Πώς να αποκτήσεις πολλαπλούς οργασμούς;

0
20108

Είναι πιθανό να έχετε πολλαπλούς οργασμούς αν είστε τύπος – χρειάζεται μόνο κάποια πρακτική Αν μάθετε να ελέγχετε την εκσπερμάτιση, μπορείτε να έχετε πολλαπλούς οργασμούς χωρίς εκσπερμάτωση. Οι οργασμοί δεν θα αισθάνονται τόσο ισχυροί όσο οι οργασμοί όπου ο άνδρας εκσπερματώνει – αλλά αν θέλετε να το δοκιμάσετε, εδώ είναι μερικές συμβουλές για να συμβεί αυτό.

 

Όλοι θα αγαπούσαν να έχουν πολλαπλούς οργασμούς, αλλά αυτή η ενοχλητική περίοδος ανθεκτικότητας τείνει να μπει στον δρόμο. Αποδεικνύεται ότι υπάρχει ένας τρόπος για τους ανθρώπους να κορυφώνονται περισσότερο από μία φορά στη σειρά – χρειάζεται μόνο κάποια πρακτική.

 

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρετε; Τείνουμε να εξισώνουμε τους οργασμούς με την εκσπερμάτιση – αλλά αυτό δεν ισχύει ακριβώς.

 

 

orgasm-1524063572.jpg

 

“Ο οργασμός είναι το μέρος της σεξουαλικής εμπειρίας που συμβαίνει μεταξύ δύο και επτά δευτερολέπτων πριν από την εκσπερμάτιση

 

Συνδυάζει την αύξηση της ευαισθησίας στο σώμα, τη διόγκωση της αναπνοής και την πλημμύρα των αισθήσεων μέσω του οσχέου και του πέους. ” “Η εκσπερμάτωση είναι το τελικό βήμα της διέγερσης και περιλαμβάνει την απελευθέρωση του σπέρματος, καθώς και τους νευροδιαβιβαστές που θα στείλουν το σώμα σε κατάσταση” ανάπαυσης και αποκατάστασης “, ή στην περίοδο που δεν είναι ανθεκτική.

 

Ενώ είναι ουσιαστικά αδύνατο για τους άνδρες να έχουν πολλαπλούς οργασμούς εκσπερμάτωσης χωρίς ανθεκτική περίοδο, μπορείτε να κλιμακώσετε αρκετές φορές στη σειρά εάν δεν απελευθερώσετε οποιοδήποτε σπέρμα. Η τεχνική είναι γνωστή ως μη εκσπερμάτιος πολλαπλός οργασμός ή NEMO.

 

Εάν νομίζετε ότι οι οργασμοί που δεν ενέχουν εκσπερμάτωση θα αισθάνονται διαφορετικοί από τους κανονικούς οργασμούς, έχετε δίκιο – έτσι θυμηθείτε να μειώσετε τις προσδοκίες σας λίγο.

 

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η ύπαρξη πολλαπλών μη εκσπερμάτιων οργασμών έχει να κάνει με τον έλεγχο του πυελικού σας εδάφους.

 

Δυνάμωσε τον ηβοκοκκυγικό σου μυ

 

Ο ηβοκοκκυγικός σας μυς (pubococcygeus muscle- PC) – ο οποίος εκτείνεται από το ηβικό κόκαλο μέχρι τον ουρά – ελέγχει την εκσπερμάτωση. Εάν μπορείτε να κρατήσετε τον εαυτό σας από την εκσπερμάτωση μετά από έναν οργασμό, θα είναι πιο πιθανό να παραλείψετε την ανθεκτική περίοδο και οργασμό πάλι – και πάλι, και πάλι.

 

Δοκίμασε νέα στάση

 

 

why-women-fake-orgasms-felt-insecure-1494506356.jpg

Εάν έχετε δυσκολία να καθυστερήσετε την ικανοποίηση, η αλλαγή στάσεων κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγξετε την εκσπερμάτωση και την ανέγερση.

 

Τσέκαρε τα επίπεδα τεστοστερόνης σου

 

Ίσως δεν θέλετε να έχετε πολλαπλούς μη εκσπερμάτινους οργασμούς, αλλά απλά θέλετε να συντομεύσετε τον χρόνο αντοχής. Σε αυτή την περίπτωση, βεβαιωθείτε ότι έχετε τα βέλτιστα επίπεδα τεστοστερόνης – θα κάνει και τους οργασμούς σας καλύτερους. Μπορείτε, ιδίως εάν είστε άνω των 30, να ελέγχετε την τεστοστερόνη σας με αιματολογικές εξετάσεις.

 

FYI, τα φυσιολογικά επίπεδα τεστοστερόνης κυμαίνονται μεταξύ 300 και 1.000 νανογραμμάρια ανά δεκατόλιτρο αίματος.