Home Women Σχέσεις Πως να διατηρήσεις ζωντανή τη φλόγα στη σχέση σας!

Πως να διατηρήσεις ζωντανή τη φλόγα στη σχέση σας!

Το να κάνεις μια γυναίκα να σε ερωτευτεί είναι ένας δρόμος δύσβατος.. πόσο μάλλον να διατηρήσεις την φλόγα σας ζωντανή μετά από χρόνια συμβίωσης και καθημερινής τριβής, όπου χρειάζεται συνεχώς να διεκδικεί ο ένας τον άλλον και να μην επαναπαύεται κανείς από τους δυο στη σχέση σας.

 

Πώς να φλερτάρεις χωρίς να γίνεις ρεζίλι και να γελάει μαζί σου!

 

Υπάρχουν όμως και κάποια βασικά σημεία, τα οποία θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον της και να δείχνεις περισσότερο γοητευτικός στα μάτια της!

Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και θα δεις σημαντική βελτίωση στην ποιότητα της σχέσης σας!

 

Μη κάνεις έντονες σκηνές ζηλοτυπίας

Μπορεί να έχεις άσχημες εμπειρίες από παλαιότερες σχέσεις σου, όμως αυτό δεν σημαίνει πως όλες οι γυναίκες είναι ίδιες! Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να βλέπεις ένα ζευγάρι να τσακώνεται έντονα και να φωνάζει μέσα σ’ ένα μαγαζί! Προσπάθησε να είσαι πιο συγκρατημένος και να εκπέμπεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου! Καμία γυναίκα δεν θέλει δίπλα της έναν ανασφαλή άντρα με κόμπλεξ κατωτερότητας!

 

Να είσαι ευγενικός με τις φίλες της

Χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως πρέπει να είσαι και ιδιαίτερα διαχυτικός μαζί τους.. Είναι σημαντικό να προσέξεις τη διαφορά ανάμεσα στην ευγένεια και τη διαχυτικότητα! Να εκφράζεις τις απόψεις σου με όμορφο και κομψό τρόπο χωρίς να προσβάλλεις και να είσαι τυπικός στις κινήσεις σου.

 

Κάνε της δώρα

Ποια γυναίκα δεν χοροπηδάει από την χαρά της όταν της κάνουν ένα δώρο;! Δεν χρειάζεται να έχει γενέθλια ή γιορτή για να της πάρεις κάτι μικρό και όμορφο! Σίγουρα θα της δώσεις μεγάλη χαρά με αυτή σου την χειρονομία αφού θα ενθουσιαστεί με την έκπληξη σου!

 

5+1 σημάδια πως έχεις αρχίσει να βαριέσαι την κοπέλα σου!

 

Άφησε την ελεύθερη να κάνει τα δικά της σχέδια

Όσο και αν θέλεις να περνάς όλη την ώρα μαζί της καλό θα ήταν να έχει ο καθένας την ελευθερία και τον  προσωπικό του χώρο για να κάνετε όλα εκείνα που σας φέρνουν ευχαρίστηση! Με το να δίνεις στον σύντροφο σου τον «χώρο» του, βοηθάς την σχέση σας να αναπτυχθεί με έναν υγιή τρόπο δυναμώνοντας τον έρωτα σας!

 

Κάνε της κομπλιμέντα

Γιατί γυναίκες και κομπλιμέντα πάνε μαζί! Σε ποιον δεν αρέσει άλλωστε να νοιώθει επιθυμητός στους γύρω του και πόσο μάλλον όταν το ακούει από τον αγαπημένο του;! Να είσαι γενναιόδωρος με τα καλά σου λόγια και μην ξεχνάς να της λες πόσο όμορφη είναι για σένα!

 

Μαγείρεψε της ένα ρομαντικό δείπνο

Οι περισσότερες γυναίκες συνηθίζουν να βρίσκουν εξαιρετικά ελκυστικούς τους άνδρες που μαγειρεύουν, ειδικότερα όταν μπαίνουν στην κουζίνα για να ικανοποιήσουν (γευστικά..) τη κοπέλα τους! Ως γνωστόν ο έρωτας περνά από το στομάχι, γι’ αυτό φρόντισε να της κάνεις ένα ρομαντικό δείπνο με κεράκια και σίγουρα δεν θα χάσεις!

 

Να μυρίζεις όμορφα

Με το υπέροχο, μεθυστικό σου άρωμα προσθέτεις  επιπλέον δόσεις γοητείας στο στυλ σου, ενισχύοντας τον πόθο της για σένα και κάνοντας την  να μην ξεκολλάει από πάνω σου!

 

Κάνε την να γελάει

Όπως είπε και το απόλυτο sex symbol Merilyn Monroe: “Εάν μπορείς να κάνεις μια κοπέλα να γελάει, τότε μπορείς να την καταφέρεις να σου κάνει τα πάντα!” Για τις γυναίκες το έξυπνο χιούμορ είναι απαραίτητο στοιχείο της αντρικής γοητείας και γι’ αυτό χρησιμοποίησε το όσο καλύτερα μπορείς για να  την κάνεις να σε ερωτευτεί για μια ζωή!

 

 

10 Τρόποι για να αντιμετωπίσεις την κατάσταση όταν μαλώσεις με τον κολλητό σου!

 

Δείτε επίσης