Πρέπει να σταματήσεις να κάνεις παρέα με γυναίκες εξαιτίας της κοπέλας σου;!

0
1053

Πρόσφατα ξεκίνησες σχέση με μια κοπέλα που σου αρέσει πολύ.. τόσο πολύ που σε τρομάζει αυτό το καινούργιο συναίσθημα που ήρθε ξαφνικά στη ζωή σου και που για πρώτη φορά νιώθεις πραγματικά ευτυχισμένος.. Έχεις συνηθίσει όμως να είσαι single για πολύ καιρό και ο χαρακτήρας σου είναι ιδιαίτερα φιλικός και διαχυτικός  (ίσως να αγγίζει και τα όρια του φλερτ κάποιες φορές) με καινούργιες γυναίκες που συναντάς κάθε φορά στις εξόδους σου.

Άντρες προσοχή! Τα οφέλη της αυτο-ικανοποίησης!

 

Αν και είναι ακόμα πρόσφατο το νέο σου αμόρε αφού δεν έχεις επισημοποιήσει κάτι ακόμα, είναι όμως λίγο πολύ ξεκάθαρο μέσα σου πως είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον και ξαφνικά φτάνει η στιγμή που συνειδητοποιείς το αν θα πρέπει να αλλάξεις κατεύθυνση στον τρόπο που προσεγγίζεις τις  καινούργιες γυναίκες από δω και στο εξής..ή απλά δεν πρέπει καν να μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς κάτι τέτοιο;

Για να μπαίνεις στη διαδικασία να το σκεφτείς όμως σημαίνει πως ίσως κάτι στη συγκεκριμένη συμπεριφορά μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σου και μπορεί να έχεις και δίκιο.. γι΄αυτό και πρέπει να διευκρινήσεις κάποια βασικά πράγματα από την αρχή στις νέες σου «φιλίες».

Αν βγεις με φίλους σου και τύχει να γνωρίσεις μια εξωστρεφή κοπέλα που περνάτε ωραία μαζί και θα ήθελες να έχεις για φίλη σου και ανταλλάξετε αριθμούς για να ξαναβρεθείτε, τότε πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις κινήσεις σου αν δεν θέλεις να δημιουργήσεις ζήλια στη κοπέλα σου.

Κανονικά δεν πρέπει να μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι αν ο άλλος είναι άντρας ή γυναίκα όταν ταιριάζεις με κάποιον και θέλετε να γίνετε φίλοι και να κάνετε παρέα. Αυτό που πρέπει να σκέφτεσαι είναι σε τι βαθμό σε ελκύει ερωτικά ο άλλος και αν υπάρχει κάποια έλξη είτε από τη δική σου μεριά είτε από την άλλη τότε είναι που βαδίζεις σε θολά μονοπάτια..

Και δυστυχώς πρέπει να σκέφτεσαι αυτή την έλξη με τις μελλοντικές σου φίλες αν είσαι δεσμευμένος. Ακόμα και αν έχεις μάτια μόνο για τη κοπέλα σου και για καμία άλλη, νέοι πειρασμοί θα σου προκύπτουν συνεχώς, ειδικότερα αν δεν μπορούν να καταλάβουν πως ο χαρακτήρας σου είναι απλά διαχυτικός και δεν τις βλέπεις ερωτικά, γι΄αυτό αν θέλεις να παραμείνεις μονογαμικός, αυτού του είδους η διαχυτικότητα δεν θα σε βοηθήσει, αντιθέτως ίσως σου προκαλέσει προβλήματα στη σχέση σου.

Ο μόνος τρόπος για να προστατέψεις κατά κάποιο τρόπο τη κοπέλα σου είναι να αναφέρεις το όνομα της στις συζητήσεις σου με τις νέες σου φιλίες. Το ξέρω πως σου ακούγεται αποκρουστικό αλλά είναι η μόνη λύση για να δείξεις πως δεν βλέπεις ερωτικά τις γυναίκες που συναναστρέφεσαι αντίθετα με αυτό που ίσως μπορεί να βγάζεις προς τα έξω με την διαχυτικότητα του χαρακτήρα σου.

Μπορεί να είναι ενοχλητικό, αλλά δες το σαν μια στρατηγική, μόνο έτσι θα καταλαβαίνεις αν και αυτές σε βλέπουν φιλικά ή απλά ξενερώνουν που είσαι δεσμευμένος χωρίς να έχεις πρόθεση να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο και απομακρυνθούν από μόνες τους.

Και φυσικά δεν χρειάζεται να σταματήσεις να γνωρίζεις νέους ανθρώπους και να κάνεις καινούργιες φιλίες επειδή ερωτεύτηκες.. Δεν υπάρχει τίποτα το κακό και το παράξενο στη φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα, αρκεί βέβαια να έχετε ξεκαθαρίσει μεταξύ σας το αν βλέπει ο ένας τον άλλον φιλικά ή όχι.. γιατί αν σε βλέπει ερωτικά τότε σίγουρα κάποια στιγμή θα υπάρξει πρόβλημα!

 

Πώς να εντυπωσιάσεις με το στυλ σου!