Πως να πετύχεις το πιο.. kinky σεξ της ζωής σου!

0
5195

Όλα τα είδη σεξ είναι απολαυστικά στην αρχή μιας σχέσης. Όταν η σχέση σου είναι καινούργια, μια διαφορετική σεξουαλική στάση ή κάποια αλλαγή στο περιβάλλον, είναι αρκετά για να διατηρήσεις ζωντανή τη φλόγα μεταξύ σας και να παραμείνετε ικανοποιημένοι με μεγάλο ενδιαφέρον.

 

Η πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ για το πέος σου! (Και την κάνεις συνέχεια!)

Όσο όμως περνάνε τα χρόνια, είναι πολύ συνηθισμένο να βρεις τον εαυτό σου κολλημένο στον βάλτο της ρουτίνας και σε μια βαρετή σεξουαλική ζωή.

Ευτυχώς όμως δεν χρειάζεται τα πράγματα να παραμείνουν βαρετά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θέληση να υπάρχει!

Αν εντάξεις καινούργιες στάσεις στη σεξουαλική σας ζωή χωρίς πρώτα να την έχεις προετοιμάσει ψυχολογικά, τότε το μόνο που θα καταφέρεις είναι να την τρομάξεις και να χάσεις τον ενδιαφέρον της.

Μια πιο έξυπνη ιδέα είναι να συζητήσετε μεταξύ σας τις ιδέες σας πριν κλείσεις τα φώτα της κρεβατοκάμαρας. Ξεκίνησε τη συζήτηση μαζί της πάνω από ένα ποτήρι κρασί στο δείπνο ή σε κάποια άλλη στιγμή που θα είστε και οι δυο χαλαροί και άνετοι.

Μπορεί να σας διευκολύνει περισσότερο αν ξεκινήσετε τη συζήτηση σας με κάποιο παιχνίδι ρόλων ή κάποιες σεξουαλικές φαντασιώσεις που θα σας βάλουν ιδέες για καινούργιες σεξουαλικές εμπειρίες. Επίσης φρόντισε να την ρωτήσεις πρώτος τι θα της άρεσε να της κάνεις στο σεξ. Με τον τρόπο αυτό δίνεις προτεραιότητα στις επιθυμίες της κάνοντας τες αυτόματα δικές σου.

Όταν έρθει η δική σου σειρά να μοιραστείς μαζί της τις επιθυμίες σου, φρόντισε να είσαι αισιόδοξος με αυτοπεποίθηση. Αν δείχνεις τρομαγμένος σχετικά με τα αιτήματα σου, τότε το πιο πιθανόν είναι να τρομοκρατήσεις και την κοπέλα δίπλα σου ή να την αγχώσεις ακόμη περισσότερο.

Επίσης φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος απέναντι της, πως δεν έχεις την απαίτηση να κάνει συνεχώς βρώμικο σεξ μαζί σου, απλά μια στο τόσο είναι αρκετή για να ανανεώνετε τη σχέση σας. Συνήθως τα περισσότερα ζευγάρια αντιγράφουν kinky ιδέες για να τις εντάξουν στην σεξουαλική τους ζωή συχνά αλλά όχι καθημερινά. Ελάχιστα ζευγάρια είναι εκείνα που επιθυμούν να κάνουν συνεχώς βρώμικο σεξ.

Και επιπλέον το πιο σημαντικό απ΄ όλα είναι να μην πιέσεις τα πράγματα. Αν της έχεις πει πως ενδιαφέρεσαι για κάτι και εκείνη σου έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να το δοκιμάσει, με το να τσακωθείς μαζί της δεν πρόκειται να της αλλάξεις γνώμη. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τα κάνεις ακόμη χειρότερα τα πράγματα μεταξύ σας. Από την άλλη μεριά όμως αν το παίξεις χαλαρός με την άρνηση της, μπορεί να την οδηγήσεις υποσυνείδητα να ξανασκεφτεί τα πράγματα και να κάνει μια προσπάθεια.

 

Για να το απολαύσει το ίδιο με σένα! Η καλύτερη σεξουαλική στάση για πρωκτικό σεξ!