Πως να πεις σε μια γυναίκα ότι μένεις ακόμη με τους γονείς σου χωρίς να σε παρεξηγήσει!

0
432

Αν ανήκεις στην κατηγορία εκείνων των αντρών που μένουν ακόμη με τους γονείς τους γιατί θέλουν να μαζέψουν χρήματα και αναρωτιέσαι μήπως οι γυναίκες σε κρίνουν αρνητικά για την επιλογή σου, τότε πρέπει να ξέρεις πως μια αξιοπρεπής και τίμια γυναίκα δεν πρόκειται ποτέ να σε παρεξηγήσει, αρκεί βέβαια να της δείξεις τις προθέσεις σου.

 

10 τρόποι εκδίκησης για αυτήν που σε πλήγωσε!

Σίγουρα η φράση “μένω ακόμη με τους γονείς μου στα 30 μου”, άδικα μπορεί να δημιουργήσει την εικόνα ενός υποαπασχολούμενου άντρα που αγαπάει το φαγητό της μαμάς του καθώς και τις δωρεάν υπηρεσίες καθαρισμού και σιδερώματος.

Το θέμα όμως είναι πως τις εποχές που διανύουμε οι περισσότεροι άντρες ηλικίας 18 μέχρι 30 χρονών συνηθίζουνε να ζούνε στα σπίτια των γονιών τους παρά να νοικιάζουν ένα δικό τους σπίτι, οπότε δεν  υπάρχει λόγος να αισθάνεσαι άσχημα γι΄ αυτό.

Και επίσης το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι πως με την επιλογή σου αυτή, δείχνεις πως είσαι ένας υπεύθυνος άντρας ο οποίος μαζεύει χρήματα για το μέλλον του, ένα χαρακτηριστικό το οποίο σε κάνει ιδιαίτερο ελκυστικό στο γυναικείο φύλο.

Γιατί ποια γυναίκα άλλωστε δεν θέλει δίπλα της έναν άντρα ώριμο και υπεύθυνο ο οποίος αποταμιεύει χρήματα για ένα πιο ποιοτικό μέλλον;

Οπότε φρόντισε να εξηγήσεις στη κοπέλα σου τον λόγο που μένεις ακόμα με τους γονείς σου καθώς και τα σχέδια που έχεις για το μέλλον σου. Απλά βεβαίωσε την πως είναι μια προσωρινή κατάσταση για σένα και πως δεν το κάνεις επειδή έχεις επαναπαυτεί στη θαλπωρή της οικογενείας σου.

Δώσε της να καταλάβει πως είσαι ένας άντρας με φιλοδοξίες και πως έχεις βάλει στόχο να πετύχεις τα όνειρα σου κάνοντας τις ανάλογες θυσίες.

Φρόντισε επίσης να μην της αναφέρεις ότι μένεις με τους γονείς σου από τη πρώτη στιγμή που θα συστηθείτε, αντιθέτως περίμενε λίγο καιρό μέχρι να σε γνωρίσει καλύτερα έτσι ώστε να μπορέσει να καταλάβει τι άνθρωπος είσαι αλλά και τον τρόπο σκέψης σου.

Και για να αποφύγεις τη φράση “σπίτι σου ή στο σπίτι των γονιών μου;” φρόντισε να περιορίσεις την σεξουαλική σας ζωή μόνο στο σπίτι της κοπέλας μέχρι να αποφασίσεις να μετακομίσεις, γιατί καμία γυναίκα δεν θέλει να γνωρίσει τη μαμά σου το πρωί μετά από μια άγρια νύχτα σεξ φορώντας το παλιό σου t-shirt.

 

8 Σημάδια που δείχνουν πως ήρθε η στιγμή να χωρίσετε!