιδέα του γαλλικού πρακτορείου “ApoteoSurprise” να σας ταξιδέψει μέχρι το φεγγάρι σίγουρα καταρρίπτει όλες τις άλλες.

 

Ξεκινώντας τον Μάρτιο του 2022 μπορείτε να κάνετε πρόταση γάμου στο αγαπημένο σας πρόσωπο ενώ ταξιδεύετε γύρω από το φεγγάρι. Η εταιρία ApoteoSurprise προσφέρει αυτή την υπηρεσία για μόλις145 εκατομμύρια δολάρια!

 

Οι πτήσεις ξεκινούν από το διαστημικό κέντρο Kennedy στο Cape Canaveral της Φλόριντα και διαρκούν μία εβδομάδα!

 

Το τραγούδι του Frank Sinatra “Fly Me to the Moon” θα παίζει στα μισά του δρόμου, γεγονός που σηματοδοτεί και το όλο χρονοδιάγραμμα της πρότασης.

 

Τα ζευγάρια μπορούν να κάνουν online κράτηση και να προετοιμαστούν για την εκπαίδευσή τους προτού ξεκινήσουν το ταξίδι στο φεγγάρι.

 

moonmarriageproposalcropped.jpg

 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει φυσική κατάρτιση και προηγούμενη τεχνική εκπαίδευση επί δώδεκα εβδομάδες, απογείωση στην Ημέρα D από το διαστημικό κέντρο Kennedy στο Cape Canaveral της Φλόριντας, άφιξη στην σεληνιακή τροχιά, τρεις ημέρες αργότερα.

 

Τέλος, περιλαμβάνει διακοπή κάθε επικοινωνίας με τη Γη για περίπου τριάντα λεπτά, κατά την οποία η κάψουλα πετά πάνω από τη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης.

 

Το πρακτορείο είναι τόσο μπροστά που έχει δημοσιεύσει ακόμη και τι περιλαμβάνει το πακέτο όσων εκατομμυριούχων θα ήθελαν να ζήσουν αυτή την εμπειρία, οι οποίοι βέβαια θα πρέπει να κάνουν κράτηση τουλάχιστον 5 μήνες πριν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το πρακτορείο, η πορεία της κάψουλας θα είναι παρόμοια με αυτή της μυθικής αποστολής Apollo 8 του 1968. Στην κάψουλα θα υπάρχουν 8 κάμερες έτσι ώστε η στιγμή να απαθανατιστεί από κάθε σημείο.