Ποιες γυναίκες είναι άγριες στο κρεβάτι…;

0
2934

Σίγουρα δεν κυκλοφορούν με την ταμπέλα στο κούτελο «είμαι»… «δεν είμαι», ούτε κι εμείς είμαστε το μαντείο των Δελφών για να μαντέψετε το σωστό. Στην πρώτη εντύπωση αναφερόμαστε, καθώς πολλές φορές αποδεικνύεται λανθασμένη και κάπου μας απογοητεύει κιόλας.

Έχουν διενεργηθεί έρευνες πάνω στο ζήτημα μέσα από τις οποίες προκύπτουν κάποιες κατηγορίες γυναικών ή μάλλον σημάδια πάνω τους που βοηθάνε τον άντρα να καταλάβει αν είναι «φωτιά» στο κρεβάτι.

Τα τέσσερα λοιπόν πράγματα που έβγαλαν ως συμπεράσματα οι συγκεκριμένες μελέτες και σύμφωνα με τα οποία κάποιος καταλαβαίνει αν η γυναίκα αρέσκεται στο άγριο σεξ, είναι τα εξής ενδιαφέροντα:

Ποια «κόλπα» από ταινίες πορνό δεν πρέπει να αντιγράψεις ποτέ στο σεξ με την παρτενέρ σου;

Τα σιγανά ποταμάκια…

Αυτά δεν λέει η παροιμία ότι πρέπει να φοβάσαι; Ε, αυτά να φοβάσαι λοιπόν. Διότι οι γυναίκες που δεν είναι ιδιαίτερα ομιλητικές γενικότερα, τα δίνουν όλα στο κρεβάτι! Κάπως πρέπει να «ξεσπάσουν» και το πιο σύνηθες είναι ένα άγριο σεξ που θα τις ξαλαφρώσει. Κι εκεί είναι που θα αναρωτηθείς αν επρόκειτο για το ίδιο άτομο. Κι όμως…

Το ντύσιμο λέει ψέματα…

Ποιος είπε πως ανάλογα το ντύσιμο, φαίνεται κι ο χαρακτήρας της γυναίκας στο σεξ; Όσο πιο σέξι, τόσο πιο θερμή; Μύθος! Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά. Το χάρισμα το έχουν οι δεσποινίδες που ντύνονται απλά, καθημερινά και που αποφεύγουν να προκαλούν ξερά κάθε ώρα και στιγμή. Μην κολλάτε στο αποκαλυπτικό, οι πραγματικές αποκαλύψεις γίνονται χωρίς ρούχα….

Βλέμμα που «σκοτώνει»

Κάποιες γυναίκες το έχουν έντονα. Φτάνει ένα βλέμμα… θανατηφόρο που λένε για να σε κάνει να καταλάβεις πολλά. Τα μάτια αναλαμβάνουν δράση, είναι καθρέπτης, δεν κρύβουν τίποτα. Αυτές λοιπόν που συνηθίζουν να «καρφώνουν» (ασυναίσθητα ακόμη αν το έχουν από φυσικού) τον άλλον… είναι κι αυτές που δίνονται στο σεξ και επιδίδονται σε «wild» καταστάσεις.

Οι… «ξενέρωτες» όμορφες κι οι άλλες!

Πάλι οι έρευνες μιλούν. Και τι μας λένε; Ότι οι εντυπωσιακά όμορφες γυναίκες, αυτές ναι που περπατάνε στο δρόμο και εσύ πέφτεις τ’ανάσκελα για πάρτη τους, οι θεές… κρύβουν έναν ξενέρωτο χαρακτήρα στην ερωτική τους ζωή. Κάνουν την πράξη πληκτική κι αυτό γιατί επαναπαύονται στο όμορφο πρόσωπο ή σώμα τους και θεωρούν πως αυτό αρκεί για ένα καλό σεξ. Φυσικά όχι όλες, η πλειοψηφία τους όμως ναι. Ομορφιά και σεξ απίλ είναι δρόμοι παράλληλοι. Η λιγότερο όμορφη και σέξι κοπέλα προσπερνάει τέτοια ζητήματα, είναι πιο δοτική, παθιάρα και τι λέγαμε; Άγρια!

Phone sex: 5 tips για να το ευχαριστηθείς και εσύ και εκείνη!